This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Andrei_r: 2009 Audi A6, 2.0, A/T, gri

Mah, eu nu le-am schimbat niciodata iar cel care a luat-o cica i-au zis baietii de la service ca trebuie sa le schimbe pe spate Icon_yikes

Anyway, urmeaza sa vedem, ca's tare curios asta fiind automata de diferenta, cel putin prin oras sunt non-stop cu piciorul pe frana.. ca nu prea am ce face.

Urmeaza folie cat de curand Icon_cool ma gandesc foarte serios sa merg cu 95% spate si 50% fata, parca e prea mare diferenta la alea autorizate 17% sau cat e pe fata.
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Pana acum am schimbat 2 seturi de placute pe fata (27k, 47k km) (al doilea set a fost cu cantec - mi-a mancat din disc la modul grav) si un set pe spate (37k). Data viitoare, se stie: pe fata discuri+placute, pe spate idem.
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

voi astia care schimbati 2 seturi de spate la unu de fata cred ca sunteti dependenti de vtec in R (rocket mode) Icon_smile

The following 3 users say Thank You to kinky_boy for this post:
  • andrei_r, kmr, Wagner
Reply

Bine zis Razvane Rollinglaugh

Reply

Ai dreacu drifteri!
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

The following 1 user says Thank You to w33bb0 for this post:
  • Wagner
Reply

(05-07-2013, 11:00)kinky_boy Wrote: voi astia care schimbati 2 seturi de spate la unu de fata cred ca sunteti dependenti de vtec in R (rocket mode) Icon_smile

cu destiu'-n cur Icon_biggrin
(pentru connaisseuri Icon_wink )
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

4777km in ultimele 2 saptamani (Bulgaria-Grecia-Italia), masina merge ceas, urmeaza saptamana viitoare o noua revizie la HACHI MOTORS si cam asta'i plimbarea pe anul acesta, deacum prin dezastrul numit Iasi Banghead
Ca si impresii de vacanta, o fi de la cei 30CP in plus, o fi de la cuplu (mai probabil asta), masina se misca evident mai bine decat Civicania in concediu si mai ales incarcata (eu tot timpul cand vin din Italia bat recorduri la bagaje). De consum... habar nu am, daca nu i-au pus astia CB Icon_biggrin dar sincer nici nu prea ma interesat, cel mai tare oricum e in Bulgaria, dupa ce am alimentat la un OMV am mers cam 80km si mai aveam range inca 1170 Icon_yikes iar taicamiu imi zicea ca la Honda nu se mai misca acul de la motorina (s-o fi stricat la naiba Icon_lol )

Dupa spalatorie revin cu poze cu ea foliata, dupa parerea mea arata muuult mai bine, parca imi pare rau ca n-am foliat-o mai repede.

Reply

Am o curiozitate: cotiera din spate este in acelasi timp si gura de vizitare din portbagaj; adica, daca ai de bagat niste schiuri, poti sa o faci fara sa dai bancheta jos, printr-o fanta/gaura din bancheta?

Reply

Sincer nu prea cred, n-are nici macar gauri de pahare din ce tin minte, ma uit maine sa iti zic exact.

Reply

M-am uitat eu la un A6 din 2009 si vad ca nu are decat posibilitatea rabatarii banchetei 1/3 si/sau 2/3.

[Image: KGrHqFqcFb-sFes-BQUvsZc9tw_19_zpse0a23dd5.jpg]

Ideea era ca eu ma uit sa inchiriez o masina din Germania pentru cand voi merge la schi si am nevoie sa bag o pereche de schiuri prin portbagaj si sa treaca prin bancheta din spate pentru a evita sa inchiriez suport de schiuri care costa vreo 20 de euro pe zi.
Cred ca ma voi orienta spre un Passat break, care sigur are ce-mi trebuie mie.

[Image: T2eC16hHJGsFFMvUcmHqBSIBWp5-Ug_19_zps7c7c4bab.jpg]

[Image: T2eC16dHJHwFG1wrjVDfBSIBPNJ7hg_19_zpse9ee61f6.jpg]

Reply

Corect, m-am uitat si eu, doar rabatate banchetele altfel nu intra. Daca inchiriezi un break s-ar putea sa nu trebuiasca nici sa rabatezi la cat de nesimtite sunt portbagajele Icon_lol

Reply

Bagat a doua revizie de cand am masina, same old story: ulei Motul Specific 504/507 5W-30, special pt diesel cu DPF, filtre MANN. Masina merge uns in continuare (162.800km), becurile de la numarul din spate sunt singura problema pana acum Icon_smile) (si astea, schimbate tot de mine cu niste leduri chinezarii, ca era galbene alea originale si nu prea imi placea cum se vedea).

Daca mai vine toamna la Iasi sper sa ii fac ceva poze cum trebuie (eventual cu ajutorul unui Hondar Icon_biggrin )

LE: si revizia asta a fost facuta tot la HACHI MOTORS Biggthumpup

Reply

166.666km - coafura rezista Icon_lol

[Image: 998625_10200931280195182_430974140_n.jpg]

Reply

merg milionu motoarele alea. desfacut personal motor de VW la 1.200.000 km.

Reply

Singurele emotii care le am la masina asta iti zic sincer: cutia de viteze. Nu ca mi-ar fi facut vreo problema pana acum (ce'i drept nici nu o chinui eu foarte tare) insa foarte multa lume imi zice sa am mare grija cu ea ca face poc Icon_lol si e buba $$$

In rest, niciun stres, merge uns Icon_biggrin

Reply

E un mic Panzer, ii trebuie un pic de grija si consumabile. De cand urmaresc threadul tau am constatat ca incepe sa imi placa A6 - imi trezeste din cand in cand niste amintiri de acum cativa ani (un A6 2.5TDI Quattro si niste autostrazi in firea lor , nu la noi, fireste)...
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Aia despre cutie e cat se poate de adevarat. Am pe cineva aici care a bagat foarte multi bani intr-un A6 modelul anterior dupa ce ia cazut cutia.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

la noi e 2000 refurbished + cutia ta stricata
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Cam asa am auzit si eu, oricum, se pare ca neamtul dinaintea mea a fost baiat de treaba si a schimbat uleiul la timp, asa ca am sa urmez trend-ul numai sa gasesc niste oameni priceputi si cu instrumentele de rigoare Confused

Reply

Sa mai stergem praful de pe topic. Am ajuns la momentul de care povesteam mai sus -> schimbat ulei in cutie. Mai mult, s-a nimerit fix cu revizie si cu schimbat distributie, distractie maxima Icon_biggrin

Pe scurt, ca sa nu ma duc la "nea Costel" am zis sa dau ceva mai mult dar sa fac toate cele 3 operatiuni la reprezentanta, drept urmare m-am prezentat azi la AutoMitric in Suceava (da, la Iasi sunt numai feedback-uri proaste so...) si in fix 4 ore treaba a fost gata. Distractia -> 4100 ron, pe langa revizie (ulei + toate filtrele) + kit distributie (cu pompa apa) + schimbat ulei in cutie (5l) am mai pus curea alternator noua (arata cam rau aia de pe masina, cred ca nu fusese schimbata niciodata), schimbat antigel si cam asta-i.

Diferente la cutia de viteze nu am prea simtit insa clar masina se misca mult mai bine in Sport (datorita ulei + filtre noi banuiesc).

La capitolul si altele: "pufaie" putin ulei zicea mecanicul (si am vazut ca era umed) pe la intercooler (pe principiul asa face toate VAG) si la intersectia dintre EGR si altceva era un pic umed, a ramas sa mai verific eu peste vreo cateva zile, poate vad sursa (posibil sa fie o garnitura).

In rest masina se misca foarte bine, nici macar 1 surub extra nu a necesitat in cei aproape 2 ani de cand o am, am fost iar cu ea in Italia vara asta (via Bulgaria-Grecia), o placere la drum lung si in S Icon_biggrin

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew