This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

Nu trebuie sa il tina atata ca o vinde la o coafeza si isi ia ceva mai de treaba Icon_razz

Ia uite mai jos cam cum arata si cat de lung e...
[Image: IMG_1734.jpg]

[Image: IMG_1746.jpg]
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

nu se vinde bah, e jucarie frumoasa Icon_razz
io am inteles ca sunt mai lungi, imi imaginez (vad) insa nu stiu ce sa cer la magazin. d'aia intrebam a facut honda asa ceva si are un cod de honda sau e ceva pe producator aftermarket?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Numai aftermarket, Honda si-a facut geometria din fabrica.

Incearca link-ul asta: http://lmgtfy.com/?q=extended+ball+joints+for+Del+Sol

Reply

bah du-te-n fasole Icon_smile))))

Reply

Icon_razz ai vazut ce usor e Icon_biggrin

Reply

deci, sa nu va puna pacatele sa bateti puşca de mine ca va sparg Icon_biggrin. totul a plecat de la ideea de power chamber, solutie tehnica ce in principiu mi se pare geniala. inainte sa ma arunc sa dau banii pe ea am zis sa incerc sa fac o replica sa vad daca functioneaza. e viola Icon_biggrin
prima impresie e ca masina e mai vioaie la apasarea brusca a pedalei, probabil datorita volumului de aer deja filtrat pe care motorul il poate inspira instant. cand the v-tec kicks in.....urla ca un diavol iar socul se simte mai agresiv.
cred ca o sa ma orientez spre un astfel de upgrade

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Bun instalator dom'le Icon_smile
Sunt multe intake-uri facute dupa conceptul asta: J's Racing, Arc, Top Fuel. De aici ai putea sa mergi pe un j's sau copie si sa faci o cutie la filtru din aluminiu + un feed de aer de sub masina Icon_wink

Reply

da yula, de la arc am plecat. si la cutie termo-izolanta m-am gandit, cu feed-ul carcasei stock.
am gasit o replica destul de ieftina:
http://www.akr-performance.nl/shop_uk/cr...intake.php

Reply

Buna aia, pana la urma e doar o "teava" la care ii atasezi un filtru dupa preferinta.

Reply

Reply

asta e un fel de short ram

Reply

(08-11-2011, 11:45)yulasinio Wrote: Numai aftermarket, Honda si-a facut geometria din fabrica.

Incearca link-ul asta: http://lmgtfy.com/?q=extended+ball+joints+for+Del+Sol

Cel mai demential link cu tutorial pe care l-am vazut in ultimii 5 ani RollinglaughRollinglaughRollinglaugh
Am lesinat de ras...

Reply

da, da-l in spanac, si eu m-am spart de ras Icon_smile

Reply

Pai ce navigatori de internet sunteti daca nu ati auzit de site-ul ala Icon_biggrin

Pana l-a urma a fost solutia simpla in loc sa fac copy/paste la atatea site-uri Icon_lol

Reply

Daca mai esti interesat...

Quote:Not sure if anyone on here be interested but we have a very fresh jackson racing supercharger attached to a B18c1/4 head, comes complete with a hondata intake gasket, RC 550 injectors, pulleys, belts, chipped p30 ecu (which was running this setup on a B18 bottom end) and the rolling road print out for 230bhp.
The engine isnt being broke through any fault, the Comptech 2.25" 4-2-1 manifold,magnacor ignition leads and the exedy lightened flywheel and clutch are available separately.
Please note the price is for the head(minus distributor) and charger set up complete NOT the whole engine.
£1250stg

Thanks for looking

[Image: 31781722.jpg]

Reply

hehe, tocmai am dat 1720 coc0 pe teveu....
era tocmai la fix.....acum e afterparty.

am schimbat rotile de vara, cantarit rotile: 17,8 kg vara vs. 14,2 iarna. se simte fff tare la sprint, am pierdut mult la stabilitate pe viraj.

Reply

Poate ca va fi de vanzare si mai incolo Icon_wink

Reply

Liviu, pe cat sunt rotile de e diferenta asa de mare?

Reply

210-40-16 vs. 165-70-14
(22-11-2011, 16:19)yulasinio Wrote: Poate ca va fi de vanzare si mai incolo Icon_wink

om vedea, poate raman la varianta maxim aspirat street use.

Reply

nu mai am abs, oare de unde sa fie problema?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew