LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
mie-mi place rosul de la alfa romeo competitione sau ceva....
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 103 in 90 posts
Thanks Given: 32
|
|
pe langa ceva care iti place sa tii cont si de culorile care se schimba puternic la oxidare. la a mea desi a stat multa vreme in garaj si eu am incercat pe cat posibil sa nu o tin in soare tot este destul de oxidata si usor usor ia tenta rozalie, cel putin cand bate soarele in ea. liviu tu n-ai probleme din astea sau ai revopsito?
eu as zice un albastru din ala de la reno sau o visina putreda
|
LIVIU_CTS
|
|
mai, asta are stand de vopseluri, cabina de vopsit, o face cum vrea degetul lui aratator 
crx-ul nu l-am vopsit inca, doar civicul. nu am avut astfel de probleme nici in trecut. probabil depinde cu ce fel de lac a "imbracat-o"
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
Pentru mine un gri inchis a fost tot timpul in topul preferintelor la o revopsire. Chiar astazi a trecut cineva pe la mine cu un EG. Masina a fost un 1.3 intr-o culoare rozalie-rosie. A fost revopsita complet intr-un gri care vine pe noul CR-Z (nu am retinut numele exact al vopselei) dar vreau sa zic ca arata exceptional.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
Vali_Lj
Threads: 15
Thanks Received: 28 in 24 posts
Thanks Given: 13
|
|
Bate spre Thunder Gray-ul meu si a lui Traian  .
|
maruta
Threads: 18
Thanks Received: 71 in 58 posts
Thanks Given: 45
|
|
|
Antilles
Threads: 4
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 3
|
|
(14-09-2012, 21:00)LIVIU_CTS Wrote: mie-mi place rosul de la alfa romeo competitione sau ceva.... Ieri am facut teste de culoare, pe codul asta, se pare ca sunt 2 nuante, daca pana acum eram 90% ca asa o vreau, acum am indoieli, hai la o cafea te rog, iti arat si tie
(14-09-2012, 23:34)kinky_boy Wrote: pe langa ceva care iti place sa tii cont si de culorile care se schimba puternic la oxidare. la a mea desi a stat multa vreme in garaj si eu am incercat pe cat posibil sa nu o tin in soare tot este destul de oxidata si usor usor ia tenta rozalie, cel putin cand bate soarele in ea. liviu tu n-ai probleme din astea sau ai revopsito?
eu as zice un albastru din ala de la reno sau o visina putreda  De obicei se intampla asta cu acele culori simple, fara metal flakes sau perle care, de obicei se aplica cu lac inclus, vopseaua fiind in acelasi compus cu lacul (deci nu separat) tinde sa se "decoloreze" de la soare.
Vreau rosu, rosu aprins, recent am "trecut" princ culorile amintite de tine, nu se prea potrivesc pe Honda (parere personala).
(16-09-2012, 00:52)yulasinio Wrote: Pentru mine un gri inchis a fost tot timpul in topul preferintelor la o revopsire. Chiar astazi a trecut cineva pe la mine cu un EG. Masina a fost un 1.3 intr-o culoare rozalie-rosie. A fost revopsita complet intr-un gri care vine pe noul CR-Z (nu am retinut numele exact al vopselei) dar vreau sa zic ca arata exceptional. Nu, urasc argitiul, indiferent de nuanta, nu-mi plac cum arata masinile gri si nu-mi place nici sa aplic vopsea de genul asta. (no offence)
(16-09-2012, 14:19)maruta Wrote: Te poti inspira si de aici: http://www.hondatalk.ro/showthread.php?tid=81
Thanks!
|
Antilles
|
|
Alb mat (poate cu putina tenta albastra) si jante pe 15 (deocamdata) verzi, asa ramane momentan, saptamana asta ma si apun de Hondina, problema-i ca mi-e masina de zi cu zi..deci gotta move fast sau...imi imprumuta careva o masina pe cateva zile?!  ))
|
LIVIU_CTS
|
|
hehe, baga ratuc-ul in functiune
|
Antilles
|
|
(19-09-2012, 22:13)LIVIU_CTS Wrote: hehe, baga ratuc-ul in functiune
NUUUUU..nu bag alb de RATUC sau duba, relax
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
Atunci poate incerci asa ceva daca tot vrei funky
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
LIVIU_CTS
|
|
cu jante roz
|
Antilles
|
|
Merci! nu!, o fac alba mat cu jantele verzi deocamdata, oricum mai umbla masina doar 1-2 luni si iarasi hiberneaza, daca nu o sa fie ok...next paintjob in primavara
|
|