This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic Type R Ep3 Milano red

Si una si alta Icon_smile bah sunt surprins cum de nu cer astia casca obligatoriu pe circuit. Cred ca nu au probleme cu asigurariile ca si aici Icon_biggrin
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

e obligatoriu casca doar daca ai rollbar.
Pai pentru adi e buna puntea aia spate ca-i tine fundu unde trebuie la stilul lui aruncat pe viraj. Mie mi-a plecat de doua ori, dar am redresat usor.

Chiar, cum ti-s cauciucurile? le-ai terminat sau nu? am vazut ca sunt tot de vanzare, le dai ca slick-uri? Icon_smile)

Reply

da ma, sa le scot naiba de la vanzare, bine ca mi-ai zis Rollinglaugh

Reply

ei bine ma uitam acum pe filmulete si in asta se pare ca am scos undeva la 2:25 sau chiar mai putin judecand dupa timpul filmarii. Filmuletu are 2:19 dar vad ca l-a rotunjit youtube. Oricum cred ca a fost singurul tur mai rapid ca in rest am stat pe undeva la 2:30.

Deci pot Icon_biggrinIcon_lolStarjump Icon_peace

Scuzati limbaju Icon_razz copilotul si cameramanul este Corse

http://www.youtube.com/watch?v=buSBpkZOf...e=youtu.be

urmeaza si celelalte. Adi al tau are 1.2 gb imi ia o vesnicie sa-l incarc, macar l-am luat de pe card Icon_smile

http://www.youtube.com/watch?v=yKNuniWfw...e=youtu.be

Reply

Vad ca v-ati distrat ceva. Felicitari!

PS: Razvane, la ce turatie se aude beep-ul ala?

Reply

(23-03-2012, 00:12)maruta Wrote: la ce turatie se aude beep-ul ala?

La turatie prea mare Icon_biggrin
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

parca pe la 7600-7800 rpm incepe sa bipaie. Are si lumini da cu sunet e mai bine ca stai cu ochii numai in strada.
A fost fun, daca puteti sa mergeti sa nu ratati Icon_biggrin
uite-l iar pe al lu Tom, ce m-a distrat la final Icon_smile)))

http://www.youtube.com/watch?v=t3_aclgRgsQ

Reply

Petarde aia cu bmwurile, am vazut si un onboard din m6 iar tom stie bine circuitul Icon_smile.

Reply

ce fericire se intampla pe aici Icon_smile) bravo domnul a fost ok pentru prima oara, acum cred ca ai inteles ce incercam eu sa iti zic cu echilibru masina & other stuff & btw am facut corner weight la ep3 deci stai chill de aia ti-am zis sa nu umblii la geometrie dupa parerea mea si stilul meu de mers Icon_wink multa bafta in continuare si hai ca poate se leaga acum iar in aprilie sa ne mai perfectionam Icon_wink
Most sports require only one ball, motorsport requires two...

Reply

no, bine ai venit domne pe la noi pe aici, putini da seriosi Icon_smile
am incercat si eu dar de emotii si incercat sa fac bine a iesit cum a iesit, dar m-am calmat Icon_biggrin
legat de geometrie mai mult voiam sa o verific decat sa o schimb caci cu drumurile noastre nush cat o mai fi de la fel dar dupa cum a mers masina si nevoile mele momentane ramane asa pana o sa primeasca ce-i trebe.

mersi de urari iar legat de aprilie nush daca mai merg din motive financiare, dar sa vedem totusi Icon_biggrin

Reply

E ceva cheltuiala sa faci drumul pana acolo + altele care mai intra pe langa. Sa speram ca o sa avem si noi un circuit cat de curand in RO unde se poate practica sportul.

Reply

de la timisoara am colectat piesele asteptate: antival, garnitura hondata, garnituri cauciuc bara stabilizatoare si piulite muteki, visnii mai degraba decat rosii dar sunt subtiri, mai usoare si antifurt
foarte frumos lucrat antivalul, acum trebe si cauciucuri ca sa fie folosit la maxim Icon_razz

[Image: DSCN8649.jpg]

[Image: DSCN8646.jpg]

[Image: DSCN8650.jpg]

[Image: DSCN8653.jpg]

Reply

Faine achizitii, mai ales antivalul ala arata foarte bine fata de cel de pe B-uri Icon_smile

Acuma poti sa iti pui mara antiruliu sus?

Reply

(26-03-2012, 23:51)STI Wrote: ce fericire se intampla pe aici Icon_smile) bravo domnul a fost ok pentru prima oara, acum cred ca ai inteles ce incercam eu sa iti zic cu echilibru masina & other stuff & btw am facut corner weight la ep3 deci stai chill de aia ti-am zis sa nu umblii la geometrie dupa parerea mea si stilul meu de mers Icon_wink multa bafta in continuare si hai ca poate se leaga acum iar in aprilie sa ne mai perfectionam Icon_wink

Man unde ti-ai facut corner weight? Este vreo firma prin Romania ca tot caut dar nu reusesc sa gasesc?

Reply

Biggthumpup
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

bravo man arata bine antivalul, denigrator nu, am avut o ocazie mai de mult cu niste cantare inchiriate sa imi fac la ep3 si STI, ai putea sa vorbesti cu baietii de la offroad pe forumuri ei mai au asa ceva si sunt singurii care ajuta, alta idee nu am si nu stiu nici o firma care sa faca asa ceva la noi sorry
Most sports require only one ball, motorsport requires two...

Reply

Colegu', te-a surprins prietena mea in trafic in dupa-amiaza asta (nu spun exact unde) si s-a indragostit pe loc de masinuta ta Icon_smile

Deci, daca te intrebi cine era in Civic-ul EP1 care-ti dadea flash-uri, avarii sau ce ti-o mai fi dat, now you know.

Tapatalk enabled iPhone
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

da am vazut-o in pasaj pe la obor, am vazut si avariile dar nu m-am gandit ca mie imi facea semne decat cand s-a mutat pe banda mea. Oribil trafic chiar si in wknd, cel putin pentru mine
Salutari si din partea mea

Reply

trebuie sa-mi schimb locu de parcare, a venit caldura si lumina au iesit toti copii la joaca cu biciclete role mingi si alte obiecte nocive pentru masina Icon_sad((( era sa mi-o faca unu cu bicicleta pe comanda ... imi vine sa-i sparg cu bataia, desi nu-s obraznici da nu inteleg de vorba buna

ferice de voi astia cu casa

Reply

Eu am patit-o cu Peugeotul. Cand am vrut sa plec cu masina si m-am uitat in oglinda din dreapta...care oglinda??? Noroc ca era din aia electrica si a ramas agatata in fire Icon_sad

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew