This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

CRX 1.6 esi (ED9), Flint Black

Ma gandesc la o suspensie reglabila pe duritate. Ceva in genul meisterR, dar mai ieftin. Ce imi recomandati ?

Reply

Ground control + Koni ssp3, nu is scumpe dacă vrei ceva serios !

Reply

Koni Yellow?

Reply

(10-03-2015, 01:33)kmr Wrote: Koni Yellow?
Da, dar cu ceva valve mai tzepene Icon_wink...ssp3

Reply

m-am orientat acum pe tein street advance. vine undeva la 600 de lire cu tot cu transport. ce ziceti?

Reply

Eu zic ca-i bine Icon_wink

Reply

Parca era vorba de buget Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

si este vreuna mai ieftina cu reglaj pe duritate ? cu calitate acceptabila macar... ?

Reply

Koni Yellow ( ma refer la amortizoare) . Costa vreo 420 Eur noua, cu garantie, in Ro.

Reply

ai facut un calcul cu tot cu arcuri sa vezi cat vine? ma refer la ceva gen eibach sau h&R .....
dintre kit-urile reglabile pe duritate ar mai fi d2, kw v2, j2, skunk2, meisterR...cel mai ieftin, d2- 550lire fara transport.
Daca stie cineva vreo varianta mai buna decat tein ii voi multumi si ii voi ramane indatorat !
Un copy-paste la specificatiile de la Tein Street Advance...
Steel Construction
Twin Tube internal construction
Larger piston diameter for strut type front and rear (22mm)
Improved wider 16 level damping force adjustment
Ride Height adjustable via spring seat
Powder coated damper body
Non-welded ZT coated Adjustment Tube
Full-Length Dust Boots
1-piece Aluminum Spring Seat with Delrin Thrust Washer
Available for Overhaul
1-year Manufacturers Defect Warranty

Reply

Da' unde ai gasit cu 600 lire?
Da, e ieftin, eu ma gandeam doar la amortizoare Icon_biggrin

Reply

Si da, yulasinio , era vorba de buget, dar mai am un crx care avea nevoie de suspensie, iar pentru el aveam varianta sa-mi iau amortizoare kyb ultra sr cu arcuri eibach = 500 de euro...m-am gandit ca mai bine mai pun 300 si voi avea reglabila pe duritate pe care sa o folosesc la curse , si o mut pe asta ce e acum pe masina asta(ap coilovers), pe crx-ul de oras , care avea oricum nevoie de suspensie noua....deci doar pentru ca era necesara investitia asta la celalalt, de aia am ajuns sa-mi iau.

Reply

Defapt e mai putin de 600 lire...am zis si eu asa ca ma mai "fura" astia la schimbu valutar.
Aici am gasit... http://www.ebay.com/itm/271787182680?_tr...EBIDX%3AIT
+transport 40 lire.

Reply

Atunci nu mai sta pe ganduri si ia Tein-urile si sti o treaba Biggthumpup Ma gandeam ca nu vrei sa investesti atatia bani, de aici si postul meu.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Pai nu as fi vrut . Fac un mare efort. Dar e o necesitate. Pentru ca celalalt are neaparat nevoie de suspensie completa. Macar ma bucur ca sunteti de acord ca e alegerea cea mai buna !

Reply

Mda, pt Del Sol n-am vazut la ei Icon_sad dar cred ca merg alea de ITR care sunt doar Tein Street Flex si sunt doar 732 lire + transport

Reply

Nu e in lista asta niciuna care sa se potriveasca pe dol sol ? http://www.ebay.com/sch/m.html?_ssn=ambe...da&_sop=15

Reply

Ba da, astea http://www.ebay.com/itm/TEIN-Street-Flex...3f25ac8843
Dar sunt altceva, la alti bani Icon_sad

Reply

mai incearca si aici, vezi ce au http://www.viamoto.co.uk/

Reply

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew