kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 105 in 92 posts
Thanks Given: 33
|
|
12-06-2013, 23:15
(This post was last modified: 12-06-2013, 23:23 by kinky_boy.)
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 115 in 107 posts
Thanks Given: 142
|
|
12-06-2013, 23:25
(This post was last modified: 12-06-2013, 23:27 by LIVIU_CTS.)
pune-le sus sa le vedem 
e fain sa primesti cadouri nu?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
dragostan
Threads: 2
Thanks Received: 3 in 3 posts
Thanks Given: 0
|
|
Arata senzational!
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red
|
VladTNS
Threads: 10
Thanks Received: 5 in 5 posts
Thanks Given: 10
|
|
sa le stapanesti sanatos. arata marfa  . nu cred ca e problema la drum lung....zic asta pentru ca eu am scoica si nu ma plang(prea tare) plus ca astea par mult mai confortabile.
|
maruta
Threads: 18
Thanks Received: 73 in 60 posts
Thanks Given: 45
|
|
Si mie imi plac cum arata. Sa le folosesti cu placere!
Se mai regleaza ceva la ele afara de spatar?
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 182 in 174 posts
Thanks Given: 87
|
|
Arata meserie Razvane, daca sunt la fel de confortabile ca si Recarourile atunci nu o sa ai nici o problema.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 50 in 46 posts
Thanks Given: 7
|
|
Chiar foarte misto, sa le folosesti cu placere mane.
|
Caius
Threads: 3
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
|
|
arata foarte bine 
eu ma tot gandesc la o pereche de Corbeau RRB.. 
apropo... din anglia le-ai luat? cat te-a ajuns transportul? ms
|
kinky_boy
|
|
mersi, tre sa le vad si in masina acus
@caius - da, din uk le-am luat.
am vrut si eu RRB, dar pentru mine nu prea erau practice pentru accesul in spate cat si urcatul si iesitul din ele. si inca un aspect care nu prea mi-a placut la ele, sunt foarte inalte, nu stiu cum ar da la tine in s dar tre sa invetighezi inainte ca sunt multe chestii care s-ar putea sa te ia prin surprindere.
transportul a fost 80 de lire, dar am gasit transport ieftin doar la retaileri, la producator mi-a dat 170 transportul
|
Dragos
Threads: 2
Thanks Received: 3 in 3 posts
Thanks Given: 7
|
|
Frumoase scaune ti-ai luat.Sa le folosesti cu placere.
|
kinky_boy
|
|
17-06-2013, 13:39
(This post was last modified: 17-06-2013, 16:54 by kinky_boy.)
mersi dragos!
am reusit sa pun scaunele duminica, desi am inceput sambata  am mers pe suporti custom si a durat toata treaba de la 10 dimineata pana noaptea la 1. Am fost la racing nick pentru ca acolo am primit un pret mult mai bun si sambata toata ziua am stat cu mecanicul Vali sa facem suportii.
E greu sa faci ceva de la zero si sa arate ca de la magazin. Intr-un final am reusit, l-am chinuit pe saracu Vali cu detaliile mele, dar super baiat si priceput si foarte rabdator ca am intampinat multe probleme neprevazute, gen mai multe fileturi distruse la scaunul de la sofer de la alti mecanicii grabiti si nepasatori, fiind sambata am avut ceva probleme si cu materialele sprea seara dar intr-un final a iesit perfect. Dupa masuratorile mele orientative scaunele sunt cu vreo 1-2 centimetrii mai jos, mai usoare cu cateva kilograme si sunt foarte faine scaunele, acum sunt conectat total cu masina.
o sa fac si poze daca apuc, daca nu le vedeti la meet.
am si eu o intrebare legata de senzorul de centura: are vreo legatura cu airbagul? adica airbagul se declanseaza in functie si de asta sau nu conteaza? senzorul asta al meu o banalitate de fir legat la chestia aia unde se prinde centura, nu e din asta modern cu cantar de scaun etc.
tom a deconectat senzorul de la centura si acum am gasit firul si l-am pus de test insa e cam enervant si l-am deconectat.
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 115 in 107 posts
Thanks Given: 142
|
|
in mod normal nu ar trebuie sa se actioneze airbagul in caz de pocinog daca nu ai centura
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
kmr
Threads: 6
Thanks Received: 51 in 48 posts
Thanks Given: 37
|
|
Ba da, actioneaza si daca nu e cuplata centura.
|
kinky_boy
|
|
nu stiu cum sta treaba, eu stiam la masinile astea noi ca se declanseaza daca sta cineva pe scaun, insa am o colega care a avut dauna totala la un focus nou si era singura in masina si s-au deschis ambele fata.
am intrebat la asko, au zis baietii ca se uita prin documentatie si imi dau un raspuns
|
kmr
|
|
|
kinky_boy
|
|
@kmr- mersi man, in principiu stiam si eu cum functioneaza, dar nu stiam exact daca declanseaza in functie de senzorul care vede daca teoretic cineva este pe scaun. Dupa cum zic ei, cel putin cum era inainte, cand centura nu era obligatorie se deschideau in mod automat, dar probabil ca e o chestie preventiva pentru cei care nu respecta.
Sincer mie mi se pare un pic aiurea ca atunci cand sunt doar eu in masina sa deschida si airbag-ul din dreapta. La multe masini trebuie sa schimbi bordul din cauza asta.
|
yulasinio
|
|
Eu cred ca se deschide pentru ca e actionat de alt senzor si ni are legatura cu centura.
|
kmr
|
|
(17-06-2013, 16:37)kinky_boy Wrote: @kmr- mersi man, in principiu stiam si eu cum functioneaza, dar nu stiam exact daca declanseaza in functie de senzorul care vede daca teoretic cineva este pe scaun. Dupa cum zic ei, cel putin cum era inainte, cand centura nu era obligatorie se deschideau in mod automat, dar probabil ca e o chestie preventiva pentru cei care nu respecta.
Sincer mie mi se pare un pic aiurea ca atunci cand sunt doar eu in masina sa deschida si airbag-ul din dreapta. La multe masini trebuie sa schimbi bordul din cauza asta.
La multe masini se poate dezactiva cel din dreapta  Oricum, se declanseaza in functie de unde esti lovit. Adica, daca esti lovit din lateral, sar doar alea din lateral. In cazul meu, impact din lateral, centura nu era pusa ( eram "smecher"  ) , au sarit doar cele din scaun si cele cortina. Cele din fata nu au sarit pentru ca senzorul din fata ( de impact ) nu a fost actionat.
|
kinky_boy
|
|
deci ramane dezactivat senzorul de centura, sa nu mai faca galagie aiurea
|
yulasinio
|
|
Poti face un test, cu un ciocan lovesti senzorul din fata sa vezi daca se deschide
|
|