This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Stream RN3 K20A

Da, cele cu care a venit masina sunt de pe EP3 si cred ca o sa fie de vanzare in curand.
Astea care le-am pus acuma sunt cele care au venit pe ITR cand l-am cumparat.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Random snap...

Attached Files Thumbnail(s)

da bah, arata bine.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

De la distanta da bine dar de aproape te apuca jelea, o sa-i vina randul cat de curand Icon_wink

arata bine duba, ai de gand sa o tunezi mai tare? Icon_smile

Planurile pentru acuma sunt sa o pun la punct estetic. Numai ca nu am timp de ea.

Astazi am inceput operatiunea detailingului la Stream impins si de struto-camila de copac din drum care mi-a patat vopseaua. Pentru ca inca nu mi-am achitionat un polisher orbital m-am decis sa nu fac numai acoperisul si geamurile iar restul sa le termin cand mai am timp de ea.

Inainte de spalare...
[Image: IMG_20120915_115118.jpg]

[Image: IMG_20120915_115132.jpg]

Dupa...
[Image: IMG_20120915_122809.jpg]

Curatat sub bandouri cu degriser de la Chemical Guys
[Image: IMG_20120915_124649.jpg]

Argila de la Sonus...
[Image: IMG_20120915_124953.jpg]

[Image: IMG_20120915_125401.jpg]

[Image: IMG_20120915_125417.jpg]

In poza asta ar trebui sa se vada diferanta la polis. Cam greu de gacut poza cu telefonulIcon_smile (diferanta se vede chiar deasupra umbrei de la telefon)
[Image: IMG_20120915_143309.jpg]

Un strat de la JetSeal. De obicei pun doua ca sa ma asigur de o acoperire cat mai buna dar cativa picuri de ploaie m-au facut sa ma razgandesc.
[Image: IMG_20120915_154026.jpg]

La geamuri nu am mai facut poze ca intrasem in criza de timp Icon_biggrin Practic le-am facut cu argila, apoi am folosit tratamentul de la Carlack

To be continued...

...remember yula-san: one to the left, one to the right!

Foarte buna argila asta la scos petele.

@Liviu: nici nu pot sa iti spun cum imi simt mainile. Dar nu asa rau ca atunci cand am facut ITR-ul cap coada. Dar cu urmatoarea ocazie am sa achizitionez un kit de polisat

@Maruta: e buna la scos de toate.

Confused

[Image: 485811_495590357127101_408484927_n.jpg]

N-arata rau deloc.

Drag? de alea aveam eu pe s2000 si erau ok , pret , greutate ...

Da, cred ca Drag sunt, cere 275€ pe ele. Ma mai gandesc sa vedem daca schimb Enkeiurile pe astea.

Sent from my Slimed i9000

dragurile mele Icon_smile

Facut plinu' iarasi, consum calculat 13.8L consum in oras facand numai drumuri scurte. Cred ca mai bine ii pun un K20A ca ala nu arde atata Icon_sad

vinde si ia diesel man. e alta lume. eu de cand mi-am adus dieselul nu mai am nici un stres. este si cuplu si tot ce trebuie.

(la mine urmatoarea masina e Seat Leon FR 200 TDI. am probat unu si stiu ce am de facut Icon_biggrin )

Nah nu-s om eu de diesel acuma. Si nu prea circul cu masina asa ca nu fac plinul numai odata la luna.
Daca umblam numai eu cu ea incercam cutia in modul manual sa vedem daca face vreo diferenta.

fugi dom'le cu tractoru d'aici Icon_razz

Mama ce sugativa ai acolo Yula

Jeremy Clarkson : "diesel is devil's fluid"
Iagree
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew