This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Civic EG6 VTI

mie-mi place rosul de la alfa romeo competitione sau ceva....
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

pe langa ceva care iti place sa tii cont si de culorile care se schimba puternic la oxidare. la a mea desi a stat multa vreme in garaj si eu am incercat pe cat posibil sa nu o tin in soare tot este destul de oxidata si usor usor ia tenta rozalie, cel putin cand bate soarele in ea. liviu tu n-ai probleme din astea sau ai revopsito?

eu as zice un albastru din ala de la reno sau o visina putreda Icon_smile

Reply

mai, asta are stand de vopseluri, cabina de vopsit, o face cum vrea degetul lui aratator Icon_biggrin
crx-ul nu l-am vopsit inca, doar civicul. nu am avut astfel de probleme nici in trecut. probabil depinde cu ce fel de lac a "imbracat-o"

Reply

Pentru mine un gri inchis a fost tot timpul in topul preferintelor la o revopsire. Chiar astazi a trecut cineva pe la mine cu un EG. Masina a fost un 1.3 intr-o culoare rozalie-rosie. A fost revopsita complet intr-un gri care vine pe noul CR-Z (nu am retinut numele exact al vopselei) dar vreau sa zic ca arata exceptional.

[Image: IMG_20120915_175303.jpg]

[Image: IMG_20120915_175508.jpg]
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Bate spre Thunder Gray-ul meu si a lui Traian Icon_biggrin.

Reply

Te poti inspira si de aici: http://www.hondatalk.ro/showthread.php?tid=81

Reply

(14-09-2012, 21:00)LIVIU_CTS Wrote: mie-mi place rosul de la alfa romeo competitione sau ceva....
Ieri am facut teste de culoare, pe codul asta, se pare ca sunt 2 nuante, daca pana acum eram 90% ca asa o vreau, acum am indoieli, hai la o cafea te rog, iti arat si tieIcon_smile

(14-09-2012, 23:34)kinky_boy Wrote: pe langa ceva care iti place sa tii cont si de culorile care se schimba puternic la oxidare. la a mea desi a stat multa vreme in garaj si eu am incercat pe cat posibil sa nu o tin in soare tot este destul de oxidata si usor usor ia tenta rozalie, cel putin cand bate soarele in ea. liviu tu n-ai probleme din astea sau ai revopsito?

eu as zice un albastru din ala de la reno sau o visina putreda Icon_smile
De obicei se intampla asta cu acele culori simple, fara metal flakes sau perle care, de obicei se aplica cu lac inclus, vopseaua fiind in acelasi compus cu lacul (deci nu separat) tinde sa se "decoloreze" de la soare.
Vreau rosu, rosu aprins, recent am "trecut" princ culorile amintite de tine, nu se prea potrivesc pe Honda (parere personala).
(16-09-2012, 00:52)yulasinio Wrote: Pentru mine un gri inchis a fost tot timpul in topul preferintelor la o revopsire. Chiar astazi a trecut cineva pe la mine cu un EG. Masina a fost un 1.3 intr-o culoare rozalie-rosie. A fost revopsita complet intr-un gri care vine pe noul CR-Z (nu am retinut numele exact al vopselei) dar vreau sa zic ca arata exceptional.
Nu, urasc argitiul, indiferent de nuanta, nu-mi plac cum arata masinile gri si nu-mi place nici sa aplic vopsea de genul asta. (no offence)
(16-09-2012, 14:19)maruta Wrote: Te poti inspira si de aici: http://www.hondatalk.ro/showthread.php?tid=81

Thanks!

Reply

Alb mat (poate cu putina tenta albastra) si jante pe 15 (deocamdata) verzi, asa ramane momentan, saptamana asta ma si apun de Hondina, problema-i ca mi-e masina de zi cu zi..deci gotta move fast sau...imi imprumuta careva o masina pe cateva zile?!Icon_smile))

Reply

hehe, baga ratuc-ul in functiune

Reply

(19-09-2012, 22:13)LIVIU_CTS Wrote: hehe, baga ratuc-ul in functiune

NUUUUU..nu bag alb de RATUC sau duba, relaxIcon_smile

Reply

Atunci poate incerci asa ceva daca tot vrei funky Icon_smile

[Image: 037.jpg]
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

cu jante roz Icon_chick

Reply

Merci! nu!, o fac alba mat cu jantele verzi deocamdata, oricum mai umbla masina doar 1-2 luni si iarasi hiberneaza, daca nu o sa fie ok...next paintjob in primavaraIcon_smile

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew