e diferit ca si carcasa, ca si constructie, uita-te la cele doua poze pe care l-eam pus si vezi diferentele intre ele.
cele de atr sunt mai mari pentru ca sunt cu 2 pistonase.
30-07-2013, 21:55 (This post was last modified: 30-07-2013, 22:00 by kmr.)
Ştiu că sunt mai mari dar intră de 282 cu portetrierii schimbaţi. Asta e concluzia mea. Nu are legătură cu forma etrierilor. Eu aş incerca să-i pun pe Civic, cu portetrierii de Civic.
Doar trebuie desfăcut un etrier de Civic, dat într-o parte (cum am făcut la întâlnire cu Del Sol-ul) şi pus etrierul de ATR pe portetrierul de la Civic.
(30-07-2013, 21:55)kmr Wrote: Ştiu că sunt mai mari dar intră de 282 cu portetrierii schimbaţi. Asta e concluzia mea. Nu are legătură cu forma etrierilor. Eu aş incerca să-i pun pe Civic, cu portetrierii de Civic.
Doar trebuie desfăcut un etrier de Civic, dat într-o parte (cum am făcut la întâlnire cu Del Sol-ul) şi pus etrierul de ATR pe portetrierul de la Civic.
portetrierul de la generatia noua de civic are alt patent de placuta si nu o sa mearga
montat ieri etrierii. multam toyboy pt portetrierii de itr.
din pacate nu am putut monta si pompa de itr pt ca nu se pupa cu prinderea de pe cilindul de vacuum. cred ca e nevoie de unul de itr
impresii:
pedala trebuie apasata mai cu forta, cel mai probabil din cauza dezechilibrului pompa-etrieri.
insa e mult mai usor de dozat. inainte franam cu o eficienta redusa pana cand brusc rupea aderenta si mergea sanie. acum franez violent dar nu rupe aderenta, eficienta franarii e mult mai buna.
abia astept sa pun pompa sa vad cum e.
cu furtunele metalice e dificil.....comandate de mai bine de o luna si nu au venit. o sa ma orientez spre alte directii.
m-am apucat de curatat pistoanele....mmm