This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

CTR EP3

in teorie un an, daca sunt resident. dar.... masina nu va fi numele meu, deci nu exista nici o lege sa ma impiedice sa conduc o masina oarecare (cu actele in regula ) in UE. am masina aici cu nr de Romania din 2007.

in afara de asta.....

http://www.dailybusiness.ro/stiri-auto/p...gal-79607/

Reply

....am mai decoperit ceva. fiind proprietar al masinii pot sa o inmatriculez in RO inainte de a o radiata din Italia. se face toata documentatia la fel doar ca politia romana taie in dou nr. de Italia si elibereaza un certificat care va trebui sa-l prezint la reintoarcere in Italia in vederea radiarii.

deci vin pe roti Icon_mrgreen

Reply

Intereseazate bine in tara sa nu te trezesti ca nu rezolvi nimic cand ajungi la politie.

Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

ar fi o treaba sa faca taxa de poluare la prima inmatriculare si sa tina cont doar de emisii insa eu as zice sa nu te bazezi pe astia asa de mult ca ei mint mult si fac putin. pana vii tu nu cred sa se modifice ceva.
zice bine yula, intereseaza-te sa fii sigur de asta sa nu ai surprize si sa trebuiasca sa lasi masina pe aici.

Reply

nu stiu inca exact cum sa fac. ideea e ca pot sa-i scot nr rosii 90 de zile si dac tot nu iese oricum o inmatriculez. pot sa las masina si in ro cateva luni.

Reply

m-am interesat si la noi si aici si se poate. mai mult un prieten a inmatriculat un motor tot asa.

dar o radiez pana la urma pt ca o trec pe alta persoana si mai trebuie sa recurez din asigurare de aici. o duc pe platforma dus intors.

in alta ordine de idei dupa ce am testat ceva la evacuare azi in cofiguratie pista, am montat toata linia oem + mapa pt RAR la noi.

stiti ceva despre posibilitate omologarii unor masuri noi la gume in talon? cand am facut Peugeot-ul mi-a zis omu' ca fara omologare de la casa mama nu se poate...

pe site-ul de la RAR scrie ca se pot omologa masuri apropiate in urma unor teste, etc

Reply

Se poate omologa orice in tara asta, trebuie sa stii cum sa pui problemaIcon_smile) eu la EG am si jante de 16" in talon...

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Reply

si eu stiu ca se poate daca vb cu aia acolo, numai ca pe taloanele noi nu se mai trece dimensiunea rotilor, eventual doar in suport electronic, in baza lor de date. asa ca daca te opreste pe strada in talon nu sctie cu ce roti trebuie sa fii.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

da stiu ca nu sunt trecute in talon de aia am si eu pe opel 16", dar vreau sa am trecut in cartea de identitate 215/45/17 si 225/45/17pt honda.

Reply

Cand vi in ro pana la urma?

Reply

masina ajunge weekend-ul asta, iar eu in primele zile din septembrie Icon_biggrin

Reply

Perfect daca vrei ti o gresez eu pana vi in tara Icon_wink

Reply

...nu pot sa cred cat de grea e evacuarea oem de pe EP3. n-am cantarit-o dar cred ca trece de 30 kg.

Reply

Cam pe acolo cred ca bat, la ITR era la 27 daca nu ma inseala memoria.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

ce-ai facut man cu inmatricularea?
a iesit ok pana la urma cu rar si toate cele?

Reply

....cica la Baia Mare nu au gasit nr de omologare pt masina asta.... asteptam "raspuns" de la Bucuresti...

Reply

cum vine asta ?

Reply

(24-09-2012, 12:24)Toyboy Wrote: cum vine asta ?

+1...cum dreaq nu au găsit certificat de omologare?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

ce nr de omologare aveti pe EP3 in CI?

Reply

la mine este : ABHN1122712I4CE3

daca iti mai trebe ceva da un telefon

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew