This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic VTEC-E 1.5i EK3 Cypress Green Pearl

A aparut o raza de soare si vreau sa-mi schimb baia de ulei, am nevoie de o garnitura noua pt asa ceva? Tin sa va anunt ca la mine garnitura intra pe un canal si are profil patrat, ca si forma seamana foarte bine ca cea la la capac culbutori, in original e foarte scumpa. Ce parere aveti? sa ma apuc te treaba sau sa cumpar alta noua? E scumpa in draci 150 Ron.

Reply

De obicei trebuie schimbata odata ce desfaci baia, dara daca zici ca intra pe canal atunci ai putea curata bine zona si sa folosesti un silicon pe langa garnitura cand o montezi inapoi si ar trebui sa fie bine.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Subscriu la ce a zis Yula, cred ca poti folosi silicon, insa mai documenteaza-te putin sa nu cumva sa ai scurgeri de ulei daca folosesti silicon.
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

Dupa logica mea garniturile patrate care stau in canal nu vin presate atat de tare precum garniturile normale. De exemplu la capac culbutori am o garnitura aproape identica pe care am curatat-o bine, am unso cu putin vaselina si nu curge. Aici la baie am pus putin primer (vopsea care se usuca foarte repede) si observ va e in regula. Un avantaj cu baia vopsita si lacuita este faptul ca se sterge foarte usor uleiu de pe ea, parca are si umpic de efect fonic sau mi s-a parut mie din cauza uleiului nou schimbat la un interval de doar 5 mi k. Cateva poze:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Azi find soare si frumos am dat cu polish dupa care am zis sa curat si filtru de aire, pana la urma m-am pus si am fixat cold air intake, hand made.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Ai luat cotul de la baie Icon_razz trebuia sa iei un furtun flexibil de hota si nu te mai chinuiai atat Icon_wink

Reply

Nu am gasit tubulatura de hota diametru asa mic, m-am folosit de ce am gasit prin beci Icon_wink

Reply

Sigur trebuia sa fie pe la un magazin de profil...

Reply

acu mai tre' sa ai o pompa de desfunda la indemana Icon_smile
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Pompa de desfundat? Pt ce? Aaaaaaa, batzi apropou la ghiuveta... Icon_smile Las ca e bine ascuns si nu se vede. Icon_wink

Reply

Mi-am comandat un filtru Hamp:
[Image: p1.jpg]

Reply

eu cu cele luate de la Yula 0 problems Icon_wink

Reply

Sunt filtre bune Biggthumpup

Reply

am gasit la 55RON, cine vrea sa deie PM ca nu stiu cat tine oferta asta.

[Image: parts-home-hamp_logo.jpg]

Reply

sunt mai bune ca cele MAN ?
//-// (()) //\\// //)) //\\

Reply

Reply

Azi am facut 222 k in cap Drive
[Image: attachment.php?attachmentid=21319&d=1301227346]

Reply

Stau cam strambe cifrele alea Confused Multi inainte mane asteptam sa faci 300mii Biggthumpup

Reply

Is strambe ca doar ce s-au schimbat...

Reply

sa implinesti x3 cat cifra de pe bord iti doresc !

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew