@yula - bah da tu esti vreo sosie a lu M&M

urate jante
am reusit intr-un final sa dau de oamenii astia de la karting prejmer ca le-am trimis mail si dat vreo 2 telefoane si nu au raspuns.
Detaliile sunt in felul urmator:
- in principiu e liber weekedul 21-23, nu este programat nici un eveniment si nici nu sunt sanse sa apara
- sunt disponibile 5 karturi de agrement de 9 cai la pretul de 50 ron/10 min pretul de anul trecut ca acu cica n-au deschis inca. ar mai fi un kart care la momentul asta este defect si posibil sa fie reparat pana atunci. Zicea baiatul ca o sa mai primeasca niste karturi noi, dar de abia pe la inceputul lunii iulie.
- au si doua karturi de competitie, unul de 28 de cai cu 1 treapta si unul de 32 de cai cu 2 trepte la pretul de 150 ron/10 min
- se face discount la grupuri de persoane, eu i-am zis ca o sa fim vreo 20 asa deci probabil un 10-15% din ce am mai auzit ca le-a facut prin alte parti
- nu au program de functionare stabilit, circuitul se deschide in functie de rezervari. I-am zis omului ca o sa sun cam intr-o saptamana sa-i spun ziua si eventual o perioada de timp in care o sa mergem
asa ca sa spuneti aici cam cand sa rezervam
-