This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR EP3

exact de asta nu am luat inca scaune. am masurat si am ajuns si eu la aceeasi concluzie de a monta direct pe traverse. eu am in jur de 1.80 si nu-mi gasesc nicidecum pozitia la volan in ctr, stau mult prea sus si nu simt masina cum trebuie.

arata ok, sa-l folosesti sanatos!

Reply

multumesc frumos Icon_biggrin

Reply

vlade te-a lovit norocu Icon_smile s-a ieftinit Hondata K series cu cu 200 de euro la magazin(uk si us), la sh deja cred ca multi se zgarie pe ochi Icon_razz

Reply

Cu ce ocazie, nu mai au cereri si au decis sa coboare pretul? Oricum e un lucru bun pentru cei in cautare.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

unu ca deja s-a invechit modelul si nu prea mai sunt cumparatori si doi cica a aparut/urmeaza sa apara o alternativa serioasa numita KTuner care are preturi sensibil mai mici decat produsele hondata.

ideea e ca numai astea s-au ieftinit, flashpro si S-urile nu, deci cel mai probabil e treaba cu KTuner

Reply

Concurenta face bine Icon_smile

Reply

Ms man,dau un ochi sa vad care e treaba Icon_smile

P.S. niste poze

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Meseri a iesit in poze si imi place culoare etrierilor, ceva diferit si nu tot rosu Icon_smile

Reply

Mersi man Icon_biggrin

Reply

Am vandut pana la urma scaunul Sparco Rev pentru ca dupa ceva km parcursi cu masina mi-am dat seama ca ma strange rau de tot scaunul(ulterior am aflat ca era pentru oameni mai slabuti). Cu banii de pe scaun + o diferenta mi-am achizitionat 2 scoici tot Sparco, tot rosii dar modelul EVO. Cam asa arata :

Reply

Scaunele trebuie probate Icon_smile

Sent from my Nexus 4

Reply

mda...eu dadusem comanda.nu m-a dus capul,dar s-a rezolvat

Reply

[Image: 537749_10151271950565887_1834311227_n.jpg]

O poza cu fiul Icon_smile

Reply

old vs new Icon_smile

Sent from my N4

Reply

Un mic upgrade. Bara antiruliu de pe DC5 JDM (22mm)

Reply

e numai buna de vreme buna si nu numai Icon_smile

Reply

ce ai facut mah cu bara? era pusa bine sau nu?

Reply

Era montata invers, dupa a fost montata cum trebuie. Luni am apucat sa incerc ceva mai bine bara aia si e o treaba cu ea Icon_biggrin

Reply

lol, s-a mai vazut si prin alte parti Icon_smile

Reply

Niste poze de azi

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew