This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic EG3 '95 Green "hybrid"

Ooooo avem servo Icon_smile

Reply

Avem avem. Teoretic acum avem un servo fara joc si fara scurgeri Icon_smile)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

Si pentru ca eram satul de jocul imens pe care il avea schimbatorul am descis ca e timpul pentru ceva mai rezistent. Asa ca m-am documentat putin, s-a nimerit sa am ce imi trebuia, mai putin un manson pe care l-am facut dintr-un burduf de la caseta de directie. Rezultatul este stisfacator. Icon_biggrin
Imi mai trebuie o nuca mai grea, actuala are 146g, o sa caut ceva intre 450 si 500g.

Nu mai am rabdare pana incalt masina cu noile gume

Reply

Reply

Prinde forma din ce in ce mai mult Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Gata inca o forma Icon_smile)

Reply

Tu faci treaba buna acolo si nu ma refer la faruri Icon_razz
Cum de nu o faci galben sau portocaliu toata ?

Reply

Prima chestie este ca nu vreau sa merg la RAR, apoi imi place mult culoarea verde, vroiam de mult un alt verde pe ea si un contrast puternic intre compartiment si restul masini. Icon_biggrin

Reply

Reply

o sa te unga la suflet gripu ala :d
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Ce ii cu bara fata, e murdara?

Reply

Liviu - sper si eu sa fie asa. Din ce am citit e ce trebuie la bugetul lor Icon_biggrin

Yula - bara e putin crapata. Oricum piesele de caroserie sunt prinse in 2-3 suruburi pana ajunge la vopsit.

Azi am lasato la electrician sa se ocupe de alarma. Pe joi-vineri e gata. Deci luni merge la vopsit. (Sper!)

Pana una alta -> http://youtu.be/ROb9Hbj2BXI

Ma gandesc daca sa il las la 4500 sau sa il pun mai sus... Confused

Reply

pai iti spun eu ca am pe del sol Icon_biggrin

Reply

Abia astept sa le tocesc Icon_smile) daca stau sa ma gandesc cred ca o sa duc launchul in 5500-6000 Icon_smile)

Reply

Eu am crezut ca e deja vopsita Icon_redfaceBag

Reply

Nu. Nici nu e gata butucul pentru volan sa vad ca idee cum este culoarea Icon_biggrin

Ceva "fin"    

Reply

Am uitat că o faci verde Icon_smile
Ce sunt cu atâtea greutăți pe janta aia ?

Reply

cauciucurile, nu sunt f grozave la echilibru. eu am verificat jantele goale, erau tzutz, apoi cu gumele a cam trebuit incarcat.

Reply

Alea sunt rotile de iarna cu niste gume mai vechi. Cred ca nu a nimerit baiatul cum trebuie partea de ventil a cauciucului, nu stiu ce sa zic.

La OZuri e f ok, pe alea am pus Federalurile iar una din ele nu a cerut deloc. 2 au avut ceva de genu 5-10/10-15 nu mai stiu si una 20-30 pentru ca a fost sudata.

Asta e cea fara

Iar asta are cel mai mult

Reply

Proaspat ajunsa din Polonia, harta pentru D13Z6 de la un tip care avea acelasi setup ca al meu. Singurul loc in care am gasit pe cineva sa vorbeasca despre acest setup.
Aici e fisa lui Dyno, avand in vedere ca este acelasi setup si acelasi soft, rezultatul ar trebui sa fie cam acelasi.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew