This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

CTR EP3

harta e pusa de mult, cu versiunea veche. intre timp am facut upgrade si tin minte ca a aparut avertizarea ca trebuie scoasa harta din ecu. as vrea sa ma mai uit ce mai e prin parametrii, ca n-am mai facut asta din primavara cred
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

pai poti sa faci upload cu versiunea noua 2.8.10 dar   daca nu modifici nimic mai bine o lasi asa .

Reply

gata si astea sa vedem cum vor arata pe masina , masina care a facut in 12 luni 60 km  Icon_biggrin

[Image: 4w7Kdni.jpg]

[Image: jvoPyjO.jpg]

Reply

refacut ...

scule noi , rezultate noi.  shoot like glass , no polish   Biggthumpup
... cum arata in realitate  Icon_biggrin

Reply

iti faci freza in ele Icon_biggrin
bravo. treaba de calitate ca intotdeauna !

The following 1 user says Thank You to kinky_boy for this post:
  • Tomi
Reply

ce culoare sunt alea de evo? arata f bine Icon_biggrin

The following 1 user says Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  • Tomi
Reply

culoarea e LY7P , Audi.

The following 1 user says Thank You to Tomi for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

[Image: cLopnSd.jpg]

[Image: oir78k1.jpg]

Reply

deci vii? Icon_smile

Reply

oem look, tot pe alb as vota Icon_biggrin

Reply

nu mai ajung la rally.  pana la harghita anul viitor (daca mai sunt prin tara atunci) pass total.

referitor la roti nici eu nu eram incantat insa dupa ce le-am pus sus mi-au placut.

in realitate arata interesant in bataia luminii si au un metalizat interesant si au metalic control corect fara umbre.  

se poarta si la case mai mari, asa ca am zis sa-i dau un go, sa intre la hibernare cu roti curate ....  Icon_smile

[Image: Nj2qCTV.jpg]

[Image: aHMN9Mx.jpg]

[Image: WUFVcpl.jpg]

Reply

Un fel de gunmetal da altfel Icon_smile. Plt ce n-ai venit? Veneati pana la cj si apoi veneati cu noi. Pana la anu' mai e mult....

Reply

Dau foarte bine pe mașină. Să le învârți sănătos

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • Tomi
Reply

am terminat masina, refacut o parte din instalatia electrica prin bord , vopsit consola centrala (negru mat, nimic special) si curatat tapiterie.   a intrat la iernat  Icon_neutral

[Image: 7kCRD55.jpg]

[Image: v0iM66u.jpg]

Reply

nici nu iesire bine de la iernat :Icon_biggrin a facut 1000 de km anul asta?

Reply

cca 400 km, anul asta  Icon_smile

... dupa cum se prezinta situatia in tara o inmatriculez inapoi pe Italia la anu`.

Reply

cred ca e printre primele ep3-uri din europa cu cei mai putini km. Baga mare la dansa ca-i pacat de munca si banii investiti sa nu te bucuri de ea.

Reply

stai linistit ca o tin de track si evenimente.  anul asta e drept a stat pe dreapta  Icon_redface

cand motoarele vor da semne de oboseala le facem full rebuilt cosworth.   Biggthumpup

Reply

De ce zici că vrei să o înmatriculezi pe Italia?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

se pare ca impozitul va fi mai ieftin acolo

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew