This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic Type R Ep3 Milano red

am mai verificat mai demult catbackul si nu scoate pe niciunde si oricum acolo s-ar duce in spate nu ar intra in masina. ori e de la galerie ori de la masinile din trafic, de aia intrebam pe unde isi trage aer in habitaclu ca ma gandesc ca e pe acolo pe undeva posibila scapare.

o sa mai verific cand ajung la un elevator.

Reply

Razvan, vezi sa nu ai aceeasi problema ca si mine. Galeria fisurata. Si mie imi intrau din cand in cand gaze in habitaclu, nu tot timpul. Am citit pe undeva pe net ca galeria fisurata e o problema a Civicurilor 2001 - onwards...
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

nu are galerie oem
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

in continuare consum de diesel si cateva poze in parcare la manastire plus una cu peisajul muscelean Icon_smile

[Image: DSCN1588_zps14cde724.jpg]
[Image: DSCN1587_zps326f950d.jpg]
[Image: DSCN1585_zps28241fa9.jpg]
[Image: DSCN1463_zps54713926.jpg]

Reply

CTR-ul ramane CTR. Nu prea am auzit oameni sa fie dezamagiti de el.
Bafta in continuare!

Reply

mersi maruta! ... de cand am inceput sa folosesc si doapele si cu scaunele astea noi deja nu mai am nici o problema cu confortul, merge pe autostrada cu 130-140 zici ca-s in S class Icon_smile

legat de consum cred ca e stricata cu siguranta Icon_razz

Reply

Eu ma simt destul de obosit cand ma dau jos din ATR si nu e vorba numai de zgomot. Daca vreau sa merg in modul "stealth" (Icon_biggrin) pot sa o fac fara probleme (totusi, antifonarea nu este pentru confortul pasagerilor si nici nu aveam pretentii la asta).
O sa incerc si eu sa folosesc dopuri sa vad daca se imbunatateste ceva.
[Ieri am scapat ca prin minune de vreo 3 radare (total 5 in 200 de km vazute de mine). Pe un drum pe care-l fac de foarte multi ani si unde stiu cam pe unde se pun radarele, de data asta am ramas surprins la ce s-au gandit.
Pentru prima data cand sunt salutat de un BMW. Nu ma pricep la ele dar cred ca era un "ursulet" mai "purist" (in sensul ca nu-i facuse modificari estetice) dar tragea de ea de-i sareau capacele. I-a placut ATR-ul si ne-am depasit reciproc, in joaca...scuze de poluare pe topicul tau, dar mi-am adus aminte de calatoria de ieri.]

Reply

asa eram si eu dupa drumurile de cateva ore, imi vajaia capul juma de ora dupa ce ma dadeam jos si chiar ma obosea. acum cu doape sunt chiar fresh dupa un drum lung.

eu am vazut doar 2 la panda pe 350 de km, unu pe a1 dupa o curba care luase un sarb cu cls si unu pe 13 sept vizavi de casa poporului acolo unde sunt parcate masini, ascunsi printre ele. pe al doilea il luam si eu cu putin peste 60 da era deja in scandal cu unu cu un jeepan Icon_smile

Reply

Tare faina masinuta, Razvan.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

The following 1 user says Thank You to BogdanT for this post:
  • kinky_boy
Reply

pt radare am asa ceva Icon_smile

[Image: IMG_0358_zps17cc7c94.jpg]

Reply

Tare bine arata pe rosu. Stiu ca la drum lung chiar e decent consumul pentru ce masina e.

Reply

@tomi - si cum e cu statiile astea? asculti la ele sau la casetofon? Icon_biggrin nu zic ca nu are avantajul ei dar mi se pare foarte incomod de folosit. in ultimele situatii pe care le-am intalnit cred ca un detector ar fi fost de ajuns

Reply

Cu detectorul te risti sa nu vada radarul chiar cand ai nevoie de el, iar cu statia trebuie sa ai unde sa o instalezi si sa stai sa asculti/intrebi toti tiristii ce se intampla pe traseu.
Eu am detectoare pe ambele masini si merg la limita si inspiratie cat cred eu de cuviinta. Statie nu se justifica sa-mi pun pentru ca merg mai mult in Bucuresti.

Reply

da, sigur ca detectorul nu e garantat, dar ajuta destul de mult in situatiile cand esti singur pe sosea si nu te avertizeaza nimeni din sens opus.

Reply

am avut si detector insa cu statia n-ai treaba....

nu doar soferii de TIR au ci marea majoritate. eu am cel mai mic model si l-am ales sa mearga si cu bordul masinii. montura e fixa , la antena la fel. n-am cabluri sa atarne prin masina sau asa ceva...

antena o dau jos prin desurubare si gata...

...in fine eu le folosesc din plin si efectiv merg fara stres Icon_smile

Reply

parca ai asa ceva pe masina:

http://www.ebay.it/itm/370899939366?ssPa...956wt_1255

l-ai montat tu sau Tom?

Reply

dap eu am cumparat-o si am pus-o ca nu aveam si arata urat. e un magazin online pe la noi, a fost vreo 50 de lei parca.
pun maine link

Reply

tomi eu de aici am luat http://www.be-loud.ro/produse/Integrare_...c_M463167/

muti ceasurile?

Reply

mersi !

..... nu , dar abia acum am vazut ca lipseste ceva de acolo...
as muta si ceasurile dar n-am unde... dar oricum comand una.

Reply

masina a primit o protectie pentru iarna si una prelungita cu opticoat2, sper sa si reziste un an cat are garantie. pe langa asta l-am rugat pe eugen sa-mi spele si mie un pic motorul si el l-a facut luna, arata mai bine ca nou Icon_biggrin n-am poze, dar poate apuc pana nu se imbacseste, dc nu s-o fi mudrarit deja dupa drumul din wkend.

am fost iarasi la bradet, intr-un team building, si am bagat o cheia de toata frumusetea. bune bridgestone-urile, desi si-au luat papara la greu inca tin bine, in schimb trebuie sa vad de ce imi intra greu 2 si 3 cand se incinge cutia.
@Tomi - stii cat lichid de frana intra pentru ambreiaj? merge rbf-ul sau sa iau ceva care se contamineaza mai greu?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew