This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Civic EG3 '94 1.3 16V, white&black

e simplu, unu de aici, unu de acolo...ban cu ban se face multi bani.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Foarte bine ai facut w33bb0. Am luat si eu un cadou pentru Andree de Valentines de pe net si nu m-ai ajuns. Reclamatie la paypal si pe toate site-urile si daca nu rezolv nimic la politie. Daca ii lasi se invata...
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Bravo w33bb0, nu trebuie sa te lasi. Pe bune ca uneori am impresia ca unii cred ca banii se gasesc pe jos sau in vreo gradina magica din spatele blocului. Asa si cu unguru' asta...Probabil mizeaza si pe faptul ca este la Cluj si tu la Buc si nu te deplasezi pana acolo.

Reply

Buuun! Astazi mi-a venit prin email decizia ANPC-ului, dupa cum urmeaza:

RECLAMATIA DUMNEAVOASTRA ARE NR DE INREGISTRARE 2250 DIN DATA DE 01.03.2012
OPERATORUL ECONOMIC A FOST VERIFICAT SI S-A STABILIT MASURA DE RESTITUIERE A CONTRAVALORI PLATITE CU TERMEN LIMITA PANA IN DATA DE 30.03.2012.
VA RUGAM SA NE COMUNICATI UN NR. DE TELEFON LA CARE PUTETI FI CONTACTAT

Acu' sa vedem daca se si conformeaza idiotul. Ca de-abia-l astept! Plangere penala nu facusem impotriva nimanui, da' nu-i timpul pierdut.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

tre sa dai o bere pentru consiliere si incurajare Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Stai sa se si execute trompi ala.
Se duc direct la urmatorul proiect monedele astea Icon_biggrin
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Moaaaaaaa super tare...Bv w33bb0!!!

Reply

Asa bade, nu-l lasa sa mai tepuiasca si alti oameni da-l incolo de nesimtit.

Reply

Daca trebuie sa dai o bere la toti care ti-am sarit in cap sa il arzi, nu mai ramai cu nimic Icon_razz Icon_lol
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

bv, bun asa Icon_smile tre sa se conformeze omul ca alta cale nu-i!

Reply

(28-03-2012, 15:21)yulasinio Wrote: Daca trebuie sa dai o bere la toti care ti-am sarit in cap sa il arzi, nu mai ramai cu nimic Icon_razz Icon_lol

Dau, bre, ca nu-i bai. Sa-l vad un pic perpelit la foc mare si dau. Dupa cum i-am zis si lui: mai dau odata pe-atat sa vad ca nu dormi linistit, cum n-am dormit nici eu de nerabdare asteptand la cage.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew