This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

CTR EP3

Mecanici din aia din spatele blocului, nu?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

nu stiu cine sunt, la cine a dus batranu' masina, dar o sa-i cunosc cat de curand.

Reply

ce oameni Icon_chainsaw, ar trebui ca atunci cand merg la medic sa fie reparati in acelasi mod cum "repara" ei masinile.
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

...da. am curatat turbina si geometria variabila, eliminat EGR complet si deviat vacuum-urile dupa placul meu Icon_biggrin
masina merge ok, urmeaza sa vedem cat costa cuzinetii si segmentii si alte cele....

[Image: IMG_2032.jpg]

azi dimineata a ajuns Honda si intr-o juma de ora o tai la IRC Sanremo sa bagam doua probe de noapte Icon_biggrin

[Image: IMG_2036.jpg]

Reply

ii sta mai bine cu nr de ro Icon_biggrin , distractie placuta la probe!

Reply

cat a fost miscarea mane ?

Reply

la bani te referi? in jur de 4000 total (3060 taxa + alte plati + platforma dus intors in Italia)

Reply

3000 Euro taxa Icon_yikes?
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

...revenit de la Sanremo. o cursa foarte saraca , putini inscrisi, multe abandonuri, campionat in moarte sigura.

a fost si un EP3 de "A" care era de fapt un N cu cutie secventiala. omu tragea la locul I la bataie cu un Clio Williams ex A7 insa a zburat afara Icon_cry

http://youtu.be/EEDCatpszyI?hd=1

http://youtu.be/YcMcJ_cPoUY?hd=1

video rally:

http://youtu.be/UP9dEM5qUjA?hd=1

Reply

Am vazut si eu imagini la TV de la IRC. Foarte frumos traseul...si periculos.

Reply

da, ai dreptate. am fost la multe editii, prima data in 1997.
probe inguste si lungi, pe cateva m-am jucat si eu. sunt portiuni foarte umede cu frunze lipite de asfalt si nu prea e loc de manevre daca pleaca masina....

se vorbeste ca de la anu sa revina in mondial Biggthumpup

Reply

@Tomi, iti recomand sa mergi odata in Corsica sa te dai pe-acolo. Atatea curbe si strazi inguste nu am vazut in viata mea. Sunt portiuni de zeci de km unde nu te intalnesti cu nicio masina (nu ma refer la drumurile principale, ci la cele din munti, care traverseaza insula dintr-o parte in alta).
Si mai este si frumoasa insula.Biggthumpup

Reply

stiu man inca n-am ajuns acolo desi am vrut de multe ori sa merg. toate drumurile de munte din Franta, Italia sunt foarte inguste si supervirajate.

pe unde am fost peste tot m-am dat pe probe, cel mai tare a fost in 2009 la Mille Miglia unde intre treceri am facut o cursa a fanilor pe o bucata de proba. a fost nebunie curata deoarece drumul era plin de bile si spectatorii ne incitau la maxim. ca masini erau Clio RS, Citroen Saxo, Clio Williams, 2 x Mitsu Evo, 1 STI, Peugeot 306 GTI si Honda mea care era atunci stock.

si aici unde stau eu am asa ceva la doar 30 km departare, iar in spatele casei am o portiune de deal cu cca 4 km de drum unde am facut o gramada de teste de suspensie.

problema e ca e foarte periculos jocul asta in circulatie deschisa, mai ales dupa ce te prinde valu si ritmul Icon_biggrin

Reply

ieri m-am uitat si eu la niste rezumat ale raliului iasului. mai frate, sunt unii care chiar nu inteleg cum pot arunca banii pe geam. ii vad de mult timp cum merg, ca fanu, elemente de baza executate aiurea (cum dracu sa vezi un subi care da o tura de rondou cu rotile bracare maxim spre viraj, si sa se mai si intrebe ce nu merge bine) de toata jena. jur ca imi e dor de etapele alea vechi cu golf2 si alte cazane, care macar stiai ca au niste limite si oamenii merg cum si cu ce pot. sa vezi subaru si mitsu ca subvireaza in draci imi vine sa dau cu mamaliga in ei.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

prima cursa ce am vazut-o acolo a fost in 1997, mondial. Makkinen, McRae, Sainz, Demevius, etc etc. alta liga....

un video din perioada aia,

http://www.youtube.com/watch?v=AjpbUm02Gn8

Reply

bai, nu e asta modelul cu restrictorul-iris pt care si-au luat bann toyota?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

incet incet, incep pregatirile de track Icon_biggrin

[Image: IMG_2083.jpg]

The following 1 user says Thank You to Tomi for this post:
  • yulasinio
Reply

ma gandeam eu ca n-ai pierdut stickerul Icon_biggrin arata f fain pe casca

cand sunt sesiunile? acolo e mai cald?

Reply

mersi man! treaba incepe prin sfarsitul lui noiembrie si tine pana in primele zile din martie (Monza)

in perioada aia probabil e mai cald ca si in Romania, cu temp in jur de 2 - 7 grade.

Reply

Place stickerul de pe casa Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew