This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic '94 EG3 D13b2

cum a zis si Liviu, tine de gusturi...eu cred ca nuantele s-a potrivi pentru o masina de vara Icon_smile

Reply

Eu zic ca dau foarte bine pe masina si ca nu o incarci de loc, oricum stilul JDM e mai viu colorat. De asemenea nici eu nu sunt adeptul revopsirii ulterioare, nush de ce dar nu am incredere ca le poate face nimeni la fel de bine ca in fabrica. Parerae mea: GO FOR IT.

Reply

@denigrator - man de exemplu vopseaua de pe bc-urile mele a cedat cam de anu trecu, dc nu mai dinainte. sunt bucati din ea decojita. daca te uiti pe forumuri la ce lucreaza baeitii aia lui elspa (4tuning, hothaches) mie mi se par de foarte buna calitate. le mai dai si cu un strat in plus de lac, nu mai au moarte.

@ctrnovice - dc tie iti plac ia-le ce mai stai Icon_smile

Reply

De acord razvane, da nu putem generaliza asa, si eu stiu oameni mai multi care si-au vopsit rotile si nu i-au tinut, nu inseamna ca toata lumea le face prost.

Reply

eu am lucrat la ceva jante la viata mea, am dat jos vopsele, lacuri de pe jante...nu am vazut nici o revopsire la nivelul celei de fabrica. vb aici de jante de firma serioasa, era ceva vopsea care parea a fi "plasticata"
am prieteni care se ocupa cu restaurari de jante insa eu personal sunt convins ca nu au cum sa iasa ca din fabrica. nici macar cele in electrostatic.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

(17-07-2012, 19:49)LIVIU_CTS Wrote: eu am lucrat la ceva jante la viata mea, am dat jos vopsele, lacuri de pe jante...nu am vazut nici o revopsire la nivelul celei de fabrica. vb aici de jante de firma serioasa, era ceva vopsea care parea a fi "plasticata"
am prieteni care se ocupa cu restaurari de jante insa eu personal sunt convins ca nu au cum sa iasa ca din fabrica. nici macar cele in electrostatic.

Liviu, efectul acela de "plasticat" iasa din mult lac ceramic, dar lacul asta in cantitate foarte mare tinde sa curga deci trebuie sa aiba vopsitorul nervi sa poliseze manual. Cea mai buna varianta (daca e musai nevoie) e sa le faci in camp electrostatic, mult mai rezistente decat vopseaua auto dar, ai parte doar de culorile de baza.

Reply

eu am vazut exfoliere si la electrostatic. oricum ideea e ca revopsire nu are cum sa fie mai rezistenta decat vopsirea de fabrica.

The following 1 user says Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  • ctrnovice
Reply

man eu am vazut rotele mele vopsite electrostatic de corse la timisoara si arata altfel decat vopseaua de pe bc-uri, in sensul bun. o sa-mi vopsesc ambele seturi la oameni aia prin toamna si va arat poze atunci. cel putin ca de fabrica ies daca nu mai bine.

Reply

ineamna ca bc-urile au vopsea cam naspa. eu iti spun ca am curatat niste aez-uri de mi-am rugat moartea....

Reply

hai salut! nu am mai scris de ceva timp masina a stat pe dreapta dar, cu folos.....a primit frane de vti pe fata si de esi pe spate, furtunase de frana metalice goodridge, bare antiruliu, bara de rigidizare, rezervor si conducte de 1.5 si cel mai important upgrade...B16A

vreau sa multumesc aici urmatoarelor persoane care m-au ajutat in mod direct sau indirect, cu sfaturi, cu rabdare, cu piese etc

CATA CRX, MOTOI, KMR, NEBUNUL_89, DOC MIHAI, VLAD TNS, KOWALSKI, SGM MYKE, BODO, FANATIC, VALI_Lj iar daca am uitat pe cineva, nu a fost cu intentie

Masina in acest moment mai are nevoie de evacuare si sunt in cautari, suspensie, jante, bare de rigidizare si multe altele care vor veni cu timpul...acum savurez momentul asta...vedem dupa ce mai e

Reply

suspensie avea cineva pe celalalt forum, ceva coilovere koni, aratau bine.

Reply

Sergiu EVO le avea de vanzare dar nu le mai da ca nu are bani sa isi ia altceva si le pastreaza; am luat de la Carlitos de la TM amortizoare de ESI, le reconditionez si le intaresc + arcuri eibach si mi-am facut o suspensie de tranzitie pana strang bani sa imi iau Meisterr Zeta R Icon_smile

Reply

saptamana viitoare masina va primi evacuare noua si arcuri eibach...evacuarea este de la Yonaka Motorsport si este o replica fidela dupa Apexi WSII

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Reply

A iesit bine Icon_smile Iti mai trebuie jante si gata !

Reply

Suna bine, galagioasa numai cat trebuie. Jante... trage niste tabla peste astea sa le duci la 8J si vopsestele un gri inchis Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Va fi mai galagioasa, sunt sigur. Acum are o admisie de 2 lei. Daca isi pune un CAI, se schimba Icon_smile

Reply

clar ii trebuie jante...cat despre admisie, cred ca va primi un short ram cu heat shield de la Injen dar deocamdata isi face treaba si ce e acum pe masina Icon_smile

Reply

heat shield e fix banana. daca nu ii faci o incinta completa, cu cold air feed o sa fie mai rau.
carapacea arata bine, de jante am mai spus, iti mai trebuie si un header Icon_biggrin

Reply

om neserios! una zice alta face, a dat o masina sport ca nu-i mai trebuie si acu baga banii in alta Icon_smile

poate iti zice nevasta sa o vinzi si pe asta dupa ce o termini sa vad pe unde scoti camasa Icon_razz

suna bine, fara sri-uri ca-s degeaba!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew