Da, cele cu care a venit masina sunt de pe EP3 si cred ca o sa fie de vanzare in curand.
Astea care le-am pus acuma sunt cele care au venit pe ITR cand l-am cumparat.
Astazi am inceput operatiunea detailingului la Stream impins si de struto-camila de copac din drum care mi-a patat vopseaua. Pentru ca inca nu mi-am achitionat un polisher orbital m-am decis sa nu fac numai acoperisul si geamurile iar restul sa le termin cand mai am timp de ea.
Inainte de spalare...
Dupa...
Curatat sub bandouri cu degriser de la Chemical Guys
Argila de la Sonus...
In poza asta ar trebui sa se vada diferanta la polis. Cam greu de gacut poza cu telefonul (diferanta se vede chiar deasupra umbrei de la telefon)
Un strat de la JetSeal. De obicei pun doua ca sa ma asigur de o acoperire cat mai buna dar cativa picuri de ploaie m-au facut sa ma razgandesc.
La geamuri nu am mai facut poze ca intrasem in criza de timp Practic le-am facut cu argila, apoi am folosit tratamentul de la Carlack
@Liviu: nici nu pot sa iti spun cum imi simt mainile. Dar nu asa rau ca atunci cand am facut ITR-ul cap coada. Dar cu urmatoarea ocazie am sa achizitionez un kit de polisat
Nah nu-s om eu de diesel acuma. Si nu prea circul cu masina asa ca nu fac plinul numai odata la luna.
Daca umblam numai eu cu ea incercam cutia in modul manual sa vedem daca face vreo diferenta.