19-07-2011, 12:00 (This post was last modified: 19-07-2011, 21:52 by LauX_LauX_LauX.)
E foarte fain cu el pentru ca-l simti, te acomodezi foarte repede, dar daca schimbi masina dupa o tura cu a mea ai impresia ca s-a rupt pedala
Am mai reglat pedala ca prindea jos de tot si am aerisit ambreiaju, am bagat DOT 5.1.
In trafic mai tragi cate un scartz cand te grabesti si nu esti atent. Cu rabdare poti pleca si lin de pe loc fara sa te zguduie. Sunt foarte multumit. Trepidatiile ce le avem inainte la Stage 1 erau din cauza rolei de presiune.
Am mai progresat baieti... De data asta am scos 16,15 secunde la Arad, cu 6 sutimi mai putin decat data trecuta dar din pacate tot am pierdut in finala... reflexele astea (timpul de reactie m-a terminat). Oricum ma multumesc si cu acest mic record ce l-am scos la S1 bineinteles.
02-08-2011, 14:45 (This post was last modified: 04-08-2011, 16:35 by DeN1gRator.)
Dap. Oricum daca castigam cica mi-ar fi depus contestatie. Nu ma asteptam la atata rautate din partea unui hondar, si toate astea pt 4L de ENEOS. Oricum i-am demonstrat ca masina mea merge mai tare chiar daca are peste o tona.
nu aveam de gand sa fac nici o contestatie in ziua cursei.. vineri seara eram putin dezamagit, dar m-ai ambitionat sa te bat si asa!
diferenta prea mare intre masini nu e.. tu ai scos 16.15s si eu 16.21s, dar nu poate castiga doar masina de una singura si nu uita ca tu erai cu rotile mici.. si eu cu cele oem, cu aceleasi cauciucuri varza..
cu rotile tale fac pariu ca merg sub 16s
p.s. da-mi adresa sa iti trimit uleiul ala daca aveai nevoie de el, ca eu folosesc doar Motul
02-08-2011, 21:07 (This post was last modified: 04-08-2011, 16:36 by DeN1gRator.)
Am observat ca tot ai schimbat la roti si filtre toata ziua, cu gumele mele nu faci mare lucru chiar daca sunt pe 45 deoarece sunt ceva de ploaie de prin 2002 si patinezi in loc cu ele daca nu pleci la o turatie perfecta. Imi va lua ceva timp pana ma obisnuiesc cu Stage 3 ce l-am pus tocmai de aceea m-am si dat de n-spe ori. La tine e mai simplu la plecari din loc, o turezi in limitare si astepti verde, eu daca nu ii nimeresc turatia corespunzatoare am pierdut.
Ia zi cand trecem pe semislicuri sa schimbam si noi prefixu !? Si eu sunt tot pe Motul si nu am nevoie de uleiul tau, l-ai castigat corect, sa ai parte de el. Vezi ca astia de la Drag Racing iar ti-au incurcat timpii, de data asta cu ford focus...
02-08-2011, 22:08 (This post was last modified: 04-08-2011, 16:37 by DeN1gRator.)
rotile le'am schimbat doar de dimineata.. ca am venit pe masina cu cele pe 16, in schimb am tot umblat la presiune.. pana am gasit varianta cea mai ok
pe semislicuri nu o sa trec pana nu fac swap, ca pe motorul asta nu au nici un rost! poate la urmatoare cursa imi imprumuti si mie rotiile tale pt. un runn sa vedem ce iese..
acuma am vazut si eu ca au incurcat timpii... o sa ii spun lui gaju