This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

asa arata    
toyboy, daca trebuie schimbate, nu o mai asambla, ca le schimb eu.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Or arăta aşa dar nu înteleg, dacă etrierii sunt diferiti, cum merg plăcuţele pe ambii etrieri

Reply

e diferit ca si carcasa, ca si constructie, uita-te la cele doua poze pe care l-eam pus si vezi diferentele intre ele.
cele de atr sunt mai mari pentru ca sunt cu 2 pistonase.

Reply

Ştiu că sunt mai mari dar intră de 282 cu portetrierii schimbaţi. Asta e concluzia mea. Nu are legătură cu forma etrierilor. Eu aş incerca să-i pun pe Civic, cu portetrierii de Civic.
Doar trebuie desfăcut un etrier de Civic, dat într-o parte (cum am făcut la întâlnire cu Del Sol-ul) şi pus etrierul de ATR pe portetrierul de la Civic.

Reply

(30-07-2013, 21:33)LIVIU_CTS Wrote: asa arata
toyboy, daca trebuie schimbate, nu o mai asambla, ca le schimb eu.

is ok mane, am desfacut ca sa iau masuri pentru a mea ca mi se cam duce pedala la fund si banui ca is astea Icon_wink

Reply

(30-07-2013, 21:55)kmr Wrote: Ştiu că sunt mai mari dar intră de 282 cu portetrierii schimbaţi. Asta e concluzia mea. Nu are legătură cu forma etrierilor. Eu aş incerca să-i pun pe Civic, cu portetrierii de Civic.
Doar trebuie desfăcut un etrier de Civic, dat într-o parte (cum am făcut la întâlnire cu Del Sol-ul) şi pus etrierul de ATR pe portetrierul de la Civic.

portetrierul de la generatia noua de civic are alt patent de placuta si nu o sa mearga Icon_wink

Reply

x 4    

suruburi biela ARP

Reply

sa vina coroana Icon_biggrin

Reply

(21-08-2013, 23:39)LIVIU_CTS Wrote: sa vina coroana Icon_biggrin

te-ai scos Aurele Icon_biggrin

Reply

liviu sa te tii bine acu la vtec Icon_smile

[Image: images?q=tbn:ANd9GcRmAQ2851F5sqQ9boIVihy...ot2R7zzB-g]

Reply

VTEC just kicked him Icon_biggrin

Reply

bai mi-e dor de mor. e lesinat rau motorul acum. trag de el ca de caine.
abia astept sa il desfac sa ma apuc de treaba.

Reply

montat ieri etrierii. multam toyboy pt portetrierii de itr.
din pacate nu am putut monta si pompa de itr pt ca nu se pupa cu prinderea de pe cilindul de vacuum. cred ca e nevoie de unul de itr
impresii:
pedala trebuie apasata mai cu forta, cel mai probabil din cauza dezechilibrului pompa-etrieri.
insa e mult mai usor de dozat. inainte franam cu o eficienta redusa pana cand brusc rupea aderenta si mergea sanie. acum franez violent dar nu rupe aderenta, eficienta franarii e mult mai buna.
abia astept sa pun pompa sa vad cum e.
cu furtunele metalice e dificil.....comandate de mai bine de o luna si nu au venit. o sa ma orientez spre alte directii.
m-am apucat de curatat pistoanele....mmm

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

l.e:
evident c anu am mai gasit spray in culoarea in care facusem initial etrierii....nu-mi place ce a iesit insa nu am ce sa fac.

Reply

e bine ca e mai bine cu frana si cu niste caucioace noi te simti mai curajos pe frane. faci un redo la toate cu aceeasi culoare si aia e Icon_smile

Reply

bai caucioacele astea tin bine, la frana violenta nu rup aderenta. si eu m-am socat.

Reply

itr stii tu Icon_biggrin, dar is de pe un rover toata ziua!
sa franati sanatosi Icon_biggrin

Reply

tot draku ala e se pare Icon_biggrin .

Reply

Deci ți-a trecut nebunia că nu merg frânele fără discuri de 300??? :p

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Reply

pai frate nu mergeu pana s-a facut testul cu portetrierii de itr, asa era.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew