Eu zic ca dau foarte bine pe masina si ca nu o incarci de loc, oricum stilul JDM e mai viu colorat. De asemenea nici eu nu sunt adeptul revopsirii ulterioare, nush de ce dar nu am incredere ca le poate face nimeni la fel de bine ca in fabrica. Parerae mea: GO FOR IT.
@denigrator - man de exemplu vopseaua de pe bc-urile mele a cedat cam de anu trecu, dc nu mai dinainte. sunt bucati din ea decojita. daca te uiti pe forumuri la ce lucreaza baeitii aia lui elspa (4tuning, hothaches) mie mi se par de foarte buna calitate. le mai dai si cu un strat in plus de lac, nu mai au moarte.
De acord razvane, da nu putem generaliza asa, si eu stiu oameni mai multi care si-au vopsit rotile si nu i-au tinut, nu inseamna ca toata lumea le face prost.
eu am lucrat la ceva jante la viata mea, am dat jos vopsele, lacuri de pe jante...nu am vazut nici o revopsire la nivelul celei de fabrica. vb aici de jante de firma serioasa, era ceva vopsea care parea a fi "plasticata"
am prieteni care se ocupa cu restaurari de jante insa eu personal sunt convins ca nu au cum sa iasa ca din fabrica. nici macar cele in electrostatic.
(17-07-2012, 19:49)LIVIU_CTS Wrote: eu am lucrat la ceva jante la viata mea, am dat jos vopsele, lacuri de pe jante...nu am vazut nici o revopsire la nivelul celei de fabrica. vb aici de jante de firma serioasa, era ceva vopsea care parea a fi "plasticata"
am prieteni care se ocupa cu restaurari de jante insa eu personal sunt convins ca nu au cum sa iasa ca din fabrica. nici macar cele in electrostatic.
Liviu, efectul acela de "plasticat" iasa din mult lac ceramic, dar lacul asta in cantitate foarte mare tinde sa curga deci trebuie sa aiba vopsitorul nervi sa poliseze manual. Cea mai buna varianta (daca e musai nevoie) e sa le faci in camp electrostatic, mult mai rezistente decat vopseaua auto dar, ai parte doar de culorile de baza.
man eu am vazut rotele mele vopsite electrostatic de corse la timisoara si arata altfel decat vopseaua de pe bc-uri, in sensul bun. o sa-mi vopsesc ambele seturi la oameni aia prin toamna si va arat poze atunci. cel putin ca de fabrica ies daca nu mai bine.
hai salut! nu am mai scris de ceva timp masina a stat pe dreapta dar, cu folos.....a primit frane de vti pe fata si de esi pe spate, furtunase de frana metalice goodridge, bare antiruliu, bara de rigidizare, rezervor si conducte de 1.5 si cel mai important upgrade...B16A
vreau sa multumesc aici urmatoarelor persoane care m-au ajutat in mod direct sau indirect, cu sfaturi, cu rabdare, cu piese etc
CATA CRX, MOTOI, KMR, NEBUNUL_89, DOC MIHAI, VLAD TNS, KOWALSKI, SGM MYKE, BODO, FANATIC, VALI_Lj iar daca am uitat pe cineva, nu a fost cu intentie
Masina in acest moment mai are nevoie de evacuare si sunt in cautari, suspensie, jante, bare de rigidizare si multe altele care vor veni cu timpul...acum savurez momentul asta...vedem dupa ce mai e
Sergiu EVO le avea de vanzare dar nu le mai da ca nu are bani sa isi ia altceva si le pastreaza; am luat de la Carlitos de la TM amortizoare de ESI, le reconditionez si le intaresc + arcuri eibach si mi-am facut o suspensie de tranzitie pana strang bani sa imi iau Meisterr Zeta R
05-04-2013, 08:41 (This post was last modified: 05-04-2013, 08:42 by ctrnovice.)
clar ii trebuie jante...cat despre admisie, cred ca va primi un short ram cu heat shield de la Injen dar deocamdata isi face treaba si ce e acum pe masina
heat shield e fix banana. daca nu ii faci o incinta completa, cu cold air feed o sa fie mai rau.
carapacea arata bine, de jante am mai spus, iti mai trebuie si un header