This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Civic EG3 '94 1.3 16V, white&black

Icon_cry Nu exsita sanse sa te rasgandesti? Te ajut eu sa faci rost de o cusca?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

@Liviu: cu dat tepe cred ca se ocupa, pentru ca altfel nu-mi explic. Cica era dealer al Custom Cages in RO, dar, in urma discutiilor mele cu ei, l-au dat afara.

@Yula: nu mai vreau sa ma razgandesc pentru ca m-am saturat de subiectul masinii aleia. Mi s-a luat pana peste cap. Vreau doar sa uit de ea. Sunt gata s-o dau la cel mai pricajit pret de dumping, numai sa stiu ca am uitat de ea.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Nu mai bine o lasi o perioada pana ce iti trece supararea si apoi treci la treaba Icon_wink
Pentru ca nu ti-au iesit fitele cu unul nu inseamna ca trebuie sa renunti la proiect, mai ales acuma dupa ce ai lucrat atata la el.

Reply

Am tot lasat-o, omu'! De peste juma' de an am tot lasat-o. M-am acrit de cat am lasat-o. Nu o mai dau la intors, serios. Ca s-o inchid fara rollcage e o tampenie, pentru ca ma aleg c-o masina asa-si-asa de peste 10.000e, iar psihicul meu nu concepe asta. Ca s-o continui, fara un rollcage adecvat, nu reusesc sa fac din ea ceea "ce trebuie" si iarasi o dau in struto-camile. Pe orice parte o iau, continui sa pierd si, cel mai important, imi halesc neuroni in continuare.

Pot renunta la banii bagati in ea fara sa pierd nopti de somn. Insa, sa stiu ca e in continuare o gaura neagra in care tot arunc bani... asta nu-mi da pace noaptea. M-am fript cu ea cand am cumparat-o, m-am fript cu rollcage-ul, iar, a continua sa bag bani in ea stiind ca nu are sanse sa iasa ce-am gandit eu sa iasa de la bun inceput, e prea mult pentru linistea mea interioara. Pur si simplu refuz. Daca doreste cineva sa o ia si s-o puna pe drum sau pe circuit, i-o dau la un pret MULT sub valoarea pieselor.

2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Nu inteleg de ce nu poti lua un roll cage acuma si sa continui proiectul? Ai pierdut banii care i-ai dat la ala pe roll cage?

Reply

Yula, nu mai am nici forta necesara sa discut despre motivele pentru care renunt la proiect, crede-ma! Refuz sa mai torn galeti de bani in proiectul asta care sufera setback dupa setback. Teapa pe care mi-a dat-o ala d-aia se cheama teapa: ca banii-s la el, iar M**A la mine Icon_smile

2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Gata nu mai zic nimic Icon_biggrin

Sper sa iti recuperezi cat mai mult din banii investiti.

Reply

nasol ca ai pierdut banii, si eu is patit cu o fosta proprietara unde am stat in chirie si nu mi-am mai luat garantia inapoi si asta dupa ce am tinut de scandal 1 an de zile, in cele din urma am cedat ca faceam alte prostii. De fapt si acum ma apuca cateodata sa imi iau banii da nu am mai gasit-o, o fi murit draq ca si asa facea degeaba umbra pamantului.

Asta e, cand e sa nu fie nu se intampla si pace! Bafta la vanzare si totusi nu o da chiar pe nimic.

Reply

bah frate, mai da-mi detalii despre om, cu ce se ocupa, mai cunosc oameni in cluj implicati in motorsport (rally, coasta, moto) macar pot sa il fac de kko pe piata.
culmea, individu figureaza la perosana de contact romania pe site-ul Ohlins (care nu cred ca mai necesita detaliere).
ma mai cedat si eu uneori in viata in situatii imposibile, insa nu am iertat niciodata. razbunarea e o calitate rara dupa parerea mea, fapt ce face posibila existenta gunoaielor printre noi.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

imi pare rau sa aud astfel de vesti mai ales dupa ce aveai de gand ... stiu prin ce treci si iti inteleg atitudinea, pune stop, ia o pauza si data viitoare foarte multa grija si atentie inainte sa incepi un astfel de proiect !

Reply

@Liviu: pai mare lucru nu stiu nici eu despre el. Era trecut pe site-ul customcages.co.uk la sectiunea Fitting pentru Romania. De-acolo l-am luat, i-am dat banii, mi-a spus (telefonic) ca in 3 saptamani primesc cage-ul, iar asta era prin octombrie sau noiembrie (nu mai stiu exact). De-atunci am vorbit cu cei din UK, care s-au scuzat, dar au spus ca nu le-a platit, dar ca stiu de comanda si ca, in momentul in care isi primesc banii, imi trimit cage-ul. De atunci el imi tot vinde povesti cum ca a platit, dar ca banca i-a blocat conturile, ca verzi si uscate. Pana la urma cei din UK au si produs kit-ul, l-au tinut numa' sa-l trimita, dar nesimtitul n-a platit. S-au si oferit sa-mi dea o reducere pentru el, da' nu-s chiar cel mai prost din curtea scolii. Pana la urma l-au eliminat din schema de la ei de pe site.

Momentan nu vreau sa mai bag bani in masina aia. E o chestie de pisihic. Am pierdut, imi limitez pierderea si ma apuc pe indelete de altceva, dar cu mintea curata, fara grija aleia. Masini vor mai fi, idei la fel, bani... ii gasim si pe-aia. Noi sa fim sanatosi Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

tu nu ai platit in baza unei proforme? tu nu ai cum sa-l reclami? sa-l dai in judecata?

Reply

In baza unei proforme am platit, evident. La OPC voi apela, insa la judecata nu ma duc pentru ca inseamna alta bataie de cap si tocmai bataia de cap vreau s-o evit Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

nu faci bine man, d'aia exista indivizi d'astia. gandeste-te ca pt. ce ti-a facut tie a fost probabil incurajat ce altul inaintea ta care probabil nu vroiau bataia de cap. astia nu trebuie lasati!

Reply

+1 de accord cu Liviu, trebuie sa il belesti de viu prin orice cale posibila. Poate prin asta o sa impiedici si pe altii sa fie tapuiti.

Reply

Clar nu trebuie lasata asa treaba, bataie de cap cu judecata nu trebuie sa ai, angajezi un avocat si se ocupa ala de tot iar banii ii ia de la nenorocitul ala.

Reply

Aoleooo! Vrea omu' sa doarma linistit noaptea si voi il tot inghiontiti Icon_lol
Ok, am sa vad cum rezolv cu OPC-ul mai intai (ca il f*t si aia de nu se vede daca intra pe mana lor, mai ales ca intr-adevar a comis-o, nu s-au sculat ei pe partea gresita dimineata), iar apoi, daca mai e cazul, poate recurgem la altele.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Daune interese de macar aceeasi suma trebuie sa ii ceri, castigi 100%...nu mai zic ca e inselaciune si poate infunda puscaria destul de usor.

Reply

categoric! nush cum daku ai dat de unguru care nu trebuie, astia de obicei sunt parolisti.

Reply

Gata, am dat la ANPC reclamatie. Am dat-o prin email, evident, ca n-am timp sa ma preumblu si-am dat-o la Cluj, ca de-acolo e tembelu'. Si, da, se pare ca s-ar putea incadra si la inselaciune. Acu', io ce sa-i fac? L-am iertat prea multe luni din octombrie pana acu'...

Cand am vorbit mai demult la telefon si i-am zis de ANPC, mi-a spus "am inteles ca ma si ameninti", dar i-am atras atentia ca asta nu e o amenintare, ci o doar o consecinta. Chiar nu stiu ce dracu' o fi fost in capu' lui sa dea teapa asta. Nici macar nu-i vreo suma sa merite riscul...
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew