This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Integra TypeR DC2 '98

Cauta aici: http://www.simautoparts.com/storepage689568.aspx
E un baiat din Irlanda de Nord care isi castiga si el painea, aproape tot ce are pe stock este mai ieftin fata de dealer-ul meu local, numai la unele nu se merita sa platesc trasnport pentru ca ies la acelasi pret. Dar la o comanda mai mare se merita.

Daca nu are ce iti trebuie imi dai o lista si am sa intreb la dealer ce preturi poate sa imi dea, de preferat e sa ai codul produselor ca sa nu pierd multa vreme.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Am acum devizul in fata o sa va trec niste preturi la piese sa aveti o idee ....
Cutie:
Rulmenti cutie :Rulment cutie tren fix 1 x 389,16 Ron + 1 x 354,34 Ron, 1 x 486,97 Ron, 1 x 258,63 Ron, - toate OEM
Semering cutie tren fix : 48,24 Ron -OEM
Sincroane viteza 3-4 : 1486,58 Ron - OEM

Ambreiaj :
Placa de presiune Exedy am avut-o de dinainte, nou-nouta am dat pe ea 300 RON
Disc Ambreiaj facut cu kevlar - 176,15 Ron
Rulment de presiune - 193,85 Ron

Motor:
Rectificat chiuloasa : 200 Ron
Segmenti : 823,52 Ron - OEM
Garnitura chiuloasa :248,32 Ron
Garnitura capac culbutor : 80,61 Ron
Garnitura baie ulei : 62,14 Ron
Simeringuri supapa : 141,76 Ron - 16 buc
Bujii: 4 buc - 324,56 Ron
Pompa apa : 244,24 Ron
Kit distributie : 389,62 Ron
Termostat : 84,51 Ron
Filtru ulei : 28,05 ROn
Filtru aer: 49,77 Ron
Filtru combustibil : 80,76 ROn
Tampon motor central : 839,19 Ron - OEM
Tampoane laterale motor st+dr - 2 buc - 1486,58 - OEM

In mare cam atat .

Reply

parerea mea , uita de numere si disfruta masina

Reply

Se vinde Integra ! O sa-i deschid si un topic pentru asta mai incolo, pana atunci cine e interesat sa-mi scrie prin PM .

Reply

Deci iei S2000-ul, ha? Icon_biggrin

Reply

Asa se pare. Sper sa gasesca un stapan care sa aiba grija de ea.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

Reply

In legutara cu S2k inca nu e fixat nimic . Astept sa verifice tipu' Bmw-ul la reprezentanta in Franta, dupa aia mai vorbim.
Iar legat de Integra, nu o dau la oricine si in cazul in care apare cineva foarte interesat de masina, o dau numai la cunoscator cine o sa aiba grija de My Baby Icon_smile

Reply

eu zic sa nu dai masina ca o stii foarte bine, ai refacut-o de la zero pentru ceva de care habar nu ai. plus ca banii bagati in integra e greu sa-i scoti.

Reply

(13-06-2013, 18:46)kinky_boy Wrote: eu zic sa nu dai masina ca o stii foarte bine, ai refacut-o de la zero pentru ceva de care habar nu ai. plus ca banii bagati in integra e greu sa-i scoti.

Da stiu Icon_sad , ai dreptate man Icon_sad . Dar daca va fi sa schimb vehiculul Bavarez pe S2k, si nu o sa o pot vinde aunci din pacate va trebui sa o dau . Nu o sa pot intretine doua avioane Icon_sad In mod clar o sa-mi fie tare dor de ea Icon_sad

[Image: SAM_1910.JPG]

[Image: SAM_1914.JPG]

[Image: SAM_1900.JPG]

[Image: SAM_1945.JPG]

Reply

A mai aparut o Integra Type-R neagra in Cluj , tot cu numere de Ungaria ! Inca nu-l cunosc pe proprietar, dar am aflat ca a cumparat-o pentru el, dupa ce l-am vazut de 2 ori in oras, credeam ca e in trecere dar se pare ca nu Icon_smile

Reply

am vazut-o in poiana brasov Icon_smile

Reply

Daca fac cunostinta cu el, il combin sa vina la intalnire Icon_razz

Reply

si eu am tot vazut-o in zona mea, ne-am intersectat pe drum spre casa si ne-am salutat, nu ne stim Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Din pacate cam de aprox 2 luni Integra neagra din Cluj a suferit un grav accident, tipu' era cu familia in masina, mergeau spre Bucuresti, unu cu un Passat i-a taiat calea pe autostrada, el ca sa-l evite a trecut pe contrasens si s-a izbit de parapet . Nu au patit nimic din fericire , tipu' si-a luat un Civic Eg si a montat apsolut tot ce se putea in EG, motor, cutie, electronica, scaune, toata puntea fata.... mai are un pic si e gata masina . In orice caz o sa fie un CIvic foarte rapid Icon_smile . Eu intre timp i-am mai facut si directia, ar urma niste discuri noi de frana pe fata . M-am decis ca daca apare cineva cine se indragosteste de ea, o vand .

Reply

Nu te-a căutat Andrei Nistor pentru S2000?

Reply

Nu m-a cautat . Adevarul e ca intru rar pe forum, dar sunt de gasit oricand la nr. 0728.167.211 .

Reply

Nu pe forum, la telefon. Am vorbit eu cu el și mă întreba de S2000.

Reply

Mie mi-a cazut fata cand am vazut anuntul de vanzare, adica exact cand NU trebuia sa apara, luand deja legatura cu un tert pentru o masina, lucrurile fiind avansate.
Deci a picat extrem de prost... Icon_sad
civic

Reply

Bine ca nu au patit nimic in accident.

Iti zic eu ca nu o sa o vinzi pana la urma Icon_wink

Reply

Dragi iubitori de Honda Integra Type-R !!!
Because Project " Prima Casa " & Project" Baby " ......... and because Race Car ........... din pacate Integra se vinde la un pret special de 6000 euro Icon_sad . Cine e interesat de un exemplar reconditionat ( motor+ cutie ) cu mici defecte estetice, acum e momentul ! Mentionez ca masina in prezent imi sta in mai mult de 11.500 euro cu piesele schimbate pe ea, din punct de vedere tehnic este in stare foarte buna . I-ar prinde bine o revopsire si o curatare al scaunelor din fata, dar cam atat . Daca e cineva interesat, poate sa ma contacteze la nr. 0728.167.211

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew