nu se vinde bah, e jucarie frumoasa
io am inteles ca sunt mai lungi, imi imaginez (vad) insa nu stiu ce sa cer la magazin. d'aia intrebam a facut honda asa ceva si are un cod de honda sau e ceva pe producator aftermarket?
deci, sa nu va puna pacatele sa bateti puşca de mine ca va sparg . totul a plecat de la ideea de power chamber, solutie tehnica ce in principiu mi se pare geniala. inainte sa ma arunc sa dau banii pe ea am zis sa incerc sa fac o replica sa vad daca functioneaza. e viola
prima impresie e ca masina e mai vioaie la apasarea brusca a pedalei, probabil datorita volumului de aer deja filtrat pe care motorul il poate inspira instant. cand the v-tec kicks in.....urla ca un diavol iar socul se simte mai agresiv.
cred ca o sa ma orientez spre un astfel de upgrade
Bun instalator dom'le
Sunt multe intake-uri facute dupa conceptul asta: J's Racing, Arc, Top Fuel. De aici ai putea sa mergi pe un j's sau copie si sa faci o cutie la filtru din aluminiu + un feed de aer de sub masina
Quote:Not sure if anyone on here be interested but we have a very fresh jackson racing supercharger attached to a B18c1/4 head, comes complete with a hondata intake gasket, RC 550 injectors, pulleys, belts, chipped p30 ecu (which was running this setup on a B18 bottom end) and the rolling road print out for 230bhp.
The engine isnt being broke through any fault, the Comptech 2.25" 4-2-1 manifold,magnacor ignition leads and the exedy lightened flywheel and clutch are available separately.
Please note the price is for the head(minus distributor) and charger set up complete NOT the whole engine.
£1250stg