This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

Mă, din poze nu reiese că ar fi aşa... În fine, discuri de 300 nu cred că vei găsi. Tu zici că intră în etrier discuri de 300? În cazul ăsta, iei discuri de 300 , 5X114,3 şi dai încă 3 găuri pt prezoane şi 2 de prindere pe butuc.

Reply

eu zic inca sa nu iei numic
pana nu incerci niste portetrieri de 282mm ...itr hrv crv etc
Gabi, discurile de 300mm is la fel ca alea de 282mm doar ca pe interior au o portiune inutilizata, iei placuta de pe 300 si o pui pe 282mm si incape la fix Icon_wink

Reply

Poţi încerca cu portetrierii de la Civic. Civic-ul are frâne de 282.

Reply

kmr vezi in poza lui kinky distanta de la buza discului pana in interior. e mare. e fix distanta neacoperita de placuta.
la un disc 5x114,4 nu poti da 3 gauri, o sa ai 3x100 si una la 114,3. merge cu 5x100.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Îţi spun sigur că se pot da găuri, Mulţi de pe afară au făcut asta. Se pun discurile unul peste altul, păstrezi o gaură şi mai dai 3. Când ajung acasă, la noapte, caut şi îţi trimit link-uri.

Reply

sunt 100% sigur ca nu poti folosi etrieri de atr cu discuri de 280. pun poze deseara

Reply

Am înteles asta Icon_smile Poţi încerca cu port etrierii de la Civic Icon_smile

Reply

bah dude, nu merge, daca duci atrierul mai aproape da in baza discului. nici un fel de combo pe baza etrierului de atr nu e compatibil cu discurile de 280.
o sa vb cu cineva despre regaurirea discurilor, daca e fezabila, iti trimit discurile astea inapoi, tot o sa ai nevoie de ele Icon_biggrin

Reply

deci e o diferenta majora intre cele doua etriere, care face ca cele de atr sa nu mearga cu discuri de 280.
in imaginea de mai jos , etrierul de itr are un profil curbat, astfel incat sa nu loveasca in baza discului, iar bucata verticala a portetrierului se suprapune cu etrierul.
la etrierul de atr, curbura nu se prea observa, partea vertica a portetrierului, este mai dreapta si nu se suprapune deloc cu etrierul, asta face ca pe orizontala, dimensiunea lui sa fie mult mai mare.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

(29-07-2013, 19:39)LIVIU_CTS Wrote: deci e o diferenta majora intre cele doua etriere, care face ca cele de atr sa nu mearga cu discuri de 280.
in imaginea de mai jos , etrierul de itr are un profil curbat, astfel incat sa nu loveasca in baza discului, iar bucata verticala a portetrierului se suprapune cu etrierul.
la etrierul de atr, curbura nu se prea observa, partea vertica a portetrierului, este mai dreapta si nu se suprapune deloc cu etrierul, asta face ca pe orizontala, dimensiunea lui sa fie mult mai mare.

cam asa is si cele de legend dublu piston ...difera portetrierul, care e cum zici tu Liviu

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

si alea merg cu discurile de 280?

Reply

ma gandesc la niste zimmermann perforate regaurite la 4x100

Reply

(29-07-2013, 20:24)LIVIU_CTS Wrote: ma gandesc la niste zimmermann perforate regaurite la 4x100

vezi ca doneaza Astrul niste discuri de 300mm ca sa poti proba...se pare ca cu 300 merge cum zice si Gabi .

Reply

pai nu am ce sa probez mane, alea de 300 merg soto.

Reply

ultimul consum la ulei in regim de mers normal spre agitat, vtec ici-colo, 750+ km aprox 330 ml (daca de la semn la semn pe joja t 1/2 L).

Reply

(30-07-2013, 10:44)LIVIU_CTS Wrote: ultimul consum la ulei in regim de mers normal spre agitat, vtec ici-colo, 750+ km aprox 330 ml (daca de la semn la semn pe joja t 1/2 L).

Eu stiam ca este 1 litru de la minim la maxim pe joja...?!?!Confused

Reply

Am totusi o nelamurire legate de franele de ATR. Placutele de frana nu trebuie sa aiba forma discurilor? Ma refer la partea superioara.

Reply

pai au.

Reply

Atunci de ce placutele de frana de ATR ( discuri de 300) sunt aceleasi pentru HR-V ( discuri de 282 si etrier diferit) ?

Reply

iti desfacui pompa de frana cu ocazia asta am vazut si cum arata garniturile Icon_wink

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew