This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic 1.4i '95 Milano red.

Job done.
Termostatul era blocat pe deschisIcon_cry. Acum baga si masinuta mea caldura Biggthumpup. Mersi de info Laux ... si de urari Yula.

[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

Daca nu venea gerul nu te omorai sa-l schimbi :p
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

si eu l-am cumparat, dupa ce am vazut ca dupa un traiect de 40 km la 3500 rpm apa mea era pe 55ºC

Reply

nu am prea avut timp de masina in ultima perioada dar ce-i drept nici nu m-am prea omorat. e jegoasa din cale-afara, aziseara pe la 21:00 stergeam parbrizu pe interior ca pe noapte trebuia sa plec la drum si daca venea cineva din fata cu lumina puternica se imprastia toata pe parbriz de nu mai vedeam nimic.

Reply

Aurele mai traiesti ma? Pe un tot umbli Icon_biggrin

Reply

supravietuiesc frate ... sunt plecat de vreo 3 luni la un curs pt. serviciu. in rest sanatos si intreg.

Reply

azi civicania a implinit frumoasa varsta de 190000 km toate bune insa ma enerveaza un lucru: n-am antifonat-o cand trebuie si acum (mai ales cu cauciucurile de iarna) de fiecare data cand merg pe zone cu zapada inghetata sau pe drumuri neasfaltate rotile imi arunca pietricele sau diverse lucruri pe aripi iar zgomotul ma enerveaza la culme. Se simte ca e nevoie de o antifonare, se simte asa metalic atunci cand loveste noroiul sau cand sar pietricele pe aripi sau pe sub masina Icon_no2
Cat de curand urmeaza schimbul de ulei si o curatare a filtrului de aer, asta ar fi a patra spalare, oare cam la cate spalari ar rezista un filtru conic?

Reply

daca e curatat corect (adica fara suflari cu aerul din compresor) mai mult decat masina.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Nu l-am suflat niciodata cu aer de la compresor. L-am spalat si impregnat cu solutie de la K&N si l-am lasat sa se usuce la temperatura camerei.

[Image: 6bc97b48aef3352f.jpg]

Reply

Civicu se apropie de 195.000 km. Ieri a fost schimbat uleiul (tata socru la garaj a facut operatiunea) iar eu i-am dat jos filtrul de aer si l-am curatat folosind kit-ul aratat mai sus, care s-a si terminatIcon_sad. Mi s-a cam matuit capota si arata destul de urat, ma bate gandul sa incerc sa-i schimb look-ul cu o folie de aceea fake carbon cum are Liviu pe Type-S. Mai trebuie sa umblu putin la inchiderea centralizata ca imi scoate un sunet aiurea cand inchid si cateodata imi deschide doar usa de la sofer Screwy. In rest ... toate bune.

Reply

cum ai reusit sa termini kitul ala de curaţat filtru? eu am folosit pe pe 3 filtre, pe unul 3 ori deja, deci cam 5 ture si mai am.

Reply

Am curatat filtrul de 4 ori. Probabil prima oara am folosit cam mult. In spray-ul cu ulei mai este, cred ca-l mai pot folosi de 2 ori insa cel de curatare e gata.

Reply

pai nu trebuie sa dai exagerat, dizolva f bine si apoi clatesti in apa calda

Reply

Apa calda Confused? Din ce am citit eu la astia de la K&N cica se clateste cu apa rece.
http://www.knfilters.com/cleaning.htm
In fine. Ia zi ... cat te-a costat pe tine folia de pe capota?

Reply

eu clatesc cu apa calda, ajuta la mobilizarea grasimilor reziduale mai bine decat apa rece.
poate instructajul ala e pt romania, ei inca mai intreaba daca avem apa calda Icon_biggrin

folia am pus-o in 2009, atunci a fost 300 ron cu tot cu manopera de aplicare, acum o fi mai ieftin. gasesti fole 3m cat si ceva replica, si asta arata destul de bine. se aplica relativ usor incalzita cu feonul. trebuie insa putina indemanare si rabdare.

Reply

eu tot apa calda o folosesc, bumbacelul se simte mai bine !!!!!!! dar nu trebuie exagerat cu temperatura !!!

Reply

Am inteles, pe viitor o sa spal si eu tot cu apa calda.

Caut pt achizitionare una bucata janta second hand Stilauto Penta 4x100 15' et 30. Daca aveti cunostinta de vreo asemenea janta dati-mi de stire va rog.

[Image: ShowImage.ashx?imgID=1005979179&imgX=1024&imgY=0]

Reply

Ti-ai luat 3 si mai trebe 1? Sau ai stricat una?
Faine jantele, cred ca dau bine pe roseata.

Reply

poate intra jantele mele zender la vanzare.

Reply

Exista 3 si as mai avea nevoie de una. Daca as mai gasi una le-as reconditiona si le-as urca pe masina.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew