This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic Type R Ep3 Milano red

azi printre alte o mie de lucruri am reusit sa primesc si scaunele.

imi plac extraordinar de mult, live arata de exceptie, nu cred ca puteam sa fac o alegere mai buna. par foarte confortabile, ramane de vazut la drum lung, mecanismul de recline e foarte solid si usor de folosit iar sustinerea laterala e super buna.
am uitat, au doar 10,2 kg Icon_biggrin
CEAS! StarjumpIcon_peace
am mai luat si un tow strap ca sa fiu pe pace daca o fi nevoie vreodata si nu stric bara.

sa vorbesc cu vlad cum facem cum suportii custom+sinele si sper sa le urc sus pana la meet.

poze
[Image: DSCN8440_zps38c5edf6.jpg]

[Image: DSCN8445_zps10fca091.jpg]

[Image: DSCN8457_zps993def74.jpg]

[Image: DSCN8453_zps01d96256.jpg]

[Image: DSCN8456_zpsba749d10.jpg]

[Image: DSCN8454_zps504e9a71.jpg]

[Image: DSCN8461_zps8d003e59.jpg]

[Image: DSCN8473_zps5deaa19d.jpg]

[Image: DSCN8466_zpsd8111a0d.jpg]

[Image: DSCN8476_zps8c2fa77c.jpg]

Reply

pune-le sus sa le vedem Icon_biggrin
e fain sa primesti cadouri nu? Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Arata senzational! Biggthumpup
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

sa le stapanesti sanatos. arata marfa Icon_biggrin . nu cred ca e problema la drum lung....zic asta pentru ca eu am scoica si nu ma plang(prea tare) plus ca astea par mult mai confortabile.

Reply

Si mie imi plac cum arata. Sa le folosesti cu placere!
Se mai regleaza ceva la ele afara de spatar?

Reply

Arata meserie Razvane, daca sunt la fel de confortabile ca si Recarourile atunci nu o sa ai nici o problema.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Chiar foarte misto, sa le folosesti cu placere mane.

Reply

arata foarte bine Icon_wink
eu ma tot gandesc la o pereche de Corbeau RRB.. Icon_razz
apropo... din anglia le-ai luat? cat te-a ajuns transportul? ms

Reply

mersi, tre sa le vad si in masina acus Icon_smile

@caius - da, din uk le-am luat.
am vrut si eu RRB, dar pentru mine nu prea erau practice pentru accesul in spate cat si urcatul si iesitul din ele. si inca un aspect care nu prea mi-a placut la ele, sunt foarte inalte, nu stiu cum ar da la tine in s dar tre sa invetighezi inainte ca sunt multe chestii care s-ar putea sa te ia prin surprindere.

transportul a fost 80 de lire, dar am gasit transport ieftin doar la retaileri, la producator mi-a dat 170 transportul Icon_razz

Reply

Frumoase scaune ti-ai luat.Sa le folosesti cu placere.

Reply

mersi dragos!

am reusit sa pun scaunele duminica, desi am inceput sambata Icon_smile am mers pe suporti custom si a durat toata treaba de la 10 dimineata pana noaptea la 1. Am fost la racing nick pentru ca acolo am primit un pret mult mai bun si sambata toata ziua am stat cu mecanicul Vali sa facem suportii.

E greu sa faci ceva de la zero si sa arate ca de la magazin. Intr-un final am reusit, l-am chinuit pe saracu Vali cu detaliile mele, dar super baiat si priceput si foarte rabdator ca am intampinat multe probleme neprevazute, gen mai multe fileturi distruse la scaunul de la sofer de la alti mecanicii grabiti si nepasatori, fiind sambata am avut ceva probleme si cu materialele sprea seara dar intr-un final a iesit perfect. Dupa masuratorile mele orientative scaunele sunt cu vreo 1-2 centimetrii mai jos, mai usoare cu cateva kilograme si sunt foarte faine scaunele, acum sunt conectat total cu masina.

o sa fac si poze daca apuc, daca nu le vedeti la meet.

am si eu o intrebare legata de senzorul de centura: are vreo legatura cu airbagul? adica airbagul se declanseaza in functie si de asta sau nu conteaza? senzorul asta al meu o banalitate de fir legat la chestia aia unde se prinde centura, nu e din asta modern cu cantar de scaun etc.

tom a deconectat senzorul de la centura si acum am gasit firul si l-am pus de test insa e cam enervant si l-am deconectat.

Reply

in mod normal nu ar trebuie sa se actioneze airbagul in caz de pocinog daca nu ai centura
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Ba da, actioneaza si daca nu e cuplata centura.

Reply

nu stiu cum sta treaba, eu stiam la masinile astea noi ca se declanseaza daca sta cineva pe scaun, insa am o colega care a avut dauna totala la un focus nou si era singura in masina si s-au deschis ambele fata.

am intrebat la asko, au zis baietii ca se uita prin documentatie si imi dau un raspuns Icon_smile

Reply

Reply

@kmr- mersi man, in principiu stiam si eu cum functioneaza, dar nu stiam exact daca declanseaza in functie de senzorul care vede daca teoretic cineva este pe scaun. Dupa cum zic ei, cel putin cum era inainte, cand centura nu era obligatorie se deschideau in mod automat, dar probabil ca e o chestie preventiva pentru cei care nu respecta.

Sincer mie mi se pare un pic aiurea ca atunci cand sunt doar eu in masina sa deschida si airbag-ul din dreapta. La multe masini trebuie sa schimbi bordul din cauza asta.

Reply

Eu cred ca se deschide pentru ca e actionat de alt senzor si ni are legatura cu centura.

Reply

(17-06-2013, 16:37)kinky_boy Wrote: @kmr- mersi man, in principiu stiam si eu cum functioneaza, dar nu stiam exact daca declanseaza in functie de senzorul care vede daca teoretic cineva este pe scaun. Dupa cum zic ei, cel putin cum era inainte, cand centura nu era obligatorie se deschideau in mod automat, dar probabil ca e o chestie preventiva pentru cei care nu respecta.

Sincer mie mi se pare un pic aiurea ca atunci cand sunt doar eu in masina sa deschida si airbag-ul din dreapta. La multe masini trebuie sa schimbi bordul din cauza asta.

La multe masini se poate dezactiva cel din dreapta Icon_smile Oricum, se declanseaza in functie de unde esti lovit. Adica, daca esti lovit din lateral, sar doar alea din lateral. In cazul meu, impact din lateral, centura nu era pusa ( eram "smecher" Icon_sad ) , au sarit doar cele din scaun si cele cortina. Cele din fata nu au sarit pentru ca senzorul din fata ( de impact ) nu a fost actionat.

Reply

deci ramane dezactivat senzorul de centura, sa nu mai faca galagie aiurea Icon_smile

Reply

Poti face un test, cu un ciocan lovesti senzorul din fata sa vezi daca se deschide Icon_smile

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew