This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Civic EK4 Vti Burning Red Pearl

Cred ca la fel o sa fac si eu. Vreau sa mai iau ulei pentru cutie si dupa aceea urmeaza puse toate sus. La inceput erau hotarat pe mtf3, dar sunt unii care zic ca nu ar fi cel mai potrivit pentru cutiile astea mai vechi. Asta m.a cam pus pe ganduri.

Reply

spala bine motorul si urmareste apoi unde apare ulei, si eu am crezut ca e de la cama dar venea de la solenoid.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Nu știu cine zice că MTF3 nu e bun pentru cutiile vechi dat la mine merge perfect. Eu n-am mai auzit asta până acum.

Reply

Cred ca se refera la faptul ca pe vremea aia nu era Mtf 3 , ci doar mtf sau 10w40 Icon_wink
Țin sa spun ca mtf 3 este un mtf "evoluat" cu aditivi care se poate pune si in cutiile vechi si in astea noi.
Daca ești reisar, si ai casa lângă pista sau in boxa unui circuit atunci nu este cel mai ideal pentru astfel de uz !
Tu pune mtf 3 si schimba-l la 20 - 40k in funcție de uz si nu vei aves probleme !

The following 1 user says Thank You to Toyboy for this post:
  • Vali_Lj
Reply

Azi, am luat legatura cu un tip care aduce uleiuri (probabil multi il stiti de pe celalalt forum), am discutat putin si acum sunt si mai tare in ceata. Dupa spusele lui (s-a uitat si in ceva baza de date cu uleiul recomandat de producator), MTF-ul recomandat pentru cutia mea nu se mai fabrica. Cel nou, spunea el, ar trebui sa fie compatibil, dar nu stie exact ce sa zica(cred ca asta e acelasi lucru cu ceea ce zicea @Toyboy mai sus). Tot din spusele lui, ce mai bun ar fi Redline(din pacate nu are acum, doar peste 2 luni) sau mai pot baga Amsoil. Ma gandesc acum ce sa fac...

Reply

eu merg cu mtf nou in del sol si vede destul abuz.....nici o problema. pune linistit.

Reply

Mergi fara probleme pe mtf3

Reply

Liniștit pe MTF. Eu numai MTF am pus în ITR și nu am avut nici o problemă.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

O sa merg pe MTF. Intre timp, vineri-13, un nou parbriz trebuie trecut pe lista de achizitii.
Pe langa asta am reusit sa iau un set de jante pentru vara, JapanRacing JR8. Stiu, sunt copii pentru desmond evo,dar am vrut ceva usor, simplu si care sa arate bine pe masina. Am pus 2 jante sa vad cum arata si sunt super incantat(de-abia astept primvara sa le pun sus).

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Cum naiba a crăpat așa drept? Nu aveți asigurare opțională pentru geamuri?

Reply

Era fisurat de cand am luat masina(aprox 10-15 cm). A plecat inca vreo 5 cm si l-am dus la un service sa ii faca ceva in speranta ca se opreste. I-au dat baietii cu ceva 'mazga' si au incercat ceva pe acolo(eu deja eram resemnat ca va trebui inlocuit). In dimineata asta, inevitabilul s-a produs. Speram totusi sa mai reziste 2 luni, tinand cont ca vara is mai mici sansele sa se extinda si sa il schimb doar in toamna. Nu stiu ce e asigurarea optionala pentru geamuri, CASCO nu am (nici nu cred ca poti face pentru o masina atat de veche) si sunt sigur ca polita rca nu acopera asa ceva.

Reply

faine jantele si usurele, sa le invarti sanatos! parbrizu daca nu l-ai oprit de la inceput nu prea mai avea mari sanse sa reziste, mai ales la drumurile noastre

Reply

Trebuia făcută o gaură în capătul crăpăturii, așa se putea preveni extinderea.

Reply

Da stiu, am citit undeva despre chestia asta. Totusi, pe langa gaura s-ar pune si ceva rasina pe fisura, cu rolul de a lipi si a o face mai putin putin vizibila. Am vazut ceva poze pe net si arata chair bine parbrizul dupa reparatie. Daca nu ma insel iti trebuie si ceva scula, care sa fac un fel de vid si sa absoarba cumva rasina aia in crepatura. Baietii la care am fost erau amatori, au dat gaura si au pus ceva lipici si gata. Eu n-averam timp, parbrizu era rece(decembrie), stiam ca deja era cam mare fisuria pentru a o opri si nici nu m-am agitat prea tare.. Saptamana viitoare sper sa il inlocuiesc si sa am liniste cu asta.

Reply

nu e rau. uite aici una de 15 cu slikuri Icon_biggrin

Reply

Sincer, nu prea am avut tangenta cu slick urile si nici nu imi dau seama cum e impartita greutatea. In cazul meu, janta are 5,9 si restul e cauciucul(logic Icon_biggrin). Oricum, sper sa reusesc sa iau macar 2 gume noi pentru vara si poate se mai schimba situatia(nu prea conteaza dar nha).
Intre timp am alta nelamurire. Vreau sa imi iau faruri stock sa scap de chestiile astea de pe masina. Am gasit la un tip, el zice ca sunt OEM(normal, omul incearca sa le dea, nici nu are de unde sa stiu din moment ce a drezmembrat o masina), dar mie mi se pare ciudat ca sunt Valeo. Made in France. Stie careva ceva?Icon_biggrin

Reply

incearca la cei din TM, vuia calin. daca nu ai nr de tel, ti-l dau pe privat.

Reply

Il stiu pe Calin, am luat multe chestii de la el, dar momentan nu are faruri de ej/ek. Mersi oricum de ajutorIcon_biggrin

Reply

un nou look plus cateva nimicuriIcon_biggrin

Reply

Nimicurile alea sunt importante tare. Am bagat eu lichid de servo de care nu trebuie si s-a dus caseta imadiat Icon_smile). Asa ca am mers si eu tot pe lichid Honda. Icon_biggrin

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew