nu au cum sa fie la fel de moi. sunt arcuri progresive, insa e un compromis pentru strada. stiu cum e civicul cu arcuri eibach si amortizoare stock. e masi stabil decat initial si mult mai rigid decat alte masini. dar nu exista termen de comaratie intre civic si del sol cu amortizoare bilstein b8 si ceva arcuri rosii, nu cunosc originea. del solul e kart fata de civic. asta e motivul pentru care nu ies cu civicul pe track, astept sa pun del solul la punct pt asta
cel mai iportant e sa termini cu zambetul pe fata. daca esti mai incruntat decat ar trebuie, da-i bataie cu dezvoltarea suspensiei. stiu cum e sentimentul de frustrare cand ceva nu e la nivelul asteptarilor.
Frumos si la cat mai multe iesiri.O bara antiruliu mai groasa cred ca tear mai ajuta pentru inceput ca sa nu trebuiasca sa schibi suspensia.Banuies ca acuma ai bara originala de 24 una de 26 pe fata nucred ca ar supara nici pe strada.
20-05-2013, 00:59 (This post was last modified: 21-05-2013, 00:12 by VladTNS.)
Multumesc mult. Da,pe fata am bara originala.Pe spate am inlocuit-o, in loc de 18mm am 22mm acum. Trebuie suspensie mai intai de toate...Eu asa simt nevoia
Da manilor, e ok . Am luat Compresorul + Hondata cu soft la Superformance. Teoretic tot mai trebuie facut soft, pentru ca motoarele chiar daca sunt lafel, au mici diferente. O sa imi rescriu softul cand ma mai mobilizez cu banii.