pe rand:
tomi, nu cred
kinky_boy
caseta am vrut sa-o schimb pt ca am o usoara bataie (neidentificata cu caseta in mana) si imi statea pe creier.
dap, am pus-o pe a mea la loc
toba a ramas cea de la catbackul invidia pt ca racordul celeilalte a fost o ciobaneala, si oricum flansa nu se potrivea. o sa o rezolv mai in vara.
yula, prea tarziu, caseta mi-a rezolvat-o isuuu din ungaria, nu se accepta returnarea banilor, asa ca o sa imi dea alta in loc.
31-01-2013, 02:24 (This post was last modified: 31-01-2013, 13:00 by Toyboy.)
faine mane , vad ca si tu ai probleme cu prezoanele de la galerie ...mai ales cu ala cu varf verde ...mie ala mi s-a rupt...dar l-am ciuruit cu bormasina ... acu mergi oleaca cu ele si dupa cu o inelara de 12 mai strangi in X odata la mana, si ar trebui sa fie ok ...nu ca la mine ca de cand cu suportii motor de la hasport tremura tot, si de fiecare data cand deschid capota ma gandesc : de data asta ce surub/piulita incerc sa vad daca e slabit/a
Nu s-a lasat el pana nu a rupt ceva pe acolo
Acum tre sa-ti pui carton in fata radiatorului sa nu intre mustele la galeria de evacuare
Or iesit bine de tot, de parca-s noi. Bravo!
(03-02-2013, 18:54)LauX_LauX_LauX Wrote: Nu s-a lasat el pana nu a rupt ceva pe acolo
Acum tre sa-ti pui carton in fata radiatorului sa nu intre mustele la galeria de evacuare
Or iesit bine de tot, de parca-s noi. Bravo!
nu vreau doar galagie, vreau galagie frumoasa .
@kmr eu habar n-am cat are, o sa ma uit pe hartiile cu care a venit din germanea, ca acum e cam la acelasi nivel.
(04-02-2013, 11:41)kmr Wrote: A mea are aprope 120 db si este street legal in UK
esti sigur ca are atat? s-ar putea sa te inseli si bine ar fi ca nu o sa surzesti.
oricum e foarte foarte mult, daca o sa mergi pe vreun circuit cu limita de sunet (100db) te dau afara imediat, iar street legal nu e sigur la nivelul asta, parca tot pana in 100 am vazut pe la ei, la noi nu stiu dar departe nu poate fi.
@liviu - finala e custom sau si cumparat-o separat
Atat a masurat de Vali_lj ( sau pe acolo, nu mai stiu exact ). Este legala si pe strada si pe circuit in UK, stiu sigur, cel care mi-a vandut SIR-ul mi-a zis asta ( a trebuit sa-i puna intermediara pt ca nu ii mai dadeau voie pe circuit ). E adevarat ca atunci cand am luat-o de la englezoi, avea filtru stoc si eu i-am pus CAI, poate si CAI-ul ii mai schimba sunetul.