This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

CTR EP3

99 petrom

Reply

km "originali" .  daca ma chinui bine scriu honda in loc de km  Icon_confused

Reply

nu poti sa-ti bagi si benzen? Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

pai de fapt de aia am desfacut Icon_smile  
.... aveam led-ul ars de la rezerva benzina si am pus si un vtec light in bord  (am eliminat scangauge unde era cel initial).  
daca tot am desfacut am testat sa vad ce si cum cu km ...  

[Image: 20160818_135802_zpsdbhodozx.jpg]

Reply

pai daca ai scule, tre sa faci si tu ceva Icon_biggrin

Reply

io sunt omul cu pozele ....  Icon_biggrin

....  un tip "romanesc" , la palnia asta commercially available peste tot daca i se taie preputul merge la fix in orificiul de la k20, dar cred ca si la restul.   asa lucram curat    Icon_smile    Biggthumpup

[Image: 20160819_124707_zpsuauev421.jpg]

[Image: 20160819_125220_zpsm5rybo2c.jpg]

[Image: 20160819_124517_zpsau8zrukc.jpg]

al doilea tip, tot sub egida "sa lucram curat" e recipentul cu ulei ce l-am uitat sub masina ..  si am plecat rapid sa testez ceva  Icon_redface Icon_biggrin

Reply

nu ca mine, care am uitat punga de celofan in inletul compresorului la scirocco si a facut kaboom. Icon_sad((

Reply

daca tot esti la capitolul fire, la mine, daca deconectez mufele de la scaun imi apare magaria de "airbag" in bord? ma gandesc la un upgrade la scaune, cu ceva recaro de megane/evora/vauxhall corsa vxr si vreau sa stiu ce drak tre' manarit sa nu am probleme cu luminile in bord. astea au si airbag poate le pot pune pe astea oem de honda si scap.

Reply

trebuie pusa o rezistenta daca se elimina airbag-urie. valorile sunt foarte mici de ordinul ohm.
la mine a mers cu volanul insa e mai simplu sistemul. trebuie sa fie pe net valoarea. 2 ohm cred, o valoare ce nu poate fi masurata decat cu aparat profi ...
cand am desfacut restul sistemului, am scos direct martorul din bord....

prin soft se poate insa nu recomand editarea pe alte platforme vazand ca e modificat via hondata.
pe de alta parte nu stiu daca Honda HDS stie sau permite dezactivarea lor (daca era VAG rezolvam intr-un minut ...)

Reply

am vazut azi niste honuiri facute in ungaria.  clasa 1  Biggthumpup  
.... de acum incolo acolo vor merge blocurile la facut indiferent de proiect.

Reply

bani?
unde?

Reply

maine merg incolo.  preturi in jur de 100+ pe bloc.   fac si chiulase insa nu au banc de cfm.  

pt chiulase avem in DE la 1000 complet insa e mult de asteptat dar e pro. CNC + CFM + 5 axe  Biggthumpup

[Image: P69-Probing_zpsmc5z9lnv.jpg]

Reply

pt chiulasa merg si degetele mele Icon_smile)))
este ceva profi si mai aproape, in austria. cauta google sau pe fb TK-motorsport. si astia au preturi.....peste 1000 coco o galeride de vw

Reply

pai oricum se trimit via curier, bani sa fie ...

Reply

disc brembo romania  34 euro bucata
doua discuri brembo franta  43 euro + livrare gratuita  Icon_confused Icon_confused Icon_confused Icon_confused

Reply

(25-08-2016, 23:39)LIVIU_CTS Wrote: pt chiulasa merg si degetele mele Icon_smile)))
este ceva profi si mai aproape, in austria. cauta google sau pe fb TK-motorsport. si astia au preturi.....peste 1000 coco o galeride de vw
600€ in portugalia o chiulasa la Veicomer !

Reply

600 si in Italia doar portare + raport cfm individual si total. 1000 cu scaune si restu` Icon_smile

Reply

(11-09-2016, 16:07)Tomi Wrote: 600 si in Italia doar portare + raport cfm individual si total. 1000 cu scaune si restu` Icon_smile
Aici e 600€ tot !

The following 1 user says Thank You to Toyboy for this post:
  • Tomi
Reply

e cadou  Icon_smile

dimpling tata  Biggthumpup

[Image: 11010614_808672242515785_3187252314208756586_o.jpg]

Reply

Citisem demult de varianta asta. Exemplul mingii de golf face sens.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew