This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic Type R Ep3 Milano red

Mai are un amic de-al meu, pe Pipera. Are un service de tinichigerie, vopsitorie și am văzut și o chestie d-aia

The following 1 user says Thank You to kmr for this post:
  • Tomi
Reply

rezolvat si cu imobilizatoru, MERSI Tomi!
am rezolvat si cu butucul sa mearga pe cheia originala, a mai ramas ambreiajul.

AM facut o aerisire, totul ok, cilindrii nu prezinta nici o scurgere deci nu prea ar avea de ce sa fie ei problema. Mai astept sa vad daca se schimba ceva, oamenii de la service mi-au zis ca nu cred ca se poate sa crape cutia de la asta si ca un nou ambreiaj nu va rezolva simptomul.
in wknd la brasov la vtm, dati de veste daca mai veniti, cu tomi am vorbit.

Reply

Ne vedem acolo, si io ajung.

Reply

am uitat sa ne mai uitam la ambreaj...

la mine nu face asa, am probat zilele astea. cand ai putin timp fa te rog o poza la bara spate jdm si anume la endlinks-uri. le-am schimbat la mine si e totul ok, nu mai am "dive" la steering input si nu mai bate nimic insa din cauza barii tot aiurea stau endlinks-urile si sunt aproape sigur ca nu vor tine.

Reply

am uitat, mi=am adus aminte dupa ce m-am urcat in masina. uite niste poze mai vechi de cand am schimbat-o si cand ajung pe la parcare, ma bag pe sub ea sa fac o poza doua.

bara curata e aia jdm, aia murdara e cea veche, poate te ajuta cum vine la drop linkuri (ce firma si de unde ai luat droplinkurile?)

[Image: 25052012004_zpsbk2psu7g.jpg]
[Image: 25052012003_zps4ny6wfgb.jpg]

asta cred ca e bara veche
[Image: 25052012002_zpsfb1kexis.jpg]
[Image: 25052012001_zpsuoz0lvje.jpg]
[Image: 25052012_zpshngazwc2.jpg]

Reply

mersi fain

endlink-urile le-am luat din state de la corsport,  niste jeguri, 

[Image: endlinks_street__25588.1406309817.500.659.jpg?c=2]

acum am TWR pe masina, dar nu ele sunt problema ci faptul ca nu se "pupa" cu bara.  cuplajul se face doar max in sus...

o poza cam asa m-ar ajuta sa vad cum dau la tine.  oricum si dn poza in care se vede extremitatea barii se vede clar ca nu e ca si a mea.  a mea cred ca e de DC5 .

in poza e bara oem cu care se aliniaza perfect rotula,

[Image: DSC02223.jpg]

Reply

am facut asta seara niste poze da mai greu cu masina jos , sper sa-ti fie de folos

[Image: DSC_0140_zpsq1nfwji8.jpg]

[Image: DSC_0138_zpssapjrxuk.jpg]

Reply

mersi mult,

da, la tine sunt aliniate perfect. ciudat insa cum e riginita pe capete. poate a fost indreptata ...

Reply

Nu prea aș crede, nu se văd urme de ciocan !

Reply

tomi n-ai vazut-o in poza cand era noua, n-a indreptat-o nimeni. s-ar putea sa fie praf cu wd40 cand am dat pe bielete.

Reply

ok.

o dau iar jos pe a mea si o indrept in presa (doar capetele)

Reply

am inceput anul cu peripetii,  o iesire la marginea strazii intors la 180,  intre rasnov si paraul rece inainte de urcare, fara urmari dupa doua drifturi cu corectiile aferente, de abia la a3a corectie m-am trezit sa accelerez dar fiind in 5 si viteza a scazut pana pe la 30-40 km/h a fost degeaba si s-a intors cu totul. si cacuciucurile vechi aproape 10 ani si viteza cam mare, sper sa-mi fie invatare de minte, insa cu poleiul daca n-ai si noroc nu prea ai ce face.

si ca sa nu fie finala treaba, pe dn1 spre bucuresti dupa breaza ,pe banda 2 in dreptul unei pasarele pietonale am luat o diferenta de nivel pe la 80-90km/h (stiam ca e o gaura mare cat tot drumul  in care te afunzi cu masina dar nu ca o bordura) dupa care a inceput sa traga stanga dar fara alte zgomote sau manifestari. ideea e ca socul a fost atat de puternic incat cauciucul a cedat si am aflat asta dupa vreo 60 de km.  ajuns pe autostrada a3 deodata a inceput galagia si mi-am dat seama ca e pana stanga fata.
afara vreo -11 grade, scot toate bagajele sa pot scoate roata de rezerva si dupa cateva minute apar usurel in spatele nostru 2 tigani intr-un taxi pelican opriti la 30 m de noi, stateau in masina si voiau sa para ocupati. i-am zis Lorenei sa bage bagajele in masina si sa inchida usile, pana am schimbat eu 2 roti s-au tot invartit pe langa masina lor si se uitau la noi dar n-au indraznit sa se apropie. Lorena intrase deja in panica, a sunat la politie, dar pana sa vina echipajul am plecat. 
mi-a mai zis un var de la codela, tirist, ca se practica cuie si alte prostii pe a3 ca sa te fure dupa.

acum nush daca pana a fost de la denivelarea din strada sau oi fi luat ceva in roata, dar dupa ce am pus roata de pe spate mergea drept masina, o sa vad la demontare daca e ceva in el sau chiar a cedat de la soc. sper ca janta sa fie inca dreapta.

voiam sa mai fac economie cu cauciucurile de iarna si sa le iau la anu ca fac cu greu 2000 km iarna,  insa nevoit o sa ma arunc la niste Falken HS449, par cele mai bune pentru pretul lor, nici nu vreau sa dau o avere pe ele, daca stiti altceva mai bun pe la 400 ron/buc dati de veste

Reply

si eu am amanat gumele de iarna pt iarna viitoare dar cred ca daca aveam acum noi, as fi reusit sa scap de vita aia. avem o tara plina de gunoaie, mi-e din ce in ce mai ciuda ca am ramas aici. dupa weekendul de budapesta mi-a pus capac. sa accepti un decalaj de civilizatie enorm fata de occident e mai usor. sa vezi diferenta atat de mare si fata de unguri....e revoltator. suntem neam de hoti si de lucruri slabe.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Falken Eurowinter hs449 am pus la cineva pe o Alfa 159 , a facut doua veri cu ele si sunt ok inca Icon_smile .

Reply

Bine ca nu ai dat de parapet sau ceva mai grav. Ai sa vezi tu ce ai in cauciuc si de ce ai facut pana dar e infricosator ce se intampla cu chestiile astea. Si pe valea Oltului e plin de ei si fac cu mana, nici nu vreau sa ma gandesc cati au fost furati de ei.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Reply

nu am citit pe undeva sa fie, iar pretul ala este foarte bun.

Reply

dejantat azi roata cu pana, cauciucul a facut pana de la lovitura nu de la altceva. janta este intreaga insa are vopseaua sarita prin unele locuri pe buza interioara cel mai probabil de la lovitura ... oricum, au fost vopsite de mantuiala, ca a inceput sa corodeze in multe locuri pe sub vopsea si sa se umfle. o sa o o folosesc asa si o sa le refac in primavara, ca am mai vazut una care are o bucata mare de vopsea desprinsa de pe janta. ma asteptatm ca electrostaticu sa tina mult mai mult de 3 ierni juma Icon_sad

Reply

daca nu sunt pregatite cum trebuie, degresate...degeaba.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

intre timp am vopsit jantele, un bronz auriu, m-am obisnuit cu ele si imi plac mai mult ca si vechea culoare, am incaltat si  noile cauciucuri Falken Eurowinter care vin putin stretch, desi vredesteinurile erau tot 205/45 si intrau numai bine.

Am fost weekendul trecut acasa insa nu mi-au lasat o impresie prea buna, la dus am mers 250 de km pe zapada/zloata viscolita unde au fost ok dar am mers incet pentru ca nu vedeam la mai mult de 20 m in fata, insa cand m-am intors a fost totul uscat si vreo 7 grade si masina era ca o barca la orice schimbare de directie mai brusca de vola,  masina fiind mereu in intarziere ... urat feeling.
Au fost umflate la 2.2 toate si ma gandeam ca fiind si un pic stretch ar trebui sa fie suficient (pana acum toate ce am avut am mers cu 2.2 fata si 2.0 spate), O sa urc la 2.4-2.5 pe fata sa vad poate se comporta altfel ca or fi ele de iarna dar totusi nu vreau sa merg ca daciile pe viraje.

O sa desfac iar cutia sa vad daca e totul in regula si sper sa elimin problema cu socul si un zgomot ca de rulment (desi sunt noi toti) care il auzeam dar nu m-a deranjat asa tare avandu-l si la inceputuri cand am luat masina insa acum ca m-a bazait Vali mecanicul de honde cu zgomotul asta, parca am impresia ca se aude si mai tare si grav.
Sper ca de data asta sa fie cu noroc si sa o rezolv forever, sa nu mai am griji si retineri ca pe vremuri cand ma suiam in ea si dadeam doar Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. si n-avea nimic.

poze 
[Image: DSC_0282_zpsbd6hlhvp.jpg]

[Image: DSC_0285_zps1aza05vu.jpg]

[Image: DSC_0290_zpsyoxdn1hk.jpg]

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew