This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic Type R Ep3 Milano red

a ajuns in 3 saptamani, pentru gaura respectiva exista niste dopuri de cauciuc, se vad in pungulita cu suruburi si sunt trecute in instructiuni unde ar trebui puse.
legat de urme de srapnel, am verificat si este ceva fin in jurul gaurii unde a fost prins adaptorul.

daca il curat cu apa, e ok?
ma gandeam sa bag un jet de apa si curat cu o carpa uda pana nu mai simt/vad nimic.

Reply

Cred ca uleios in zona aia iar daca dai cu apa nu cred ca rezolvi nimic, asta daca nu e un jet puternic. Il duci la benzinarie si il sufli cu aer.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

ai primit jucarii noi, ce bucuros tre' sa fii.Cheers
si eu astept ceva, vedem ce se finalizeaza pe saptamana viitoare Happy
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

(25-08-2012, 17:58)kinky_boy Wrote: a ajuns in 3 saptamani, pentru gaura respectiva exista niste dopuri de cauciuc, se vad in pungulita cu suruburi si sunt trecute in instructiuni unde ar trebui puse.
legat de urme de srapnel, am verificat si este ceva fin in jurul gaurii unde a fost prins adaptorul.

daca il curat cu apa, e ok?
ma gandeam sa bag un jet de apa si curat cu o carpa uda pana nu mai simt/vad nimic.

te-ai gandit bine. poti sa-l pui sub robinet in vana si sa curga apa la greu prin el pe toate inleturile. apoi nu tre sa-l stergi ca e de auminiu. daca ai si aer comprimat o ok.

la mine era plin plin de span. nici nu vreau sa ma gandesc cine l-am montat direct si i-a ajuns tot spanul pe cilindru si pe scaunele de la supape. tegiwa sunt niste criminali New_cussing

Reply

+1 tegiwa

Reply

pentru cine nu stie (eu habar nu aveam si nici pe net nu am gasit), amenzile de la politie se pot plati la posta indiferent daca llocuiesti in alta parte fata de ce ai in buletin. eu am fost azi la cec si mi s-a zis ca neavand buletin de bucuresti nu-mi poate incasa, tre sa ma duc la o circa financiara. Sunand acolo, mi-au zis ca nici ei nu-mi pot incasa decat daca tin de acea administratie financiara. Intr-un final am mers la posta si am rezolvat, dar pe net nu am gasit nimic ca se poate plati la posta.

Reply

Bine ca ai rezolvat. Nici eu nu stiam ce sa-ti spun dar, acum ca ai adus vorba, mi-am adus aminte ca am luat o amenda prin Hunedoara si am platit-o la un oficiu postal din Cluj.

Reply

da, e bine de stiut ca altfel platesti toata amenda, oricum la cat timp am pierdut azi imi venea sa-i impusc.

Reply

Pai siteurile guvernamentale sunt praf, cahtam si eu odata ceva pe net si cand am vazut ce pagina au, am renuntat.

Reply

am mai primit astea, urmeaza a fi folosite curand

[Image: DSCN1750.jpg]
[Image: DSCN1755.jpg]

Reply

Mane ai urcat RBC-ul sus pe masina?

Reply

nu, saptamana viitoare. oricum is mai multe de facut la ea si as vrea sa le fac inainte sa fac harta cu tomi ca sa termin sa nu ma mai gandesc la asteaIcon_biggrin ajunge Icon_razz

Reply

Eu nu ma rabdam sa mai astept atat daca eram in locul tau Icon_razz Te intalnesti cu Tomi in tara pentru soft?

Reply

bai jur ca asta face yoga....
pai cum mama zmeului sa ai atat calm??? eram pe genunchi in curte manjit pana la urechi. de fapt am fost in weekend cand am dat evacuarea jos de la civic si am descoperit o crapatura de vreo 5 cm, efect al tamponarii din spate. le-am zis alora de la honda sa verifice ca urla ca draku si undeva a pleznit, da.....n-ai cu cine. asa ca inloc sa intre pe casco am decartat eu 100 ron reparatia.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

pai eu stau la bloc si e o problema cu spatiul/utilitati, in al doilea rand nici nu prea am unelte pentru ca nu am unde sa le folosesc si in al treilea nici la mecanica nu sunt zmeu.
Lucruri simple le fac si in parcare insa asta pentru simplul motiv ca trebuie modificat suportul de radiator si e complicat, plus ca nu stiu exact daca CAI-ul o sa vina cum trebuie si la service sunt conditii pentru diverse solutii.

oricum as prefera sa stiu ca harta e ok inainte sa trag de masina si tocmai de aia vreau sa-l montez cat mai aproape de momentul cand o sa rezolv cu tomi sa vedem ce si cum merge in vreo 2 saptamani.
o sa merg de abia sapt viitoare la asko sa-mi rezolv toate cele admisie, antival, frane, ulei. cand o sa am si eu garajul meu atunci o sa incerc sa fac multe lucruri si singur sau macar cu ajutorul unora mai priceputi si sa nu mai merg la service, pana atunci in mare parte tre sa le dau lor banii Icon_smile

una peste alta o sa trebuiasca candva sa fac si o relacuire a elementelor de carbon, e ok procesul asta?
http://www.ehow.com/how_7416911_refinish...-coat.html

Reply

Sigur merge metoda aia daca nu ai lacul luat de la pietricele.

Reply

(29-08-2012, 15:18)kinky_boy Wrote: pai eu stau la bloc si e o problema cu spatiul/utilitati, in al doilea rand nici nu prea am unelte pentru ca nu am unde sa le folosesc si in al treilea nici la mecanica nu sunt zmeu.
Lucruri simple le fac si in parcare insa asta pentru simplul motiv ca trebuie modificat suportul de radiator si e complicat, plus ca nu stiu exact daca CAI-ul o sa vina cum trebuie si la service sunt conditii pentru diverse solutii.

oricum as prefera sa stiu ca harta e ok inainte sa trag de masina si tocmai de aia vreau sa-l montez cat mai aproape de momentul cand o sa rezolv cu tomi sa vedem ce si cum merge in vreo 2 saptamani.
o sa merg de abia sapt viitoare la asko sa-mi rezolv toate cele admisie, antival, frane, ulei. cand o sa am si eu garajul meu atunci o sa incerc sa fac multe lucruri si singur sau macar cu ajutorul unora mai priceputi si sa nu mai merg la service, pana atunci in mare parte tre sa le dau lor banii Icon_smile

una peste alta o sa trebuiasca candva sa fac si o relacuire a elementelor de carbon, e ok procesul asta?
http://www.ehow.com/how_7416911_refinish...-coat.html

man vezi ca la antival trebuie sa-ti dea jos subframe-ul si asta inseamna ca trebuie reglata geometria apoi. eu cand l-am dat jos am facut semne si l-am pus inapoi "perfect" insa nu era si a necesitat reglaj complet (camber, toe).

am facut si testat kit-ul de wideband si am mutat filtrele direct in ECU sa aiba aceeasi referinta. totul ok!

Reply

da cred ca ai dreptate, o geometrie mai imi trebuia acum Icon_razz ... super ca a mers totul ok cu wideband-ul, chiar e nevoie de el

Reply

fara el nu faci nimic, iar daca nu e montat si filtrat bine sa redea valorile reale e si mai rau.

Reply

am fost la o nunta wknd-ul trecut in codlea , cea mai lunga din viata mea 12 ore si asta doar petrecerea ... la ei e ceva normal sa inceapa la 2 dupa-amiaza si sa se termine a doua zi dimineata Icon_smile
l-a dus am stat o ora la coada in posada la intoarcere am luat-o pe cheia dar am mers lejer.
cateva poze cu catelusi lu varamea
[Image: DSCN1953.jpg]
[Image: DSCN1954.jpg]
[Image: DSCN1952.jpg]
[Image: DSCN1955.jpg]
[Image: DSCN1957.jpg]

ma apucai sadau jos si sa curat filtrul de admisie, n-arata rau dupa 13mii de km dar sunt vreo doua locuri unde s-a adunat ulei si s-a facut acolo ceva amalgam pe care nu pot sa-l curat calumea, ca nou nu-l mai fac, macar filtreaza cum trebuie teava de la cai e curata.

[Image: DSCN2032.jpg]

[Image: DSCN2033.jpg]

[Image: DSCN2034.jpg]

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew