This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

CTR EP3

Trebuia sa fac poze la Fit-urile de aici. La un garaj aveau pe putin 20 in stoc daca nu mai multe...la fel si Prius-uri.

Sa o invartiti sanatosi Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Cat am cautat si io una pentru mama, nu am gasit nicicum...s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea fara probleme!

Reply

mersi mult. masina e a lui batranu , in loc de agila

Reply

fiabile, spatioase dar ca performante am inteles ca sunt slabe rau. Sa o foloseasca sanatos fara incidente.

Reply

merge bine masina nu e slaba.   modelul  vechi , ala cu 8 bujii e cam dezastru. 

@ Adi , am luat-o de la un amic din Alba ce sta in Cluj.  mai are una daca vrei , manuala pe gpl , e pe olx.

late edit,  

i-am reglat azi supapele si schimbat uleiul in motor si in cutie + toate filtrele.  
masina avea tot oem honda la filtre , luna trecuta a venit asa de la "nemti" insa am schimbat totusi.

miraculos din nou MotylGear 75w 80 si pe cutia asta Seiki , efectiv nici nu se mai aude cum schimba.  
motorul era curat luna, zero uzura pe came.  l-am dat 3.6 litri de Aral 5w 40 si am spalat motorul cu el dupa care am pus Motul A5/B5 pe spec.

bujiile sunt ca si noi,  mai am de pus placute frane spate si la gara....

Reply

75w80 sau 90?
in ctr ai tot asta sau 140-u?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

75w 80

in ctr am Total 75w80 ceva formula noua

Reply

90 sau 140 nu ai incercat?

Reply

(30-06-2017, 15:13)LIVIU_CTS Wrote: 90 sau 140 nu ai incercat?

90 am incercat eu si la rece primavara toamna, iarna agata a 2-a si mergea cutia ceva mai greu pana se incalzea. 140 a incercat Tom si tot asa la rece nu era ok insa dupa ce se incalzea schimba normal ... totusi cred ca asta a ajutat la problemele mele de mai tarziu.

dupa mtf totul merge lin, n-am fost niciodata pe circuit cu el si sa trag serios de masina sa vad daca face fata, altfel pe strada mi se pare ok indiferent de stilul si perioada de mers.

Reply

prima data am avut ala de curse de la motul 90. mergea ca naiba. am tot vb cu oilman din uk si mi-a dat cateva sfaturi, asa am ajuns la MotylGear 75. e un produs pe specificatie PSA. in Italia la dealer am luat niste Total 75 de uz intern si am bagat in ctr, accord si megane.

pe track sesiune intensa cam trebuie 90. eu am mers si cu 75. aveam de gand chiar sa pun sonda de temperatura in cutie avand deja aparatura ,insa nu le-am mai montat veci.

Reply

Io merg de mult cu 75w90, pentru cutie cu dif nu mergea 80, si merge muuult mai bine cutia decât cand aveam MTF original; am pus acum 2 luni si in alalalt CTR alb si s-au îmbunătățit lucrurile vizibil si la el.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

MTF e castrol syntrax la pret triplu pt ca scrie honda pe el

Reply

Mtf e pipi rau acu l+au subțiat sa continue să îl pună și in astea noi...am 75w80 și în accord si in concerto si is ok, pentru pista un w90 cred că ar merge mai bine !

Reply

pista numai in poze Icon_smile

Reply

edit                                      /

Reply

am scos ieri masina sa testez o strategie de VTC vtec crossover ,  insa surpriza ....  AFR-ul 13.20 flat era acum varza undeva la 12.98  ....

bineinteles ultimele reglaje au fost facute pe un kmanager prin 2014.  
acum varianta veche era inactiva si a trebuit sa downloadez ultima versiune si sa descarc harta din ecu.

... la re-upload face praf fuelling-ul datorita arhitecturii interne a softului care nu e identica din vari motive:

Quote:Forgive me, you're saying if the tables were used in the configuration attached, that using the new closed loop option will require retuning of the fuel tables themselves?

The car is already tuned to AFR targets to the new "Target Lambda" native settings.......

Hondata:

Quote:Not re-tuning, but adjustment  .......

... aproape 1 punct de AFR variabil in toata plaja  .... adjustment ....  Icon_evil

Reply

tre sa vad si eu la flashpro, sa nu fie la fel.

Reply

e la fel insa nu da asa peste  fuelling ci alti parametrii.  trebuie pastrata versiunea cu care a fost facuta harta, insa devine inactiva  ...  trebuie manarit software-ul sa nu mai stie de update-uri

cred se poate utiliza fara net si executabila rulata cu data fixa / active release date (run as date)

Reply

o sa pun o intrebare la vit sa vad ce zice vis-a-vis de treaba asta. poate o sa faca o revizuire la harta pt varianta actuala.

Reply

pai daca nu ai umblat la ea nu se schimba.  probleme apar cand harta e facuta cu o versiune de flashpro si o scoti din ecu / sau o incarci cu alta versiune.
la flashpro am avut probleme cu launch control si alti parametrii de functionare.  noroc ca nu si la fuelling.   
de atunci fiecare soft contine si versiunea de flashpro cu care a fost facut atasata.

la kpro de exemplu au tot introdus tot felul de features pt kpro4 printre care si tabele de compensare in WOT care nu prea se pupa cu versiunile vechi care oricum nu mai merg.  a trebuit sa-mi refac fuellingul azi .....

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew