This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic Type R Ep3 Milano red

nu ca-mi murdareste scaunele noi de pudra, altfel n-ar fi bai Icon_smile

Reply

nu se declansaza pentru ca ar fi mai rau daca nu ai centura.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

(17-06-2013, 20:18)LIVIU_CTS Wrote: nu se declansaza pentru ca ar fi mai rau daca nu ai centura.

Tu eşti Gică Contra :p

Reply

bine bah, nu stiu cum e la honda, la altele stiu ca nu se declansa daca nu aveai centura pusa. Icon_razz

Reply

Si eu stiu ca Liviu, daca nu ai centura si se declanseaza te poate omori chiar airbagu (am vazut om care si-a luat unul in freza in timp ce lucra la un volan, a stat 3 saptamani in spital)

Reply

La care altele mă :p ? Că nici la reno nu e altfel. Se declanșează fără centură Icon_smile Ahhh, şi la Skoda la fel Icon_smile

Reply

Din cate stiu, de niste ani buni incoace producatorii de masini proiecteaza airbag-urile in asa fel incat sa iti ofere protectia maxima in cazul in care NU ai centura pusa. Tocmai in ideea ca daca ai centura pusa, aceasta iti ofera un nivel suplimentar de protectie si pentru ca la generatii mai vechi airbag-ul iti cam facea damage daca n-aveai centura pusa. Dar se declanseaza cu sau fara centura.

La masinile mai destepte nu se declanseaza daca senzorul din scaun nu simte incarcare pe scaun, exceptie facand cazul in care centura locului respectiv e pusa.

Si luand-o logic ar fi absurd sa nu se declanseze daca n-ai centura... Adica e ok sa zbori prin parbriz, sa te eviscereze primu' stalp, da' macar nu ti-a scos airbagu' dintii... WTF?!?
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

La civic sare si daca nai centura cel putin la fk2

Reply

poze cu scaunele

[Image: DSCN9375_zpsa71318ff.jpg]
[Image: DSCN9376_zps1d7d8086.jpg]
[Image: DSCN9377_zps96f290d1.jpg]

Reply

Sunt meserie, sa ai parte de ele si sa le calaresti sanatos.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

mersi man, chiar si-au meritat banii!

Reply

Bai cum arata...senzatie!
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

Arata beton Razvane! Sa le calaresti cu placere...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Adevarate! Sa le folosesti cu placere!
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

se simt precum arata. Icon_evil

Reply

Cum arata cum arata, da ce fain stai in ele, senzatie scaunele...sa le tocesti cu drag.

Reply

Ai vandut scaunele?

Reply

nu le-am dat inca, este un baiat de la timisoara care mi-a zis ca le vrea si o sa treaca prin bucuresti intr-o sapt doua. daca stii pe careva interesat zi ca nu sunt rezervate.

Reply

am mai bagat vreo 800 de km concediul asta, masina a inceput sa consume mai putin decat inainte, nu stiu ce se intampla dar asta imi arata acul Icon_smile n-am masurat exact la litru, dar diferenta fata de inainte e clara pe ceas si culmea am mers si mai tare.

pe unde isi trage aeru in habitaclu?
nu-mi dau seama daca pierd gaze de esapament sau nu, nu se aude nimic dar mai vine cate un damf in habitaclu, in special la acceleratii wot in depasiri, poate sa fie si de la trafic insa macar sa stiu prin ce zona sa ma uit.

Reply

Sa nu ai ceva fisurat pe la evacuare...

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew