This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic Type R Ep3 Milano red

dragut din partea lor, aparent sunt si care stiu sa vanda ca au si englezii poamele lor.

Reply

am venit ieri de acasa si azi am fost sa o spal si constat ca imi lipseste o piulita pe fata dreapta, la severin era.
mai mult ca printr-o coincidenta am gasit si contra aripa sparta cu o gaura in ea. am bandajat ca sa nu mai plece spartura si sa nu-mi intre apa.
am pus o piulita originala in loc si cum alea sunt groase cand am strans-o mi-a lasat si cheia urme pe vopseaua de la janta.

plm, cate pagube poate sa provoace indolenta unui om, cica sa mai ai incredere in cineva la service.

@vlad - sa-i multumesti lu marinus man si sa-i zici ca tre sa-mi iau un set nou de piulite si contraripa din cauza lui

Reply

Mie mi s-a desfăcut piuliță față dreapta din cele strânse de mine. Și nu o dată. Așa că verifică mai des piulițele de pe fată dreapta.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Reply

bai eu nu am patit niciodata, prefer sa le strang singur in eventualitatea in care am nevoie sa dau eu jos roata. am patit sa nu pot desface piulita doar cu o prelungire imensa de ...1m.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Eu le strangeam la cuplu.

Reply

eu n-am mai avut probleme pana acum, decat cand s-a topit vopseaua din gauri. Peste tot folosesc cheia dinamometrica cel putin cand i-am vazut eu, dar cred ca pe asta nu l-a strans. ideea e ca daca e strans cat de cat, sensul de invartire al rotii o face sa se mai stranga putin.

coasta o caruta de bani si piulitele astea

Reply

pe dreapta o face sa se desfaca ...

Reply

dilatarea, contractarea si oxidarea o fac sa se stranga.

(se strang la 110 Nm pt "echilibrarea" discului de frana in fuzeta, dar am vazut si strangeri cu pistoale reglate la 600Nm )

Reply

daca tot trebuie sa dau cutia jos pentru ambreiaj m-am gandit si oarecum hotarat sa schimb si final drive-ul si treapta a 6-a.
FD-ul o sa sara de la 4.78 la 5.062, m-am interesat eu de unde as putea sa iau sh :

FN2
CRV (RD4-RD5) an 2001-2006 care au motor k20 si 5 trepte.
FD2

Treapta a-6a de CL9/ TSX, asta o sa o iau noua cred, pt ca nu gasesc la dezmembrari asa ceva, desi m-am tot uitat. Cu a6a asta chiar si cu noul fd tot o sa fie mai lunga, cu vreo 3-400 de rpm ceea ce e foarte bine pt consum si galagie la drum lung.

Acus care puteti sa dati o mana de ajutor cu ceva SH din piesele amintite v-as fi recunoscator, altfel o sa merg pe nou cel putin kitul de la spoon e vreo 380 de lire.

Si cu manopera as fi oarecum deschis la oportunitati pentru ca pretul la asko o sa fie mare rau.
Is hotarat in proportie de 80%, astept sa vad ce costuri imi da si alex la asko sa fac un total si sa vad daca merita sau nu.

Reply

la cluj omul care face cutii exclusiv are 250 ron la manopera. mai e inca vreo 300 datul jos...

Reply

sa nu uiti sa schimbi si rulmentii de la primar si secundar sa n-o mai desfaci odata. as vrea si eu o a sasea lunga. se poate face pinion la comanda la Gozzoli in Italia cum te "taie capu' " (adica il faci lung lung , dezacordat intentionat doar sa scada mult in ture) , insa nu mai bag bani in masina asta.

Reply

Razvan, sorry mane nu prea gasesti ce cauti tu pe aici Icon_sad

Reply

am inteles, oi vedea eu cum fac

Reply

Eu stiu doar de un CL9 AT (2005 ?) care se dezmembreaza.

Reply

imi confirmati si mie ca final drive-ul sunt piesele 1 din prima poza si 3 din a doua?

[Image: M__0500.jpg]
[Image: M__0800.jpg]

ar trebui sa mai iau si altceva dintr-o cutie de crv (k20A4 din 2004, 5MT) pentru final drive?
rulmentii am vazut ca nu-i nevoie, dar care ar fi rulmentii totusi? 7 si 8 din poza 2?

@Tomi- poti sa-mi zici si mie care sunt rulmentii de la principal si secundar? 14 si 15?
[Image: M__1400.jpg]
[Image: M__1500.jpg]

mersi

Reply

dap Icon_biggrin

Reply

saptamana viitoare o sa-mi comand mai multe lucruri de pe http://www.kseriesparts.com/, daca mai vrea cineva ceva sa-mi zica sa ne grupam la un transport.

Reply

kmr-ule ai dreptate cu tva si vama Icon_smile ... se pare ca, cu rbc-ul am scapat ieftin rau da mi-a si zis tipu ca stie el ce tre sa declare ca sa fie ok.
detaliile de la anaf pt vamuire: http://www.customs.ro/ro/calatori/bunuri...olete.aspx

sa vedem ce zic oamenii aia si oi vedea cum o scot la capat cu cumparatu asta din state

in alta ordine de idei pana schimb uleiul ca am ajuns la 8k km am zis sa-l mai improspatez ca era vreo 2 mm sub maxim si am pus si am pus pana am sarit cu vreo 1.5-2mm de maxim. din ce stiu eu nu-i o cantitate care sa provoace daune dar daca stiti careva altceva dati de stire.

Reply

Stai linistit, daca nu ai pus pana sus pe joja esti OK Icon_lol
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

n-aveam atat ulei ca as fi pus Icon_wink Icon_biggrin

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew