This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

e sanatoasa, material bun, nu am de ce sa ma plang.
diametrul ....caut ca nebunu sublerul si nu- gasesc, toate sublerele sa vina la mine...
pe "gaura" flansei e 5,8 si pare usor conica, adica strange spre margine. am luat cu freza sa o largesc, sa corespunda cu teava, a ajuns la 6 cm.
si eu ma gandeam sa fac un sandwich din azbest, folie de aluminiu, lipite intre ele cu pasta d'aia speciala pt evacuari. da nu stiu de unde sa iau azbest.
o sa vad maine la un centru de esapamente, daca nu ma descurc, iti zic.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

am mers azi la un centru de esapamente cu sabloane facute dupa flansele imbinarilor de la evacuare, am cautat prin gramezi si am gasit. mici ajustari necesare la gaurile de trecere a suruburilor. garniturile sunt metalice (fara azbest) si cica se pun cu pasta aia speciala pt evacuari. am cumparat si pasta, acum astept sa vad ce fac cu catalozatorul....as cumpara un testpipe...daca iau ala...trebuie si headeru....greu cu calculele pe vremurile astea imbecile....

iaca ele

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

par subtiri rau, dar si cu pasta ar trebui sa tina.
pune-o asa cu cat si fara galerie ca dupa aia trebe si ecu, harta etc

Reply

Nici nu ar trebui sa ai nevoie de ele daca evacuarea e facuta bine, poate numai unde se imbina cu finala ca e pe rotund.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

sunt subtiri dar sunt ambutisate.
oricum o sa ajung in faza in care o sa am evacuare completa si fara soft, o vreme, ca n-am softist langa mine Icon_biggrin
am nevoie iula ca alea se deformeaza in timp. trebuie sa le mai si iau putin din pila sa le planez, n-am chef sa dau cu ciocanu in ele.
nu e nimic pe rotund. totul e plan.

Reply

a venit mos craciun!!!!!!!! (aka yula).
galerie tegiwa sh.
dupa cum se vede, are o lovitura pe un colector, e aplatizat, da' nu-i stres, se rezolva joia viitoare.

Reply

mane, arata pi$&a Icon_biggrin

Reply

Sa o folosesti sanatos Liviu.
Cat l-a costat pe Mos?
Imi imaginez cat de "trântâtita" era maşina pe care a fost montată anterior Screwy.
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

(22-12-2012, 18:56)Romarshall Wrote: Sa o folosesti sanatos Liviu.
Cat l-a costat pe Mos?
Imi imaginez cat de "trântâtita" era maşina pe care a fost montată anterior Screwy.

eu ating cu alea OEM Icon_biggrin ...e mai jos cu 0.5 cm decat tui-ul ala de la cutie de care zicea Liviu intr-un post anterior

Reply

A ajuns cu bine Jane? Sa te bucuri cu sa Icon_wink

De lovit eu ce sa mai zic cu 4-1 Icon_biggrin

Sent from my Slimed i9000

Reply

bah, omul cerea 200, yula a negociat 180, cu comisioane de transfer bancar si transport a ajuns la 220 la mine.
a ajuns bine...azi dimineata la 6 juma Bricks
cand m-a sunat omu si mi-a zis ca o sa fie f devreme, n-am mai putut sa adorm de stres. New_smile-l
asa ca nu am prea dormit mare lucru, sunt chiaun de cap Hypo
azi am avut program de curatenie generala..sunt rupt.
momentan sunt in proces de refurbishare...si da-i si freaca, da-i si freaca.

Reply

Or mai fost probleme cu ea? ca vad ca e peticita intr-un loc....

Reply

(22-12-2012, 21:16)DeN1gRator Wrote: Or mai fost probleme cu ea? ca vad ca e peticita intr-un loc....

asa e designu Adi Icon_wink

Reply

sa o incingi sanatos man! e atinsa bine da daca rezolvi e treaba, insa daca acu ai stres cu atinsu o sa fie si mai stres dupa ce o pui Icon_smile

Reply

adi nu e petec de ranforsare cum zice yula, "de fabrica".
d'asta o curat si dau jos stratul "incins", sa-i dau cald curata, sa nu se mai coloreze cu pete.
cu lovitu nu ar trebui sa fie stres. designul celei stoc e aprox la fel. d'asta nu am luat 4-1, sa nu o lovesc. asta mi-ar trebui acum.

Reply

ai o poza cu graficul tau ?

Reply

cred ca e pus pe undeva pe la topicul cu civicul

bine ca se termina ziua ca eu nu ma opream din lustruit.
mai e putin pana la oglinda.

Reply

Poti sa-l acheti pe perete acuma Icon_wink

Sent from my Slimed i9000

Reply

2thumbs ... lux
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply