This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic '94 EG3 D13b2

Am vazut in niste poze cum vin BC si mi-au placut...nu tine nimeni stocuri ca sa pot eu proba ca nu se merita Icon_smile

Eu masina o vreau coborata dar daca as pune un motor ca K20 pe masina l-as tarai...cel putin asa vad eu lucrurile...

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Reply

Asa cum este normal au aparut si supararile si diferentele de culoare intre elementele de caroserie...nu foarte vizibile dar sesizabile...bara spate si aripile au o tenta mai deschisa fata de caroserie iar rama la portiere in partea de sus nu a fost lacuita...voi vorbi in seara asta cu patronul serviceului sa vedem ce se poate remedia...am vopsit si jantele de tabla...
Pana una alta ceva poze de astazi:

[Image: 592b7929-34c6-901c.jpg]
[Image: 592b7929-34d6-f2a7.jpg]
[Image: 592b7929-34e1-425b.jpg]
[Image: 592b7929-34f0-547e.jpg]

Reply

Trapa e vopsita sau e din sticla?Icon_biggrin

Reply

Vopsita Icon_smile

Reply

Cauta una de sticla Icon_biggrin

Reply

Nu esti primul care reclama faptul ca elementele de plastic au o alta nuanta a culorii. Nu sunt de meserie dar cred ca pregatirea lor si primerul folosit trebuie sa fie un pic mai speciale.

Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

e real, se vede asta si pe elementele unei masini din showroom, mi-a spus-o seful de service de la dealerul local, mi-a atras atentia si pot spune ca se observa. putin dar e.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Nu se vede tare dar imi sta pe creier...oricum piesele au fost vopsite la diferente de 3 zile in aceleasi conditii dar...in fine asta e...a iesit ok in proportie de 90% si sincer e mult mai bine fata de ce ma asteptam si sper ca dupa ce ii fac un polish sa o duc in 95%.

Am si trapa de sticla dar nu o pun ca ia masina in greutate si nu vreau asta...

Reply

Nu cred ca ia cu foarte mult in greutate. Eu am de sticla si e super.
Cat despre faza cu vopsirea mi-a spus si mie cineva asta, e vorba de felul in care se face uscarea pe o suprafata metalica si cum se face pe una plastica, daca vopsesti in acelasi timp cu acelasi amestec de vopsea in aceleasi conditii cu siguranta nu vor iesii identice ca nunata. Ca sa iasa cat mai apropiat trebuie sa fie vopsitorul meserias in ceea ce faci si sa stie sa iti faca amestelcul pentru plastice in asa fel incat sa iasa la fel ca suprafetele metalice. Icon_biggrin

Reply

(27-06-2012, 23:41)georgian03 Wrote: Ca sa iasa cat mai apropiat trebuie sa fie vopsitorul meserias in ceea ce faci si sa stie sa iti faca amestelcul pentru plastice in asa fel incat sa iasa la fel ca suprafetele metalice. Icon_biggrin

i iese destul de apropiat, daca vroiai sa zici identic, arata unu si-l mananc Icon_biggrin

Reply

De unde atat Icon_smile) Doar printr-un noroc fantastic sa se intample asta Icon_biggrin

Reply

se pare ca jantele de la Buddy Club (cele pe negru cu buza galbena) nu se mai fabrica Icon_smile ce noroc am si eu...pana gasesc alte variante am obtinut niste preturi bune la suspensiile de mai jos...si vreau niste pareri...primele sunt BLOX-uri iar celelalte sunt D2

[Image: 44834bloxracingstreetse.th.jpg]
[Image: 5018d2racingsportscoilo.th.jpg]

Reply

pune koni ground control sau ceva bistein .... nu de alta dar coiloverele is foarte seci si la drumurile de acolo o sa sari de cur si fata in toate curbele denivelate Icon_wink

Reply

faza e ca nici nu ma pricep foarte bine la aspectul asta...vreau ceva reglabil, sa-mi coboare masina sa fie cat de cat comode...nu ma duc pe curbe drag sau alt gen de curse...vreau calitate pentru ce am eu nevoie daca tot dau un ban...

astea sunt bune?

The KONI 1130 Sport Kit series offer:
* Supreme road handling
* Developed by the KONI Motorsport Division
* Up to 45mm lowering - great looks!
* External damping adjustment feature on nearly all kits
* Shocks and Springs are matched sets for optimum road holding

Reply

daca vrei ceva mai comod mergi pe eibach. sunt cele mai decente d.p.d.v. al compromisului.
cred ca ce ai pus tu acolo e mai degraba pt circuite.

Reply

Sa nu crezi ca o stai toata ziua sub masina sa reglezi inaltimea la coilovere. Daca vrei numai look atunci dute pe amortizoare standard si arcuri.

Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

am inteles ca daca iau arcuri care mi-ar cobori masina cu 4 cm fata si spate ar trebui sa tai din tija si nu prea imi inspira siguranta improvizatiile astea...

Reply

ia arcuri eibach pro kit si amortizoare bilstein sprint. e un pache conceput impreuna de catre cele doua firme. eu am arcuri eibach pro kit pe civic si amortizoarele stock. lucreaza f bine, masina are o tinuta buna si nu simti ca se tupe in bucati. cel mai probabil voi opta pentru eibach si la crx.
http://performance-suspension.eibach.de/...formance_2

cum in catalog nu este kitul asta nici pt tine (nici pt eg2). il faci singur Icon_biggrin
http://web2.carparts-cat.com/default.asp...004&12=130
+
http://web1.carparts-cat.com/default.asp...004&12=130

Reply

ground controlurile cred ca se preteaza cel mai bine la ce vrei tu, ai reglajul unui coilover si comfortul unei suspensii normale/sport.... iar daca optezi si
pentru extended top hats, vei avea in plus si posibilitatea de a opta pentru un look slammed fara a afecta comfort si performante.

Reply

(30-06-2012, 12:34)Toyboy Wrote: ground controlurile cred ca se preteaza cel mai bine la ce vrei tu, ai reglajul unui coilover si comfortul unei suspensii normale/sport.... iar daca optezi si
pentru extended top hats, vei avea in plus si posibilitatea de a opta pentru un look slammed fara a afecta comfort si performante.

poti sa-mi dai un link? pe site la ei kit-ul era 1219$...e cam mult pentru bugetul meu...de KONI ca brand ce parere aveti?

si eibach-urile sunt interesante dar nu a mers linkul cu amortizoarele de la bielstein si n-am reusit sa-mi fac o idee de pret

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew