volanul pe partea corecta, grila cromata, semnalizatoare albe, lipsa drl portocalii, scaune rosii, bradulet rosu,parasolar cu numar de concurs, sticker jdm, capace roti diferite, eleron, mai putina zapada si numarul stramb de romania la Laux
Am facut vre-o 300 km pe zapada ca sa aducem masina in Resita.
S-a renuntat la capace ca nu mi-au placut mie, s-au dat jos ledurile alea urate de pe faruri la cererea agentului si s-a renuntat si la toba finala involuntar.
Nu m-am carat cu ea dar motoru toarce foarte frumos. Incurand se deschide si Thread cu ea.
Azi am montat la loc scaunele si stopurile originalea.
Mi-am reparat si statia mea preferata PhoenixGoldXS2500 cu ajutorul unor baieti de pe forumul respectiv.
01-03-2012, 10:44 (This post was last modified: 01-03-2012, 10:46 by BogdanT.)
Lasa ca si a mea nu a mai fost spalata de prin Octombrie. Nu se vede asa rau ca este gri, dar stratul de protectie (a se citi jeg) e la fel de gros...
OFF: Ce verde frumos au pus aia pe bloc Numai bun sa-l pape vaca
Ah si inca ceva...in pur spirit romanesc, se vede ca unii nu au vrut sau nu au avut bani nici macar de o spoiala uniforma pe tot blocul
Ne bate gandu sa ne apuc de un proiect mai special, si anume 2 motoare pe una bucata civic...
Maine merg sa vb cu baietii sa vedem ce si cum stau treburile. Voi ce ziceti? Ne ajutati daca ne apucam...