This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR EP3

(31-08-2013, 21:42)VladTNS Wrote: Multumesc. Nu prea ii place. Dupa cateva runuri se lesina putin. Am inteles ca exista intecooler si pentru tipul meu de compresor. Cel mai mult am vazut ca exista la centrifugal. O sa ma mai documentez de asta.La fel si cu rola mai mica daca pun, o sa se incinga si mai tare. Sa vad ce pot sa fac.

lasa sa nu te manance dejtu´...pune tu prima data puterea aia jos si dupa gandeste-te la robinet/curea Icon_biggrin

Reply

Foarte buna treaba man, cred ca nu iti vine sa te mai dai jos din ea Icon_biggrin

Reply

Da nenea Cristea, m-am plimbat zilele astea mult cu ea. Apropo, masina nu prea are 300cp , are vreo 270cp ,merge cu un amestec bogat (better safe then sorry.

Reply

Foarte bine si asa nenea Tanasescu...da cuplu cam cat estimezi, ca aci era durerea mare la noi Icon_smile.

Reply

Pai daca masina ar avea intradevar 300cp ar avea cam 280-290 nm , iar daca ar avea 270cp cam 260nm. Pana nu o sa fac un dyno nu o sa stiu exact cati cai am pana la urma. Si cuplul asta in plus il simti la orice turatie....mai ales la turele joase unde chiar te suprinde cand esti obisnuit cu un K20 NA.

Reply

Din pacate dupa o saptamana de mers bine, a aparut o mica problemuta......trebuie sa inlocuiesc garnitura dintre compresor si galeria de admisie ca pierde aer. Pana vine garnitura din UK va mai delectez cu un clip onbord Icon_smile

http://www.youtube.com/watch?v=GV08c3398Ug

Reply

In filmarea asta se aude mai bine chargerul

http://www.youtube.com/watch?v=PJio2UL4KHI

Reply

bine ca ai gasit problema ca te cam albisei la fata Icon_smile
astept turele fara pierderi de aer Icon_wink

Reply

Cam asa arata fisa dyno dupa ultimul update de soft. In primavara o sa ii fac o evacuare pe 70mm, acum are pe 63mm.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

pe unde e mai eficient sa schimbitreptele, vtecul nu te mai incanta dupa grafic.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Intr-adevar.....nici nu prea se mai simte v-tecul, doar se aude. dar asta nu inseamna ca e no fun masina Icon_smile . are un cuplu formidabil comparat cu masina pe NA. Zici ca este o masina aspirata cu motor mare. Trage bine si de la 3000 RPM. Consumul la mers normal este identic cu cel de cand eram masina aspirata. Overall imi place cum merge si nu regret nici o clipa ca am trecut pe compresor, pentru ca isi pastreaza feeling-ul de masina aspirata doar ca trage mai tare.

Reply

imi imaginez cum trage dupa cum arata curba de cuplu.
stiu senzatia de compresor, am mers si eu o vreme pe supercharger Icon_wink
senzatie de troleu' tunat Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Revin dupa o scurta absenta pe forum. Masina a mai primit o verisune de soft, mult mai buna ca cea precedenta. Dupa cateva teste cu celalat EP3 Compresor ma pot declara multumit cu ce a iesit din masina mea. Am mai schimbat simeringurile de supape care erau varza. Si daca tot dadusem jos chiulasa am facut si un mic port & polish la chiulasa si galeria de admisie.

Si niste poze cu jantele OEM care au suferit un refirbish si o schimbare de culoare. Championship White.

Reply

buna treaba! la garaj acus ca intra sarea la compresor Icon_biggrin

la cine mai e masina cu tentean?

Reply

Ce-i cu CRX-ul ala din background Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Swap de la D16Z5 la B18C6

@Kinky : ma depaseste....am intrebat dar nu am inteles nimic. Per total tot al grupului e masina.

Reply

Bijoux!
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Merci Icon_smile

Reply

Eheee..nu am mai scris aici de ceva timp. E timpul sa reimprospatez topicul ( nu neeaparat cu vesti bune din pacate,ajungem si acolo dar sa o luam cronologic Icon_smile )

Din Ianuarie pana in prezent am mai facut una alta, mai exact :

- Scaune Recaro Mitsubishi Evo 9
- Arcuri + retainere din titan Skunk2
- Resoftare in Ungaria la Sandor (de atunci masina merge mult mai tare si mai corect)
- Ambreiaj Exedy Stage 2 cu 3 paleti
- Bucse din poliuretan (Fata momentan)
- Lant,patine,intinzator OEM Honda
- Bara fata EP3 facelift
- Anvelope Yohohama Parada Spec2 215/40R17

Pun si nite poze de la un shooting din primavara :

Reply

]Saptamana trecuta am zis sa mai fac un ultim lucru inainte sa bag masina la hibernat. Nu m-am putut abtine si a trebuit sa incerc noul circuit de la Adancata. Din pacate nu are spatii de degajare sau vibratoare, este doar pista momentan.Este in lucru. Pot spune ca este pe drumul cel bun si este foarte interesant cu niste viraje destul de 'tacticoase' si este o alternativa foarte demna de luat in calcul daca nu sunt bani de Hungaroring(mai ales daca apar probleme cu masina, cum ve-ti vedea mai jos).

Niste poze si de la acest event :

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew