This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic 1.4i '95 Milano red.

Eu am pus 2 litri in pompa aceea cu care am bagat uleiul in cutie si cand s-a scurs tot uleiul din pompa a inceput sa curga si din cutie. Am dat putin pe jos si a mai ramas ceva pe furtun ... deci cred ca 1,8 L cum a spus Vali.
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

E bine de stiut pentru viitor, s-a simtit un pic diferenta la mestecat in levier? Eu de fiecare data cand il schimb simt ca merge ca unsa Icon_wink
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Sa sti ca nu simt mare diferenta. Uleiul dinainte arata chiar bine, cred ca il schimbase cel de la care am cumparat masina, acum vreo 25000 km.

Reply

Nu te supara ce ulei ai bagat in cutie ca trebe sa imi schimb si eu uleiul... ?

Reply

Honda MTF3

Reply

ziua buna. demult n-am mai postat pe aici. de vreo doua luni nu mai am acces la internet decat pe mobil. btw, good job cu versiune mobila a forumului, asa pot citi si eu forumul Icon_biggrin. ceva despre masina: a implinit 187700 km si merge bine, asteapta un set de cauciucuri de iarna, un termostat si un set de bucsi pentru bratele spate, in rest ... benzina si lichid de parbriz.

Reply

Am crezut ca ai emigrat de nu ai mai dat pe aici Icon_smile
Vad ca nu ai probleme cu ascutitoarea, asta e de bine Thumbsup

Reply

da-i pe coaja Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

i-as dau eu mult pe coaja dar in ultimul timp, din cauza pretului la benzina, datu' pe coaja se face mai moderat si in majoritatea cazurilor de nevoie si mai rar de fun. plm noi sa fim sanatosi.

Reply

inca e acceptabil cu benzina ... ma gandeam ca mi se parea mult cand era in jur de 3,5 mai apoi 4,5 Icon_smile iar acum cand am vazut cat costa prin alte parti asemanatoare noua (gen turcia, grecia) chiar e bine si o sa creasca destul de mult in anii ce vor veni si atunci o sa zici ca cine bine era cand costa 5.5 Icon_smile

deci dai pe coaja si pentru fun !

Reply

nu ai cum sa spui asta man. comparatia se face si intre buzunare, altfel facem comparatie intre scoda si ferrari, ca ambele sunt masini...

Reply

ce-i drept dar cand sti ca doar o sa se scumpeasca cred ca poti sa spui ca e bine sa profiti acum ca mai tarziu deja mergi pe jos Icon_smile

Reply

e adevarat ca de fiecare data cand s-a scumpit benzina am fost nemultumit si cu toate astea imi mai permiteam sa ma plimb cu masina de fun dar de cand cu taierile salariale (bugetar fiind) si scumpirile astea multi au strans cureaua, insa nu toata lumea e afectata la fel de pretul benzinei.

Reply

stai relax, nici in privat nu e mai bine, castigul de acum e ca acum 4-5 ani, cand preturile erau cel mult jumatate.

Reply

Aici benzina s-a ieftinit 4c Icon_biggrin Trebuie sa ma duc sa imi fac si eu plinul cat mai tine. Ma surprinde insa diferenta mica intre diesel si benzina, acuma e numai 2c aici.
In Romania e jecmaneala pentru ca se poate, ce s-a intamplat cu potestele impotriva pretului la carburanti Confused

Reply

ce protest vere? nu se protesteaza ca le ia din buzunar, ca le vinde mai scump.....asta e...

Reply

protestele in romania sunt, dupa cum bine stim, un mare fâs. eu am continuat sa protestez nemaialimentand de la omv/petrom, stiu ca e un scuipat intr-un ocean dar ma simt eu mai ok evitandu-i. la sibiu motorina e mai scumpa cu 10 bani decat benzina.

Reply

Salutare.
Vin cu o rugaminte la voi. Stie cineva pe unde se gaseste termostatul la EJ9. Maine am in plan sa-l schimb si trebuie sa ma documentez putin inainte? Ce antigel as putea folosi mai bine la batranica mea?

Reply

Antigel fara silicati. Termostatul se afla sub distribuitor, ceva mai in spate, urmaresti furtunele de apa.

http://extern.pl/samochod/termostat/

Reply

Te-a documentat Laux. Nu e foarte greu de schimbat, spor la surubarit.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew