am gasit in sfarsit (ieri) aparat laser la BM exact ca si Hunter-ul si am fost azi sa controlez ce am pe masina dupa 5 ani de la ultimul reglaj....
in acesti 5 ani am facut ceva track fara sa menajez masina pe vibratoare si vreo 6 iesiri in decor (fara spargere) demontat si remontat caseta de directie, incalecat borduri logitudinal (tare) , diverse viraje sacrificate prin padurile Italiei, diverse scapari soldate cu save-uri din fericire, doua etape de vtm amatori, un sarit pe sant la Poiana, etc etc
cand am pus masina pe stand si s-a facut biasul initial (longitudinal) la repunerea masinii pe plantane, cand am scos cuiele de blocaj deja se stia ca totul e in parametrii
ultimul reglaj (pt track) facut personal pe Hunter in Italia prin 2011.
am ramas gura casca cand am vazut screen-ul

e prima data cand doua aparate de masura vb aceeasi limba.
....normal vb de + 100.000 euro
atentie masuratorile sunt in grade si minute /sec , nu in grade absolut.
FATA
SPATE
in mm (cum se lucreaza inca prin .... uk) vine fata inchisa 1mm total si spatele inchis 0.4 total.
in grade (absolut) camberul vine
fata stanga -1.7
dreapta -1.6
spate stanga -2.05
dreapta - 2.28
a oscilat putin insa e neglijabil.
acum nu mai intru in detalii legate de ce zic unghiurile astea in dinamica pe unele drumuri pline de sleauri, apa, viteze mari, etc.
o sa refac oricum setup-ul si in functie de asta cat si de alte criterii.
una peste ma bucur ca am luat KW si SPC. nu or fi ele top dar pe langa faptul ca nu s-a deplasat geometria arata inca ca si noi. la fel bucsile oem vad ca sunt fenomenale.
de cand am masina asta am schimbat doar 2 capete de bara