This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Civic EG3 '94 1.3 16V, white&black

Tulai mult a mai trebuit taiat din ea, macar bine ca o faci de la A la Z.

Oare am intrebat ce culoare va fi la gata Confused
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Nu stiu daca ai mai intrebat, dar raspund oricum: momentan sunt hotarat la alb semimetalizat cu negru mat structurat. Mai e insa foarte mult pana ajungem la vopsit Icon_smile

Reply

pai ia uita-te la orice masina, si noua, toate au mastic pensulat pe suduri. sunt zone predispuse din cauza suprafetelor retentive, denivelari datorate sudurii. cu cat sunt mai protejate, cu ata mai bine Icon_wink
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Pai alea se dau, man, evident. Din cate am inteles cu cea mai ok chestie care se poate da pe suduri. Nah... tinichigiul stie el ce stie Icon_smile

Reply

Bun, s-au miscat chestii la masina. Acum am revenit de la ASKO si caroseria este gata refacuta si de nota 10. Masina va ajunge la coasta cu siguranta. Mai are nevoie de multe. Cel mai curand vor aparea scaunele si rollcage-ul. Mai necesit faruri, rezervor si motor Icon_smile

Un mic teaser:
[Image: 96a833e6b635b5124c396e879ac7dffb.jpg]

Reply

Daca o bagi la coasta sper ca ai sudat-o pe dedesubt Icon_smile Asteptam ce poze cu starea ei actulala.

Reply

Poze n-am facut azi, da' nici nu-s foarte multe modificari. S-a lucrat la o gramada de elemente de tinichigerie ascunse. I s-a pus capota motor noua, s-au refacut gaurile pentru suruburile de prindere ale mastii fata, gaurile pentru suruburile de fixare ale gatului de rezervor etc. Munca multa si migaloasa. Masina a fost terosonata in enshpe mii de straturi si grunduita cu Zn.

Se vor ranforsa prin sudura oalele de amortizoare, lonjeroanele in intregime si (poate) stalpii. Apoi va veni cage-ul, care o rigidizeaza de tot Icon_smile

Am uitat sa mentionez ca va fi curatata in intregime si la interior si se vor muta toate conductele si cablurile prin habitaclu. Si am inceput sa explorez cu Marius posibilitatea de a trece pe frana de mana hidraulica Icon_biggrin

Reply

Schimbarea la frana de mana hidraulica nu e foarte grea daca refaci traseul de conducte iar daca tot esti la capitolul asta, sa pui si o valva pentru reglajul franarii fata/spate.

Reply

Masina va sta in teste mult si bine dupa ce e inchisa. De asta poti fi sigur.
Are cineva idee daca imi poate aduce careva o masina din Germania la un pret confortabil? Ma intereseaza sa se duca acolo, s-o ia cu acte si sa mi-o livreze la scara.

Reply

Wow...tot respectul pt munca si banii investiti...Abia astept sa vad pozele cu ea gata!!!

Reply

unde s restu de poze?

Reply

S-o fi gatat filmu la aparat Icon_biggrin

Reply

Sau poate le developeaza acuma Icon_smile

Reply

N-am avut timp nici de mine in ultimele luni, daramite de masina.
As promite ca atunci cand se mai misca ceva, voi pune poze sa va saturati, insa mi-e ca ma ia lumea de neserios. Asa ca voi spune doar ca am sa fac tot posibilul sa pun cat mai multe poze cand se mai misca ceva.

Reply

Bafta w33bo...frumos ce faci tu aici..iti tin pumnii si stiu ca nu e usor...keep up Icon_wink

Reply

Sa revigoram un pic...
In doua saptamani urmeaza sa plece spre RO asta: http://www.customcages.co.uk/Rollcage/Lo...Multipoint
Me very very happy!

Altceva nu s-a mai intamplat cu masina din pacate, ca n-am avut timp absolut deloc. Mi-am gasit insa cea mai mare parte din cele necesare: scaune, centuri, suspensie, frane (la astea n-am preturi inca), rezervor (de competitie), lumini, sistem de stingere a incendiilor (cam piperat la pret, da', hai, sa zicem) etc.

Inca imi lipsesc: motor (cam ultima piesa pe care am s-o caut), geamuri (de fapt doar parbrizul, ca restul le am, dar nu-s multumit de preturile pe care le-am primit pentru chedere, sau de timpul de livrare), conducte (le vom trage prin interior - nu ramane nimic pe dedesubt), pompa de benzina (aici chiar tre' sa vedem ce facem) si altele care nu-mi vin in minte momentan.

Dupa aia... incepem cu chestiile cu adevarat interesante: kit de ambreiaj cu volanta usurata, racire suplimentara la ulei, in functie de motorul ales poate si ceva schimbari pe la cutie pentru reprize mai bune. Dar, pana la astea, va apuca sa vada ceva teste Icon_smile

Revin cu detalii (si poze sper) cand apare cusca si se face intarirea sudurilor, acoperirea gurii de alimentare (rezervorul va fi in portbagaj)

Nu ma mai hazardez sa dau termene, ca iar ma fac de ras Icon_smile

Reply

Bun asa, macar e un inceput. Sa speram ca va fi gata pana la primavara Icon_razz
Sper ca ai un sudor bun pentru ca din experienta cusca nu o sa vina perfect si va mai trebui prelucrata un pic.

Bafta si asteptam update-uri

Reply

f tare, sa vedem imagini ca de citit ne-am saturat in studentie Icon_razz

Reply

Din pacate, dupa cum unii poate stiti deja, masina intra la dezmembrat incepand de azi. Motivele nu prea mi-as dori sa le discut, insa va zic atata: nu faceti afaceri cu Laszlo Tamas din Cluj si cu al sau L.T.L. Sport!

Daca era din Bucuresti, pana acum eram calare pe el, dar 3500 de lei nu justifica drumul pana la CJ numai pentru placerea de a-i numara maselele. Am sa am grija sa-i trimit OPC-ul pe cap cu toate urarile de bine pentru el si tot neamul sau.

Revenind la subiect, in zilele ce urmeaza voi pune o lista cu ceea ce e de dat si cu preturile la care se dau. In principiu as prefera sa dau masina cu totul, la un pret mult mai mic decat pretul pe care l-as obtine probabil vanzand piesele una cate una, mai ales ca multe-s noi-noute.

Ce urmeaza? Niste upgrade-uri pe FK2 pe care planuiam sa le fac mai demult si, (in functie de buget) anul asta sau anul viitor, un DelSol.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

cu ce se ocupa individul ala ca nu am auzit de el?

am gasit ceva:
http://ro.linkedin.com/pub/lászló-tamás/48/18a/43

i-am gasit profilul pe facebook, am gasit in poze ceva cunostinte comune, poate aflu ceva.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew