This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic VTEC-E 1.5i EK3 Cypress Green Pearl

sunt niste materiale ce se pun sub parchet, sub forma de panouri, ca un fel de burete mai tare, iar pe o fata are folie de aluminiu. ala e un produs termo-izolant si cred ca poti face ceva cu el. gasesti la baumax. practiker...
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Reply

Iti doresc sa poti pune si mana (nu doar ochii) pe aripioara de Civic ! Stii vorba :"ochii vad, inima cere"...

Reply

offtopic..

uite-l pe pedobear in prima poza
//-// (()) //\\// //)) //\\

Reply

Bun spirit de observatie Icon_lol

Laux am un Ferio la mine pe strada, vrei sa iau surubelnita la el intr-o seara Icon_razz
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Te-as fi pus sa-i dai jos motorasu principal de la centralizare, ala cu 5 fire, mie mi s-a rupt o tija si m-am chinuit toata ziua sa-l repar. Am reusit pana la urma dar nu am avut rabdare sa fac si poze. Am facut alta tija din alama pe care am prins cele doua parghii, una din cutia motorasului ce actioneaza intrerupatorul si alta din exterior care preia miscarea de la broasca (inchis-deschic), le-am tras cate un stift la fiecare am mai pus si un simerig... Totul lucrat in miniatura, munca de chinez batran.

Maine tre sa-mi ajunga duliile cu bec dublu pt stopurile de pe porbagaj unde pe langa ceata vreu sa fac sa se aprinda si stopul de frana. Eu sunt pe leduri si tare mi-e frica sa nu ma trezesc cu careva in porbagaj. Firele le-am tras deja fara sa tai nimic, si anume am gasit o mufa libera in porbagaj care este pt remorca (carlig), in care am bagat 2 papuci.

Am de gand sa-mi insonorizez un pic si usile macar pe cele din fatza ca aud pana si nisipul ce vine de pe roti. Inspectand pe la usi am observat ca cele din spate abia se mai deschid, de fapt se deschid dar scot un zgomot ciudat, eu foarte rar le folosesc si ma tem sa nu intepeneasca asa ca le-am uns un pic si pe ele. Icon_wink

Multe mai vreau si eu, dar uite ca intre timp mai apar mici chitibusuri de rezolvat cum a fost motorasul.

Reply

De ce nu ai cautat alte tije/actuator la dezmembrari, era mult mai usor decat sa iti pierzi vremea si nici nu sti cat o sa tina.

Reply

In primul rand nu am gasit in al doilea rand nimeni nu desface subansamblul cu motorash doar pt o tija, din cate am auzit multzi le dau cu tot cu broasca. Stai linistit ca era din plastic iar acum e din alama si am respectat cotele si unghiul bineinteles. Acum imi pare rau ca nu am facut nici o poza.

Reply

Am rezolvat-o pana la urma cu stopurile de frana pe spate. Am pus pozitie, frana si ceatza in acelasi slot, duli duble de mazda cu garnitura si leduri smd, dar care din pacate sunt prea albe si le voi schimba cu leduri normale rosii.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Si de ce te-ai complicat asa de tare?

Reply

Pt ca ledurile nu se prea vad ziua si le-am dublat, adica le-am pus si pe porbagaj ca sa se vada atunci cand pun frana. Nu e chiar asa de complicat, am tras 2 fire si am pus dulie dubla in loc de cea simpla, am tras si un fir in plus in caz ca fac rost de un eleron prevazut cu stop de frana. O sa fac si niste poze cu firele ce le-am tras si de unde le-am tras. Am de gand sa pun si in torpedou un beculetz cu intrerupator ca sa vad cand scormonesc dupa acte, poate pun si la picioare ceva lumini indirecte atunci cand deschid usa.

Reply

De ce nu iti pui niste stopuri normale ca dau mult mai bine decat astea.

Reply

Mie mi se pare ca stopurile astea se potrivesc mult mai bine cu farurile din fatza, fiind tot albe. Alea stock le am in pod si au semnalizarile galbene ceea ce mie nu-mi place deloc. O sa le analizez umpic, in special ceatza din dreapta si poate le voi pune la loc. Asa ceva imi doresc acum:

Reply

Pai si de ce nu iti iei stopuri 50/50 si inchei socoteala Icon_smile

Reply

Pai si cu astea ce fac? Cand le-am luat nu prea stiam eu de JDM si forumuri...

Reply

Le dai foc Icon_twisted

Reply

Daca le dau foc imi faci rost de un eleron frumusel ?

Reply

Icon_lol man eu te ajut daca gasesc ceva la mine in zone aici..

Reply

(28-02-2011, 22:28)yulasinio Wrote: Icon_lol man eu te ajut daca gasesc ceva la mine in zone aici..

nu uita sa umbli cu surubelnite la tine ... Icon_razz

@3laux ... sincer nu stiu cat de bine se potrivesc stopurile tale cu farurile. cred ca mai bine se potrivesc cele OEM si parerea mea e ca cele din poza de mai jos se potrivesc si mai bine Icon_biggrin
[Image: HondaCivicEK3Vi-RSspoiler01.jpg]

[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

Astea cu alb deasupra nu intra la mine doar daca schimb si porbagaju. Au o forma umpic mai diferita, daca te uitzi atent si numarul este mai mic la SiR decat la Ferio probabil vin pe modelele noi 99-00.

[Image: 78463wa9.jpg]
[Image: greysedananthracitegrayry0.jpg]

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew