This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic EG3 '95 Green "hybrid"

Inca putin si gata cu asta. Mai am de luat putin din ei ca sa ii centrez, sa lucrez putin la suprafata de trecere a plumbilor si gata, ma apuc de urmatoarea. Apoi sablare, vopsit si gata cu astea.
Poate pe viitor(nu foarte indepartat) vor veni si furtunase metalice.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

Nu arata rău deloc Icon_wink

Reply

Sa speram ca nici la capitolul franare nu ma vor dezamagi Icon_biggrin

Reply

Numai la fix au intrat. Singur ai facut suportii?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Da. 95% produsi de mine in garaj. 5%- cat am fost la strungar sa imi ia din etrieri deoarece trebuia luat identic si in acelasi plan, nu puteam risca sa gresesc planul deoarece mi arunca si mi-ar fi uzat placutele stramb

Reply

Una alta.
Schimb. Probez. Schimb. Nu mai tarmin.
Icon_smile))

Reply

Cum se simte prelungitorul ăla?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Reply

Intr-un mare fel. Imediat ajungi la schimbator, daca te dai cu masina mai des e ce trebuie. Daca mergi doar la piata cu masina poate deveni incomod.

Reply

pentru track as merge fara ezitare pe arcurile liniare (apex) nu pe cele progresive.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Pai pentru track le voi folosi. Poate anul asta reuesc sa iau si amortizoare Koni reglabile pe duritate.

Reply

Cum adică poate ?
In loc de vopsea blink si blink blink, îți luai pana acu 2 seturi de koni Icon_smile

Vezi sa nu pățești cu prelungitorul ala cum am pățit eu, si sa ramai cu el in mana, sa ajungi tot la ala oem Icon_smile

Reply

Vopseaua si tinichigeria sunt un "must have". Daca aveam cum sa renunt la operatiunea asta o faceam. Icon_biggrin
Sper sa nu raman cu el in mana. Nenea care mi l-a facut mi-a zis ca materialul din care este facuta piesa care face imbinarea intre cele douaa se foloseste la palierul de la vapoare si are o rezistenta foarte mare. Deci de rupt cred ca nu se rupe. Acum mna... Vedem Icon_biggrin
Tu ce prelungitor ai avut si cum ai ramas cu el in mana? Icon_biggrin

Bam bam. Au ajuns si distantierele. 20g bucata, se centreaza perfect pe fuzeta si pe janta.    

Reply

Sunt din plastic sau doar par in poze?

Reply

Sunt din Duramit, un material foarte rezistent si usor.

Manteta este 70% gata Icon_biggrin

Este gata si nuca schimbatorului, facuta asa cum trebuie.

Reply

Al meu era de pe ebay Icon_smile

Reply

Urmeaza un Roll Cage nu-i asa ? Icon_wink

Reply

Nu. Urmeaza vopsea si interior Icon_smile))

Reply

Nu ai făcut si tu mai multe manete dinalea? Mi-ar prinde bine si mie una...

Reply

Nu am facut, dar se mai pot face. Icon_smile)

Eu azi am fost la un concurs. A fost o nebunie. Masina a mers destul de ok. Arcurile sunt cam moi, se inclina mult masina. Gumele isi fac bine treaba.
Am avut primul timp din grupa mea, iar la final dupa cele doua manse (daca m-am uitat atent) am avut al 3-lea timp din concurs.    

The following 1 user says Thank You to georgian03 for this post:
  • Toyboy
Reply

Bravo, felicitări !

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew