This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic VTEC-E 1.5i EK3 Cypress Green Pearl

+7 ca e VTEC E Icon_biggrin
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Ma bucur ca va place stikeru, e personalizat, cu "E" n-am mai vazut la nimeni Icon_wink

Yokohama A048 e pe drum:

[Image: YokohamaAdvan%20A0488690.jpg]

M-am apucat deja sa lucrez putin la aerodinamica, tot in stil personalizat Icon_razz

[Image: IMG285.jpg]

Cine-mi trimite un stiker cu "Talk" sa-l lipesc sub litera "A" dupa ce il revopsesc ? Icon_smile

Reply

Gumele sunt beton Icon_cool ti-ai luat numai o pereche? Rezolvam cu stickerul ala ca merita Icon_wink

Reply

Am vandut setu ala de jante negre cu tot cu gume si pana la urma le-am luat pe toate 4 Drool Compozitie medium 185/60/14 care vreau sa le montez pe jantele OEM ce le-am reconditionat. Am vandut un set complet de roti si am luat un slick si jumatate Censored Asta da afacere... Icon_no2

Apropo de roti, sa baga azot si in semi slikuri sau sa le las cu aier ?

Reply

Omule, lasa-le cu aer, ca nu pierzi nimic. Asta daca nu cumva gasesti o echipa de F1 sau de TCC care sa-ti faca presiunea la ele. Daca bagi "doar azot" in ele ajungi la o concentratie de 85% azot, iar, daca le lasi cu aer, ai "numai" 78% azot in ele. Umiditatea gazului din anvelopa conteaza mai mult decat cantitatea de azot. Aerul ala "simplu" pe care il bagi in ele la orice vulcanizare de doi lei are deja 78% azot in el.

Deci, mergi linistit pe aer daca n-ai cumva relatii pe la cine-stie-ce echipa de racing Icon_smile

Reply

Pai chiar daca bagi numai azot in ele ce o sa faci la drag, pentru ca trebuie sa-ti ajustezi presiunea cand "te dai"

Reply

Update:

[Image: Scoici.jpg]

Reply

Daca o sa-l folosesti zilnic o sa te saturi la un moment dat sa escaladezi in el Icon_wink

Reply

si politia nu o sa zica nimic ca e asa strident?

Reply

vad ca te pregatesti serios de cursa... Icon_razz
poate vedem niste timpi de sub 16s Icon_wink

Reply

Sper sa-mi ajunga gumele in primul rand, apoi sa vopsesc spoileru, sa fac suportii pt scaune si sa le urc sus pana pe 18...

Reply

Unde e competitie pe 18? Is curios ce timp o sa scoti cu gumele noi

Reply

la Arad.. e ultima etapa din campionatul DragRacing 2011 Icon_wink
e posibil sa fie ultima cursa cu civicul cu motorul asta si sper si eu la un 15.99 Icon_redface

Reply

Ti-as fi adus rotilea alea mici dar le-am vandut... Ai mai facut ceva modificari?

Reply

Asteptam rezultatele baieti ca voi va bateti la clasa aia pe primele locuri Icon_biggrin

Reply

(05-09-2011, 14:29)LauX_LauX_LauX Wrote: Ti-as fi adus rotilea alea mici dar le-am vandut... Ai mai facut ceva modificari?

nu am reusit sa fac nimik din cauza lipsei de timp.. Icon_cry
dar sper sa fiu si eu in grafic pana in 18 Icon_razz

Reply

Si planurile care ar fi? sau le ti departe de concurenta :p

Reply

alte cauciucuri si sa imi rezolv franele, ca sunt praf si merge cam infranata masina + trebe sa schimb uleiul... cam atat Icon_smile

Reply

Continuare:

[Image: IMG343.jpg]

[Image: IMG342.jpg]

[Image: IMG350.jpg]

[Image: IMG352.jpg]

Reply

Ai un pic de coaje de portocala pe el Icon_wink a iesit bine avand in vedere ca e numai pentru drag.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew