28-07-2013, 23:59 (This post was last modified: 29-07-2013, 00:21 by kmr.)
Mă, din poze nu reiese că ar fi aşa... În fine, discuri de 300 nu cred că vei găsi. Tu zici că intră în etrier discuri de 300? În cazul ăsta, iei discuri de 300 , 5X114,3 şi dai încă 3 găuri pt prezoane şi 2 de prindere pe butuc.
eu zic inca sa nu iei numic
pana nu incerci niste portetrieri de 282mm ...itr hrv crv etc
Gabi, discurile de 300mm is la fel ca alea de 282mm doar ca pe interior au o portiune inutilizata, iei placuta de pe 300 si o pui pe 282mm si incape la fix
kmr vezi in poza lui kinky distanta de la buza discului pana in interior. e mare. e fix distanta neacoperita de placuta.
la un disc 5x114,4 nu poti da 3 gauri, o sa ai 3x100 si una la 114,3. merge cu 5x100.
Îţi spun sigur că se pot da găuri, Mulţi de pe afară au făcut asta. Se pun discurile unul peste altul, păstrezi o gaură şi mai dai 3. Când ajung acasă, la noapte, caut şi îţi trimit link-uri.
bah dude, nu merge, daca duci atrierul mai aproape da in baza discului. nici un fel de combo pe baza etrierului de atr nu e compatibil cu discurile de 280.
o sa vb cu cineva despre regaurirea discurilor, daca e fezabila, iti trimit discurile astea inapoi, tot o sa ai nevoie de ele
deci e o diferenta majora intre cele doua etriere, care face ca cele de atr sa nu mearga cu discuri de 280.
in imaginea de mai jos , etrierul de itr are un profil curbat, astfel incat sa nu loveasca in baza discului, iar bucata verticala a portetrierului se suprapune cu etrierul.
la etrierul de atr, curbura nu se prea observa, partea vertica a portetrierului, este mai dreapta si nu se suprapune deloc cu etrierul, asta face ca pe orizontala, dimensiunea lui sa fie mult mai mare.
(29-07-2013, 19:39)LIVIU_CTS Wrote: deci e o diferenta majora intre cele doua etriere, care face ca cele de atr sa nu mearga cu discuri de 280.
in imaginea de mai jos , etrierul de itr are un profil curbat, astfel incat sa nu loveasca in baza discului, iar bucata verticala a portetrierului se suprapune cu etrierul.
la etrierul de atr, curbura nu se prea observa, partea vertica a portetrierului, este mai dreapta si nu se suprapune deloc cu etrierul, asta face ca pe orizontala, dimensiunea lui sa fie mult mai mare.
cam asa is si cele de legend dublu piston ...difera portetrierul, care e cum zici tu Liviu
(30-07-2013, 10:44)LIVIU_CTS Wrote: ultimul consum la ulei in regim de mers normal spre agitat, vtec ici-colo, 750+ km aprox 330 ml (daca de la semn la semn pe joja t 1/2 L).
Eu stiam ca este 1 litru de la minim la maxim pe joja...?!?!