yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 182 in 174 posts
Thanks Given: 87
|
|
Sa mi se intamplat mie ii luam la bataie pe toti pana aflam care ii faptasul apoi ii luam ambii parinti in poala.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 105 in 92 posts
Thanks Given: 33
|
|
si yo mi-as dori sa-i prind, da sunt multe blocuri in jurul parculetului si la cati copii vin in parcu ala e greu sa prinzi pe cineva. eu oricum ajung acasa cand nu mai e niciunu cu masa pe afara, in wknd arunc o geana sa vad care-i amator de desenat pe jos cu pietrele si ii iau la un interviu "amical"
oricum a iesit nesperat de bine pentru ce a fost acolo  au mai ramas urme care se vad daca te uiti de aproape, dar macar nu trebuie sa o duc la vopsit plus ca nici nu aveam unde. Eugen mi-a zis ca nu stie pe nimeni care sa vopseasca cum trebuie si chiar nu voiam alt stres.
|
Tomi
Threads: 12
Thanks Received: 65 in 53 posts
Thanks Given: 52
|
|
ai noroc ca e pe usa. se scoate si se face separat , apoi polish profesional pe toata masina.
|
yulasinio
|
|
Tomi as vrea sa vad eu vopsitorul ala care poate sa potriveasca vopseaua la o masina rosie
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
|
kinky_boy
|
|
vopsitul prin bucuresti e o problema. pe la dealeri lucrurile ies mai mult rau decat bine, iar pe la altii se pare ca se face lucru de mantuiala desi multi se lauda ca fac super treaba insa vopsesc masina cu praf pe ea, sare lacu, culoarea difera etc. te ia cu dureri de cap sa rezolvi o problema care teoretic e simpla.
Vorbeam cu Eugen ieri de cei de la Autohess care se lauda nevoie mare ca sunt f buni. si tipul de si-a facut un accord la ei a cu lac ceramic and shit parea incantat cand s-a dus sa o ia, dar dupa ce s-a uscat vopseaua si lacul mai bine au inceput sa se vada si toate impuritatile peste care au dat cu vopsea, practic toata e varza.
si eu vreau sa o vopsesc pe a mea in viitor cam peste 2 primaveri daca rezista neatinsa.
|
Tomi
|
|
08-11-2013, 15:01
(This post was last modified: 08-11-2013, 15:04 by Tomi.)
nu sunt impuritati, sunt reactii adverse intre compusi chimici. cu produsele de azi vopsitul e full science . dac respecti iese mai bine ca in fabrica (Honda) daca nu .... ciao bao...
(produsele sunt cca 600 euro, manopera 1100, toata masina)
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 115 in 107 posts
Thanks Given: 142
|
|
mie mi-au revopsit masina fara sa dea primer, direct vopsea peste cea veche
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
Tomi
|
|
08-11-2013, 20:26
(This post was last modified: 08-11-2013, 20:29 by Tomi.)
|
Tomi
|
|
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 50 in 46 posts
Thanks Given: 7
|
|
Avem la Sibiu un vopsitor extrem de bun si foarte profesionist, si-a vopsit Razvan la CTR capota si a iesit extraordinar, nu se vede diferenta fata de restul masinii.
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 115 in 107 posts
Thanks Given: 142
|
|
bai eu stiu cum se vopseste profi, am un amic absolvent de arte, care s-a convertit in vopsotor, mi-a vopsit fosta motoreta, sciroccoul, am stat f mult timp in ateliarul lui, eu mi-am pregatit sciroccoul pt vopsit...dar ce se practica in ziua de azi prin serviceuri e crima curata.
se fura, si fura serviceul prin conducere. nu folosesc materialele corespunzatoare, sau manopera e incompleta, iar pe hartie apar toate. banii se incaseaza, se consuma jumatate din ce se trece pe lista. culmea, aplica treaba asta si celor ca mine care au habar cu ce se mananca, si ma ai si "relatii" in house. jeaf cu tupeu.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
kinky_boy
|
|
asa stam acum
si cam asa arata usa dupa polish (e de incercat daca mai patiti)
nu stiu daca o sa se pastreze asa, dar tind sa cred pentru ca am observat ca opticoat-ul ala chiar ofera protectie, asta am vazut la un element de carbon matuit care dupa un detailing mai prindea viata insa dupa prima mizerie apa era loc, iar acum nu se mai intampla.
|
Wagner
Threads: 4
Thanks Received: 18 in 17 posts
Thanks Given: 41
|
|
Arata foarte bine! Opti-coat ar trebui inclus in categoria "Must" pentru vopseaua de la Honda (si nu numai...).
Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...
|
DeN1gRator
|
|
Zicea Gabi ca a sters cu solutie de luat mustele moarte de pe capota si s-a dus si opticoat-ul...si e scump tare.
|
yulasinio
|
|
Pai poti sa dai cu alte solutii peste el?
A iesit destul de bine Razvane, bine ca ai scapat de vopsit
|
kmr
Threads: 6
Thanks Received: 51 in 48 posts
Thanks Given: 37
|
|
Da, soluția aia de curățat muște f..e Opticoat-ul
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
|
Delphi
Threads: 3
Thanks Received: 28 in 27 posts
Thanks Given: 11
|
|
Gabi, tu dupa ce ai dat cu solutia de curatat muste, ai spalat bine cu apa curata? Cat de mult a stat solutia de muste pe masina?
Pe solutia mea de curatat muste (Turtle Wax) spune sa o lasi 1-2 minute sa inmoaie mizeria, dupa care sa speli cu apa si cu o carpa curata si pe urma sa dai cu niste ceara (asta n-am facut-o niciodata). Mai spune sa nu lasi solutia sa stea mult timp in soare.
|
kmr
Threads: 6
Thanks Received: 51 in 48 posts
Thanks Given: 37
|
|
Am făcut treaba asta la celalalt forum. Am făcut asta la umbră, am lăsat soluția maxim un minut și am clătit cu foarte multă apă. Nu mai știu exact cum se numește soluția când ajung acasă mă uit și spun.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
|
kinky_boy
|
|
bucurie mare ca nu a trebuit sa revopsesc 
legat de solutii, habar nu am. din ce stiu daca o speli cu sampoane ok n-are nici o treaba poti sa mai dai si ceara. eu o duc la spalatorie cam 1 data pe luna si atat
nush ce muste va mor voua pe masina in afara de alea de pe bara fata, eu mai curat doar cate un gainat si pe ala pun cativa picuri de apa, il las cateva minute si apoi il iau usor cu un servetel, se curata ok.
|
DeN1gRator
|
|
Am primit de la aia de ti-ai luat scaune materiale promo azi, le-au trimis prin curierat
|
|