This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic Type R Ep3 Milano red

Sa le stapanesti sanatos

Reply

mersi mersi, cica vin in 3 zile lucratoare deci saptamana viitoare sunt la tine pentru suporti Icon_smile

Reply

Bai sunt meserie dar sincer nu dadeam atatia bani pe el Icon_smile

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

pai numai la tine as fi gasit ceva la jumatate de pret, dar ai vazut si tu ca majoritatea ba au un burete stricat ba e agatat ars pe undeva, nu erau nici unele in culoarea asta negru cu rosu, ori asa ori asa, astea sunt si ceva mai usoare, sunt si ca cele de DC5 avand un design mai modern decat alea de dc2. Daca era sa cumpar unele de Dc5 de la tine cu trasnport cu tot pun pariu ca tot ieseam la 5-600 de euro. deci diferenta nu e chiar de la cer la pamant Icon_smile

Reply

Nu-mi dai si mie 250e Icon_razz Ai si dreptate pe deoparte dar eu mai bine dadeam banii aia pe un scaun din Japan daca tot era. Important e sa iti placa tie Icon_wink

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Razvane, ai luat teapa...si astea-s strambe Icon_razz sa le stapanesti sanatos.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

ce japan mah yula, bride-urile sunt neisimtit de scumpe iar recaro numai japan nu sunt Icon_smile si toate astea de firma sunt foarte scumpe. pai asta a fost 285 de lire fara tva si un recaro speed era 465 de lire fara tva la magazin. pe forumurile de dc5 si type r din uk nu gaseai scaune de dc5 in stare decenta sub 600 de lire plus transport.

m-am uitat la toate modelele si firmele si noi si sh, si diferenta nu prea se merita. daca era sa fi gasit ceva cu tine le luam, dar n-ai vazut cat am cautat si tot intrebat si n-a iesit nimic. asa macar stiu ca-s ale mele de noi si nu si-a lasat nici unu energia negativa in ele Icon_razz

@Bogdan - mersi, las ca le indrept pe viraje Icon_smile

The following 1 user says Thank You to kinky_boy for this post:
  • yulasinio
Reply

pune-le mah sus odata sa le vedem la meeting Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Sa-ti poarte curul cu bine Razvane Icon_smile.

Reply

(06-06-2013, 21:49)DeN1gRator Wrote: Sa-ti poarte curul cu bine Razvane Icon_smile.

Asta a sunat pervers Icon_smile

Reply

mersi baieti!

am fost la autosoft si nu prea au fost bune inelele, caci nu prea intrau pe butuc fara sa le fortezi. pe janta evident ca din cauza idiotilor de mi le-au vopsit au intrat foarte greu din cauza vopselei.
cat am patimit dupa prostii aia de le-au vopsit si sigur nu s-a terminat.

Reply

da unde le-ai vopsit man?
Most sports require only one ball, motorsport requires two...

Reply

la elspa ala de pe toate forumurile, il cheama Mihai Spanachi Icon_smile
daca atata lume si-a facut la ei la atelier si calitatea parea ok am zis ca e bine. insa vopsitul integral si pe butuc si restul a provocat multe probleme la multi, numai ca am realizat eu prea tarziu cum sta treaba.

Reply

de-al dracu vindeam tot interioru la masina... si-mi trageam un (1x buc) scaun d´ala misto cu protectie la ¨ochi¨ ca´calu si de banii ramasi imi luam si o macara ca sa pot iesi din el Icon_wink

cum adica chiar de e 75W140 ? pai aia trebe la K20 .... la B-uri e problema daca pui d´iaia !

Reply

pai eu nu am alta masina si asta e si de treaba si de distractie, asa ca pana o sa vina alta asa ca pentru familie imi trebuia ceva practic si care sa ma tina, ca pe track si nu numai ma cam tin de volan si devine f obositor

o sa incerc sa le vand pe astea sa mai scad din costuri, daca stiti pe cineva interesat dati de veste.

Reply

Cat vrei pe ele?

Reply

350 de euro zic ca ar fi un pret corect

@toyboy - pana acum am avut 75w90 de asta ziceam

Reply

am rezolvat si cu inelele, de data asta au fost ce trebuie. jantele sunt drepte fara dubiu, au mai verificat inca doi baieti la autosoft, asa ca vlade marinus al tau sau aparatul lui nu e bun. problema sunt intr-adevar cauciucurile asa cum zicea si tom, toate bat, 2 mai mult asa ca trebe si unele noi desi astea inca mai au vreo 4,5 mm de carne

Reply

Vazusem si eu ca nu pareau drepte....in fine.Bine ca s-a rezolvat.

Reply

e foarte simplu de verificat janta. se pune pe morisca aia de invartit, iti iei un punct fix de reper, pui un index de pe plan pe buza si invarti. vezi exact cum oscileaza.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew